POZOR! Americké mäso je otrava, a i.

611

Spotřebitelé jí maso ošetřené jedovatým plynem

Aby shnilé maso vypadalo jako čerstvé, tak se v masném průmyslu v mnoha zemích maso ošetřuje vysoce toxickým plynem.

Ve skutečnosti je 70 procent veškerého hovězího a kuřecího masa ve Spojených státech a Kanadě upravováno jedovatým plynem známým jako oxid uhelnatý. Oxid uhelnatý (CO) je plyn jedovatý, bezbarvý, bez zápachu a bez chuti, který v podstatě nahrazuje kyslík v krvi. Když jsou lidé vystaveni vyšším úrovním CO, začíná jeho škodlivý vliv, když se naváže na molekulu, která kyslík rozváží (hemoglobin). Nižší úrovně expozice vedou k bolesti hlavy, zmatenosti, únavě a nevolnosti, zatímco vyšší úroveň expozice může vést k bezvědomí, smrti nebo k dlouhodobým negativním neurologickým účinkům.

Aby maso zůstat čerstvé, musí být pod určitou teplotu. Dokonce jen několik stupňů nad touto teplotou může vést k růstu bakterií a znehodnocení. Kromě toho prodejci v obchodech s potravinami čelí výzvě znát aktuální teplotu masa, protože UV záření z vitríny proniká obalem. Jako řešení se masný průmysl rozhodl použít oxid uhelnatý pro atmosférický obal, který prodlužuje trvanlivost. Je to také jeden z důvodů, proč má maso jasně červenou barvu, i když je zkažené.

http://www.dolezite.com/Spotrebitele-ji-maso-osetrene-jedovatym-plynem-xDLu1z.html

 

Čo sa deje v našom tele po požití Coca-Coly?

Mili priatelia a znami!

            Zaiste to uz poznate, ale pre zaujimavost si precitajte, co Vam v tomto maily preposielam, a ak Vas to oslovi, tak to dajte  vediet i Vy svojim priatelom a znamym, ze: Co sa deje v nasom tele po vypiti plechovky alebo flasky Coca-Coly?Ma to byt vystraha pre vsetkych tych, ktori tento napoj sami piju a dovolia ho pit i svojim detom. Nenechajte sa “pobalamutit” a “ohurit”  masivnou reklamou, ale chrante si svoje zdravie, ak ho este ake-take mate!!! Verte, ze nie vsetko, co sa nam v reklame ponuka, je to tak i doopravdy! Zelam Vam pekne a objavne citanie! N.s.! Ignac                 Peter Filipko, Extraplus.sk

                                                                             Chemický útok

Pite Coca-Colu, je chutná a osviežujúca! Reklamné kampane na známy nealkoholický nápoj majú nielen významný vplyv na americkú a západnú kultúru, ale už desaťročia zabezpečujú aj astronomické zisky z jeho celosvetového predaja.

Od začiatku výroby nápoja však spoločnosť Coca-Cola Company čelí ostrej kritike. Prvé súdne procesy boli reakciou na obsah kofeínu v nápoji, firma bola nútená pri realizácii marketingových kampaní skoncovať s oslovovaním populácie mladšej ako dvanásť rokov. V minulom storočí prebehlo s firmou viacero súdnych sporov, no väčšie problémy nastali na začiatku 21. storočia v Indii, keď sa vo vode používanej na výrobu nápoja objavili stopy po chemických látkach. Tieto skutočnosti vyústili do stiahnutia indickej produkcie nealkoholických nápojov a firma je naďalej podrobovaná kritike zo strany zástancov zdravého životného štýlu. Nečudo. To, čo sa udeje v ľudskom tele po vypití fľašky či plechovky Coca-Coly, pripomína skutočný útok na ľudský organizmus.

 Ako po heroíne

Podľa zverejnených vedeckých štúdií sa po prvých desiatich minútach do ľudského organizmu dostane desať čajových lyžičiek cukru. Jedinou príčinou, prečo človek po takomto sladkom ataku nevracia, je fakt, že ďalšia zložka nápoja – kyselina fosforečná – sladkosť potláča. Po dvadsiatich minútach však hladina krvného cukru prudko stúpne a pečeň začne obrovské množstvo cukru premieňať na tuk. Po uplynutí štyridsiatich minút sa proces absorpcie kofeínu skončí, očné zreničky sa rozšíria, krvný tlak stúpne a pečeň uvoľňuje čoraz viac cukru do krvného obehu. O pár minút neskôr zvýši organizmus produkciu dopamínu stimulujúceho nervové receptory v mozgu. Mimochodom, tento fyziologický proces je identický s reakciou ľudského tela po dávke heroínu.

