Začína otvorené rúhanie sa?

355

Vystúpenie rapperky Nicki Minaj na nedeľnom udeľovaní prestížnych hudobných cien Grammy vyvolalo pobúrenie americkej Katolíckej ligy.

Speváčka a raperka Nicki Minaj prišla na ceremoniál Grammy v sprievode muža oblečeného ako biskup.

 

 

 

 

Hviezda šokovala už pri príchode, keď na červenom koberci objavila v červenom rúchu od Donatelly Versace a sprevádzal ju starší muž v kostýme biskupa. Podľa prezidenta Katolíckej ligy Billa Donohuea jej šou zosmiešňovala spoveď a exorcizmus.

 

 

 

Minaj sa na Grammy predviedla so skladbou Roman Holiday, pričom na pódiu stvárňovala ženu posadnutú diablom, ktorého sa z nej kňaz snažil vyhnať. Jedna z tanečníc si dokonca počas vystúpenia ľahla na stôl predstavujúci oltár a tanečník v prezlečení za miništranta sa modlil medzi jej rozkročenými nohami.

Čítajte viac: http://koktail.pravda.sk/katolici-zuria-vystupenie-nicki-minaj-na-grammy-ich-urazilo-pln-/sk-kkoktail.asp?c=A120214_160658_sk-kkoktail_p20#ixzz1mSerrAYp

Ďaľšia veľmi čudná Gorila

Uvádzame nie pre pohoršenie, ale pre informáciu. Za toto izraelskú TV nikto neobžaluje. To len kresťania sú „homofóbni, xenofóbni, rasistickí, netolerantní…“, pravdaže.