Výzva!: Podraz od Uhliarika, alebo divné očkovacie praktiky

234

Všetkým spriazneným médiám, správcom stránok, autorom blogov, firmám, materským centrám, občianskym združeniam i samotným občanom,

ospravedlňujem sa za nevyžiadaný e-mail, ale je treba konať čo najskôr a treba, aby čo najviac ľudí priložilo ruku k dielu, preto si dovoľujem napísať Vám takto hromadne, hoci rozposielanie hromadných nevyžiadaných mailov nemám vo zvyku.

Ospravedlňujem sa tiež, ak ste už túto informáciu dostali od niekoho iného, resp. viac než 1x odo mňa.

Prosím Vás, aby ste na svojich webových stránkach na čo najlepšie viditeľnom mieste zverejnili a svojim známym/priateľom/príbuzným rozposlali nasledujúci oznam (ohraničený tromi hviezdičkami):

* * *

Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky dalo 12. XII. 2011 (v pondelok) do ZRÝCHLENÉHO pripomienkového konania novelu očkovacej Vyhlášky MZ SR č. 585/2008 Z.z. o podrobnostiach o prevencii a kontrole prenosných ochorení.

Hlavným účelom tejto novely je (žiaduce) zrušenie plošného povinného očkovania proti tuberkulóze od 1.I.2012, avšak ministerstvo chce do vyhlášky zákerne prepašovať takto narýchlo a v predvianočnom období (kedy by sotva kto čakal podraz takýchto rozmerov) povinnosť všetkých detských lekárov hlásiť regionálnym úradom verejného zdravotníctva (RÚVZ) všetky odmietnutia povinného očkovania a tiež viesť si evidenciu odmietnutí povinného očkovania.

Vo výsledku to znamená, že podľa tejto novely, LEKÁRI SA MAJÚ POVINNE STAŤ eštébáckymi UDAVAČMI rodičov, ktorí sa po dôkladnom, zodpovednom a informovanom zvážení rozhodli nedať svoje deti očkovať niektorým z očkovaní, vyhlásených práve touto vyhláškou za „povinné“.

Podobnosť s komunistickou totalitou spred 22 rokov NIE JE NÁHODNÁ. Sú to presne tie isté praktiky, ktoré robili za „vedúcej úlohy jednej strany“ (Komunistickej strany Československa) zo všetkých, čo nedržali hubu a krok, štvanú zver.

Nedopustite, prosím, hroziaci návrat novej verzie eštébáckej totality!

Podporte, prosím, hromadnú pripomienku Iniciatívy pre uvedomenie si rizík očkovania k novele tejto vyhlášky. Podrobný návod tu:
http://www.slobodavockovani.sk/news/surne-hromadna-pripomienka-k-novelizacii-ockovacej-vyhlasky-mz-sr-c-585-2008-z-z-o-podrobnostiach-o-prevencii-a-kontrole-prenosnych-ochoreni/

Na podporu hromadnej pripomienky je čas len do utorka 20.XII.2011 (vrátane), tzn. v čase písania tohto e-mailu len 3 dni a pár hodín.

VOPRED ĎAKUJEME.
* * *
Za akúkoľvek Vašu pomoc pri ochrane SLOBODY občanov Slovenska vopred srdečne ďakuje

za petičný výbor „Petície za slobodnú voľbu v očkovaní“
Ing. Marián FILLO
* * * * * * * * * * * *
Ak chcete našu činnosť podporiť, môžete poslať ľubovoľný obnos na
účet č.: 520700-4200920643/8360 (mBank / BRE Bank)
IBAN: SK19 8360 5207 0042 0092 0643
BIC/SWIFT: BREXSKBX
* * * * * * * * * * * *
http://slobodavockovani.sk/peticia
sloboda.v.ockovani@gmail.com
* * * * * * * * * * * *
poštová adresa: Jaseňová 26, 01007 ŽILINA
tel./SMS/MMS: 0904 827 031 (prenesené do O2)