Tri decilitre Coca-Coly obsahujú desať čajových lyžičiek cukru, 30 až 50 miligramov kofeínu, vysoké zastúpenie umelých farbív, sulfátov a fruktózového sirupu, vyrobeného prevažne z geneticky modifikovanej kukurice. Podľa prieskumov priemerný Američan vypije za rok viac ako dvesto litrov sladených nápojov. Pritom nadmerná konzumácia sladených nealkoholických nápojov je jedným z hlavných dôvodov stupňovania celosvetovej epidémie obezity. Nezávislá štúdia publikovaná v britskom denníku medicíny The Lacent demonštrovala väzbu medzi konzumáciou sladených nápojov a detskou obezitou. Dvojročný výskum tiež preukázal, že vypitie jedného sladeného nápoja denne zvyšuje riziko obezity o 60 percent, riziko cukrovky o 85 percent a konzumenti sú vystavení aj nebezpečenstvu v podobe rakoviny.

Zištný marketing

Ukázalo sa tiež, že Coca-Cola má tendenciu poškodzovať DNA. Za hlavnú príčinu sa považuje benzoan sodný, pridávaná konzervačná látka so schopnosťou deaktivovať vitálne úseky DNA, čo môže viesť až k cirhóze pečene alebo Parkinsonovej chorobe. Coca-Cola však obsahuje aj množstvo ďalších nebezpečných zložiek. Kyselina fosforečná dokázateľne obmedzuje schopnosť tela využívať vápnik, čo vedie najmä u detí a mládeže k osteoporóze a zmäkčovaniu zubov a kostí. Škodlivosť cukru je všeobecne známa, jestvujú dokonca zoznamy obsahujúce vyše sto nepriaznivých následkov spôsobených jeho nadmernou konzumáciou.

Je dokázané, že cukor zvyšuje hladinu inzulínu, čo môže viesť k vysokému krvnému tlaku, zvýšenému cholesterolu, chorobám srdca, cukrovke, obezite a predčasnému starnutiu. Ani diétne nápoje bez prídavku cukru však nie sú výhrou – práve naopak. Umelé sladidlo aspartám spôsobuje pri dlhšom používaní nádory, pôrodné defekty, cukrovku, psychické poruchy či epileptické záchvaty. Prijímanie kofeínu, ktorý je návykovou látkou, zapríčiňuje nervozitu, nespavosť, vysoký krvný tlak, nepravidelný srdcový tep, zvýšenie cholesterolu, vyplavovanie minerálov a vitamínov.

V nedávnej minulosti sa na základe porovnávacieho testu ôsmich produktov vyrobených a kúpených vo viacerých európskych krajinách zistilo, že výrobky tej istej firmy mávajú v rôznych štátoch rôznu kvalitu. Napríklad na Slovensku sa na sladenie Coca-Coly používa namiesto pravého cukru o polovicu lacnejšia izoglukóza, pripravená z kukurice. Biochemici však predpokladajú jej škodlivé účinky, pretože na rozdiel od tradičného repného cukru nespúšťa v tele chemické reakcie, vyvolávajúce pocit nasýtenia. Naopak, podporuje chuť do jedla a tým aj riziko obezity. Izoglukóza sa tak stala dôležitou súčasťou marketingovej stratégie veľkých potravinárskych koncernov.

Tak čo, ešte stále máte chuť otvoriť si dobre vychladenú plechovku Coca-Coly?

 

Pôstna úvaha:

 Costa Concordia – Božie znamenie?

 Pasov, 20.3.2012 (IK Nachrichten) 015 117 – Iste si všetci pamätáme haváriu luxusnej lode Costa Concordia 13. januára 2012 pred talianskym ostrovom Giglio.

 

Obraz obrovskej nalomenej lode ležiacej na boku budeme mať ešte možno dlho pred očami.  Takéto nečakané lodné havárie sa vrývajú do kolektívnej pamäte. Ako aj zvlášť dramatické stroskotanie Titanicu pred 100 rokmi, 14. apríla 1912. Dva roky po tomto nešťastí vypukla prvá svetová vojna. Potopenie Titanicu istým spôsobom ohlásilo koniec epochy, koniec Belle Époque (Krásnej epochy).

  Chceme si na tomto mieste položiť otázku, či aj s haváriou lode Costa Concordia sa spájajú nezvyčajné okolnosti, z ktorých by sme mohli vyvodiť, že Boh nám chce týmto  nešťastím niečo povedať.

 (Aby sme to zle nepochopili: v nasledujúcich úvahách nejde o nič iné ako o historickú úvahu, ktorej závery si nerobia nároky na pravdu.)

Loď stroskotala pri mariánskej svätyni Stella Maris

Na zvláštnu okolnosť, ktorá nám dáva zamyslieť sa, upozornil miestny farár z Giglia, páter Lorenzo Pasquotti (foto): presne pod bralom, kde sa loď potopila, sa nachádza obraz Panny Márie – Stella Maris. Je to reliéf, ktorý je vždy 15. augusta cieľom podmorskej púte potápačov, ktorý obraz ozdobujú vavrínovým vencom. (tradicionyaccion.org.pe/tya/spip.php?article178) 

Zvláštna „náhoda“ : práve v čase uvedenia do služby … sa roztriešti najväčšia talianska luxusná výletná loď (de.wikipedia.org/wiki/Costa_Concordia) na mariánskej svätyni. Je to, akoby nám Boh tým chcel povedať , že dnešná Európa so svojím ľahkovážnym životom pohŕdajúcim Bohom i ľuďmi, so svojím konzumizmom, so svojou kultúrou smrti sa ešte roztriešti, no nie o mrazivý ľadovec ako Titanic (prvá svetová vojna), ale o Ženu (Božiu Matku) a jej potomstvo (Kristus), ktoré hadovi (diabol) rozšliape hlavu (Gn 3,15). Takto chápaná by bola havária Costa Concordie ohlásením konca časov – zvrhnutím starého hada (Zjv 12,9).

Ďalšia nezvyčajná okolnosť v súvislosti s haváriou lode pred ostrovom Giglio, ktorej chceme venovať pozornosť, nám dodáva radostnú nádej: Dobrý týždeň pred haváriou vytiahli potápači talianskeho námorníctva z útrob lode Costa Concordia meter vysokú sochu Fatimskej Panny Márie a nepoškodenú! Tým je pre ohlásený koniec časov ukázaná jasná cesta pre tých, ktoré v nasledujúcej dobe chcú zachrániť svoju dušu aj duše iných:

 Vo Fatime nám Boh ukazuje že si nesmieme nevšímať tri moci, ak chceme zachrániť pravú vieru a svet: 1. moc modlitby spojenej s obetou, 2. pomoc anjelov, 3.  Matku Vykupiteľa a všetkých vykúpených.

Fatima zjavuje moc modlitby, zvlášť keď je sprevádzaná obetou. Stoja tu pred nami tri malé modliace sa deti. Tie stavia Mária proti masám, ktoré sa stali bezbožnými, ale pod ochranu archanjela Michala. … Veriť, uctievať, dúfať, milovať – to dokážeme silou milosti od Boha, ktorú do nás skryto vložil, t. j. skrze božské cnosti vliate do nás pri krste: skrze vieru, nádej, lásku – to sú najvyššie a najpotrebnejšie činnosti ľudského života stvoreného Bohom a pre Boha.

Neveriť v Boha, neklaňať sa mu, nedúfať v neho, nemilovať ho – to je Satanom zamýšľaný cieľ hnutia bezbožných.“  (Schafer Josef: Fatima. Je už na všetko neskoro? Rickenbach: Sekretariát malých duší, 1978).

Začnime v tomto Pôstnom období tým, že si činorodo privlastníme veľkú náuku z Fatimy!  -zg-

 

Kríž v Dubai

 

Architekt Tom Wright, ktorý projektoval Burj al Arab (7* hotel v Dubaji), má už niekoľko  rokov zakázaný vstup do Arabských Emirátov.

Prečo ? Lebo keď sa pozeráme od mora na hotel (123 m vysoký), tak v určitú dennú dobu sa vytvorí taký tieň na budove (vo vertikálnom výklenku budovy zdola až hore, kde je naviac ešte horizontálna platforma), že to vyzerá ako obrovský kríž – a aj tomu hovoria, že najväčší kríž na svete.

Kto vie, či  to bol úmysel, alebo úžasná náhoda.  A preto málokedy je vidieť fotografie od mora. Najlepšie je, že hlavne Arabi, ktorí práce podrobne kontrolovali, si to pri projektovaní nevšimli a so slnkom už vôbec nepočítali – ináč by to určite neboli dovolili – veď Burj al Arab, ktorý stál vraj minimálne 1,5 miliardy, je symbolom Dubaja.

 

Eutanázia na objednávku

Holanďania majú možnosť zavolať si domov mobilné tímy, aby skoncovali s ich životom.

Smrť príde domov: Život nevyliečiteľných pacientov v Holandsku už môžu ukončiť aj špecializované mobilné tímy.

 Po Holandsku už jazdia mobilné jednotky, ktoré záujemcovi na požiadanie priamo doma ukončia neľahký život. Nie je dokonca vylúčené, že v liberálnej krajine dobrovoľne zo sveta odíde aj sám princ Johan Friso.

http://www.pluska.sk/plus-7-dni/zo-zahranicia/pacient-si-smrt-moze-objednat-aj-cez-telefon.html

 

Slovinci v referende potvrdili nenahraditeľnú úlohu rodiny

 

Laibach, 26.03.2012 (KAP) 015 131 – Slovinské obyvateľstvo v referende odmietlo rozšírenie práv registrovaných homosexuálnych partnerstiev zavedených v r. 2006, čo katolícka aj pravoslávna cirkev krajiny privítala. Ľubľanskýarcibiskup Anton Stres k výsledku hlasovania povedal, že väčšina voličov potvrdila „nenahraditeľnú úlohu rodiny“ ako informovali slovinské médiá v pondelok. Katolícky arcibiskup so srbsko- pravoslávnym metropolitom Záhrebu a Ľubľany Tomom Cirkovičom a s muftim islamského spoločenstva, Nedzadom Grabusom, vyzvali ľudí, aby hlasovali proti.

Slovinci takto v nedeľu v ľudovom hlasovaní odmietli liberálny zákon o rodine. Ten okrem iného chcel zaviesť viac práv pre homosexuálne partnerstvá. Po spočítaní hlasov iba 45,2 percent ľudí súhlasilo so zákonom podaným do parlamentu – 54,8 percent bolo proti. Referendum presadila občianska iniciatíva, ktorá  zozbierala viac ako 40 000 podpisov. Tento zákon by homosexuálom povolil adoptovať deti ich partnerov, ale nie iné deti. Okrem toho sa mali registrované homosexuálne partnerstvá povolené v r. 2006 okrem iného zrovnoprávniť s rodinou aj v oblasti daňového práva.

Plánovaný zákon bol sporný aj preto, že rodinu už nedefinoval ako matku, otca a dieťa. Namiesto toho sa uvádzalo, že rodina je „životné spoločenstvo detí s jedným alebo oboma rodičmi alebo iným dospelým, ak sa tento o dieťa stará“. Okrem toho tento zákon zakazoval aj telesné trestanie detí a predpokladal aj zavedenie inštitúcie detského ombudsmana.

Cirkev: Zasadzovanie sa za rodinu zostáva povinnosťou

„Cirkev v Slovinsku sa bude naďalej zasadzovať za tú formu rodiny, v ktorej môžu deti vyrastať  s výchovou a podporou matky a otca.“ Zdôraznil to predseda Biskupskej konferencie Slovinskaarcibiskup AntonStres, v stanovisku k výsledku referenda. Toto nasadenie zostane „zásadnou povinnosťou“, pretože výsledok referenda samotný ešte nezabezpečuje zásadné hodnoty rodiny. Dôležité je, aby sme ich žili v každodennom živote a v našich medziľudských vzťahoch“, zdôraznil arcibiskup Stres.

V súvislosti s referendom ľubľanský arcibiskupa sa poďakoval všetkým, ktorí „s veľkým sebaobetovaním prispeli k tomu, že väčšina voličov spoznala nenahraditeľnú úlohu rodiny v našom živote.“ –zg-

Španielsko : Vláda ruší povinnosť vyučovať o homosexualite

Nová vláda, ktorá je v Španielsku pri moci od februára tohto roka, prisľúbila zrušiť kontroverzný vzdelávací program.

Podľa nariadení predošlého kabinetu boli školy povinné v rámci výuky predmetu občianska výchova poskytovať žiakom informácie na základe homosexuálnej a socialistickej ideologickej koncepcie.
Učitelia mali vytvoriť priestor pre “ kritické zhodnotenie sociálnej a sexuálnej časti pracovných, rasistických, xenofóbnych, sexistických a homofóbnych presdudkov“ a usilovať sa o zmenu postoja študentov k homosexualite.
Súčasné osnovy predkladajú študentom výlučne poznatky o španielskej vláde, právnom systéme, zodpovednosti a pluralizme, demokracii a európskych inštitúciách.
Nový kabinet pod vedením premiéra Mariano Rajoy Breja pokračuje v iniciatívach prispevajúcich k posilneniu ochrany života a  rodiny, keď už niekoľko dní po nástupe k moci vláda informovala o pláne sprísniť interrupčnú legislatívu a znížiť tak vysoký počet potratov v krajine. Viď článokwww.forumzivota.sk/index.php?page=0&type=news&id=35&method=main&art=651

Zdroj : www.res.claritatis.cz

 

 

Švédsko bude prvou krajinou, ktorá zruší hotovosť

Švédsko bolo prvou krajinou, ktorá zaviedla bankovky. Teraz pokročila ešte ďalej, priblížila sa k tomu, aky úplne odstránila hotovosť.

„Nevidím príčinu, prečo by sme vôbec mali tlačiť bankovky“ hovorí bývalý člen pop skupiny ABBA a stúpenec sveta bez meny v hotovosti, Bjorn Ulvaeus.

Obrysy takejto spoločnosti k väčšiemu zmätku stúpencov mincí a bankoviek sa čoraz viac začínajú ukazovať v tejto krajine s vysokou technickou úrovňou.

Vo väčšine švédskych miest mestské autobusy neprijímajú hotovosť: cestovné sa predpláca alebo sa získa zaslaním sms- ky  z mobilu.

Zatiaľ neveľký, no čoraz väčšimi rastúci počet obchodných podnikov, ktoré používajú kreditné karty, ako aj niektoré pobočky bánk, vôbec prestali prijímať hotovosť.

„Sú mestá, kde sa už vôbec nedá prísť do banky a použiť hotovosť“, sťažuje sa predseda Národnej organizácie švédskych dôchodcov Curt Persson.

Hovorí, že je to problém pre starších ľudí z vidieka, ktorí nemajú úverové karty alebo ktorí nevedia, ako ich používať alebo vyberať hotovosť.

Podľa údajov Banky pre medzinárodné platby, ktorá združuje ústredné banky sveta, vo Švédsku bankovky a mince majú len trojpecentný podiel v jej hospodárstve. Priemer pre eurozónu je 9 %, pre USA- 7 %.

Ako hovoria v združení bankárov Švédska, zníženie hotovosti už má vplyv na štatistiku zločinnosti.

Množstvo bankových lúpežií vo Švédsku za znížilo zo 110 v r. 2008 na 16 v r. 2011- na najnižšiu úroveň odvtedy, ako pred 30 rokmi sa začali uvádzať v štatistike.

Na druhej strane sa zvýšila počítačová zločinosť. Podľa údajov švédskej Národnej rady na predchádzaniu zločinnosti, počet počítačových prípadov podvodu, vrátane skimmingu (podvod s použitím osobitných zariadení, ktoré odčítavajú informáciu z úverových kariet- pozn. mixednews), vzrástlo z 3 304 v r. 2000 na takmer 20 000 v r. 2011.

Väčšina odborníkov neočakáva, že hotovosť bude v najbližšej budúcnosti úplne odstránená, no očakávajú, že podiel hotovosti v hospodárstve sa bude znižovať.

No sú aj ohniská odporu. Hanna Celik, ktorý je majiteľom novinového stánku v obchodnom stredisku v Stockholme, hovorí, že bezhotovostné hospodárstvo je v prospech bankárov, zväčšujúc im zisky.

Celik hovorí, že musí platiť 5 švédskych korún za každú transakciu z kreditnej karty, pričom zákon prijatý švédskym snemom mu zakazuje prenášať tento poplatok na jeho zákazníkov.

Hovorí: „Táto iniciatíva smrdí. Pre banky je to veľmi dobrá príležitosť zarábať viac peňazí a len pre nich je to potrebné. Tak budú mať väčšie zisky.“

http://mixednews.ru/archives/15880/

 

Zdravé pukance

Pochúťka spájaná s priestormi kinosál vďaka výskumu amerických vedcov získala ďalší dôvod, prečo by sa mohla zaradiť na jedálny lístok bez výčitiek. Okrem vysokého podielu vlákniny a minima tuku pukance údajne obsahujú takmer dvojnásobne väčšie množstvo antioxidantov ako ovocie.

Foto: www.realage.com

Vôňa pukancov sa dnes väčšinou spája s priestormi kinosál. Chrumkavá pochúťka, ktorú možno pripraviť naslano i nasladko, pritom spestruje jedálny lístok už niekoľko storočí. Najstarší popcorn objavili bádatelia v jaskyni v Novom Mexiku v roku 1948 a jeho vek odhadli päťtisíc rokov. O tom, žepukance sú výborným doplnkom pri diéte odborníci informovali už dávnejšie. Vysoký podiel vlákniny, minimum tuku, obsah vitamínu B, draslíka i železa z nich robia ideálnu pochutinu aj pre bezlepkovú diétu. Rýchlo zasýtia a ich kalorická hodnota je priaznivá – pravdaže len za predpokladu, že sa vzdáme všetkých príchutí od maslovej až po bylinkovú a nepreženieme to so solením.

http://www.webnoviny.sk/lifestyle/pukance-obsahuju-viac-antioxidantov-ako/482187-clanok.html

 

 JOGURTY – potravinová atrapa!

Evropské středisko pro potravinovou bezpečnost provedlo rozsáhlou výzkumnou studii na téměř 1.000 vzorcích jogurtů vyráběných různými mlékárenskými společnostmi, aby zjistilo, jestli jsou tolik oblíbené jogurty zdravé, jak tvrdí reklama. Výsledky výzkumu se ukázaly být zklamáním: jogurty nemají na lidské tělo zázračný terapeutický efekt, ani nezlepšují imunitní systém !!!

Podle výzkumu nemají jogurty žádná pozitivní vliv na chemické procesy v lidském zažívacím systému. Vlastně jsou jogurtové nápoje zcela neprospěšné – tělo nerevitalizují, jak tvrdí reklamní slogany jejich výrobců – uvedl Medpulse.

Mnoho společností vyrábějících jogurty stále působí na potenciální zákazníky starými slogany, tvrdícími, že jejich produkty mají vysoce pozitivní vliv na zažívací systém a tělo jako celek.

Zkrátka jogurt není nic jiného, než atrapa. Navíc některé jogurty, stejně jako další typy mlékárenských produktů, mohou být pro lidské zdraví nebezpečné. Mnoho jogurtů dostupných dnes ve všech obchodech na světě nemá s produktem vymyšleným před několika tisíci let na území moderního Bulharska nic společného.

Stále věříte mýtům o probiotických bakteriích, které zlepšují imunitní systém a zažívací trakt? Pokud ano, jste oblbováni.

V Moskvě došlo k mnoha případům, kdy lidé vedoucí zdravý způsob života byli nakonec hospitalizováni. Mnozí z těchto pacientů byli diagnostikováni s pankreatolýzou. Po dotazu na jejich jídelníček řekli, že konzumovali jogurtové nápoje Danone, jako Actimel a další. Pankreatolýza je velmi nebezpečná nemoc, která ničí slinivku.

Na tomto faktu není nic překvapivého. Actimel, jako mnoho dalších produktů Danone, obsahuje E1442 – geneticky modifikovaný kukuřičný škrob, zahušťovadlo. Geneticky modifikované typy škrobů mají velké molekuly. Chemici, kteří takové látky vyrábí, říkají, že je nemožné předpovědět, jak se budou tato molekulární monstra chovat v lidském těle.

Nebezpečné škroby jsou obsaženy nejen v kultivovaných mléčných výrobcích, ale také v kečupech a majonézách. Vědci stále neví, jestli se tyto škroby během trávícího procesu rozkládají, a jak. Faktem je, že moderní medicína nyní musí pouze umožnit předpokládat, že takové škroby útočí na slinivku lidské bytosti.

Lidské tělo očividně neví, jaký druh enzymů má vyrábět, aby rozštěpilo tak monstrózně velké molekuly.

Co se týká zázračných probiotických bakterií v moderních jogurtech, bylo zjištěno, že takové bakterie mohou v lidském žaludku vydržet pouze několik minut. Protože nemohou mít na zažívací trakt léčebný vliv. Člověk by měl mít také na paměti fakt, že kultivované mléčné produkty, které byly uskladněny měsíce nebo déle, nemohou přinést vůbec nic dobrého.

 

Když takové jogurty kupujete, jen vyhazujete své peníze (a ničíte si své zdraví – p.p.).