G. Soros, známy slobodomurár: Som určitý druh „boha“

1161

Top hráč skupiny Bilderberg a iných kontrolných skupín. Nerobí údajne nič „nelegálne“. To by však nebol problém v prípade keď on a jeho kamaráti sú tvorcovia zákonov. V niektorých prípadoch ich netvorí a hneď má na krku súdy.

Maďar s americkým pasom tiahnuci na 70-tku. Superstar v oblasti špekulácií, hviezda rebríčkov najbohatších ľudí sveta. Na povolanie špekulant je patrične hrdý. Jeho bežný ročný zárobok – priznaný – činí 550 mil. USD. Keď sa zjaví na trhu, trasú sa rezervné banky všetkých štátov.

V septembri 1993 len tak proste zdevalvoval britskú libru. V roku 1994 taliansku líru. Následky ťahajú daňoví poplatníci dodnes. Alebo len tak povie že „cena zlata porastie“. A ona prestane hibernovať a začne sa hýbať – no a Soroš na tom vždy zarobí. Potom sa zase vyhráža Bundesbanke. Samozrejme inteligentne napríklad takto: „predá sa obrovské množstvo nemeckých vládnych dlhopisov.“ Túto formuláciu obsahoval otvorený list biznis editorovi London Timesu Anatole Kaletskemu.

Oficiálny životopis hovorí, že sa narodil v Budapešti v roku 1930 židovským rodičom a boli vyhnaní nacistami. Zapísal sa na London School of Economics a v 50 tych rokoch odišiel do USA, kde ho začala magicky priťahovať Wall Street. Stavil na špekulácie s akciami. Všetko zhrnul v knihe „Alchýmia financií“, kde vysvetľuje prečo je špekulatívna ekonomika dôležitejšia ako ekonomická realita. Okrem toho je údajne veľkým filantropom.

To je mediálny obraz. Kto je ale skutočne?
V prvom rade je nepraktikujúcim židom a otvoreným ateistom, ktorého pôvodné meno je Schwarz. Pôvodný Soros bol kolaborant s nacistami a zrádzal vlastných ľudí. A. Eichmanovi. pomáhal fašistom zmocňovať sa ich majetku.

William Engdhal píše:
“Soros špekuluje na finančných trhoch prostredníctvom tajných off-shore spoločností okolo Quantum Fund NV, čo je súkromný investičný fond operujúci portfóliom 7 miliárd USD. Je registrovaný v Holandských Antilách, v daňovom raji. To kvôli možnosti neplatiť dane, za čo je mimochodom tvrdo perzekuovaný akýkoľvek občan či podnikateľský subjekt a tiež kvôli nemožnosti kontrolovať ako sa v skutočnosti s financiami nakladá. Holandsko bolo viackrát kritizované za Holandské Antily na pôde OECD kvôli praniu špinavých peňazí z kokainového a drogového priemyslu celkovo. Dozorná rada tvorí kuriózny mix talianskych a švajčiarskych finančníkov. Soros je popredným mužom bankovej skupiny Rotchildovcov . Tento fakt nie je verejne priznávaný, väzby však potvrdzujú personálne zloženia prepletenca společnosti. Napríklad Richard Katz je hlavou Rothschilds Italia S.p.A a zároveň členom Quantum Fund. Podobne na dvoch stoličkách sedí Nils O. Taube, Edgar D. De Piccioto, Isidoro Albertini, Beat Notz, Albertl Foglia, či James Goldsmith, Sorosov častý partner a priamy príbuzný Rothschildovcov. V dozornej rade Quantum bolo takisto objavené vysoko „disktrétne“ meno švajčiarskeho bankára namočeného v organizovanom zločine s drogami a zbraňami.“
William Engdahl vysvetľuje:
„Sorosovo prepojenie na Rothschildovcov nie je len bežným bankovým spojením. Hráčske šťastie takisto nemáva takýto trvalý charakter. Soros má však prístup k obom kanálom. Bankovým ako aj štátnym.

Hoci sa Rothschildovci snažili o auru bezvýznamnosti, sú považovaní za najmocnejšiu a najobskúrnejšiu finančnú skupinu vo svete. Zmárnili mnoho peňazí na kultiváciu svojho obrazu na bohatú aristokratickú rodinu vedúci tichý život a venujúcu sa charite.“

Experti Rothschild & Sons sú však najvplyvnejšou frakciou v britskej tajnej službe spätej s politikmi a s privatizáciou britských štátnych podnikov v 80-tych rokoch. Rothschildovská banka je centrom svetového obchodu a tu sa fixuje cena zlata 2x denne piatimi najvplyvnejšími obchodnými bankami. N. M Rothschild & Sons je spájaná takisto s najšpinavšími operáciami plynúcich z drogového a armádneho biznisu. Väzby s britskou tajnou službou však chránia Rothschildovcov pred obvineniami. V skutočnosti Rothschildovská banka je súčasťou vnútorného cyklu medzinárodných peňazí, ktoré prepiera CIAMI6 (britská tajná služba) ktorými financuje CIA projekty ako napríklad projekt Contras v Nikarague v 70-tych rokoch, 1989 vojenská invázia do Panamy, 1999 agresia voči Juhoslávii a pod.

V zásade Soros je ekonomickým a politickým nástrojom Rotschildovcov. Je silne antinemecky založený a znovuzjednotenie Nemecka považoval za škrt cez rozpočet. Má údajne podporovať mierové občianske aktivity vo východnej Európe, realita je však taká že práve on je osobne zodpovedný za šokovú terapiu po roku 1989 a drakonické nároky na miestne vlády, ktoré mu umožnili nakúpiť bohatstvo v tejto časti sveta za zlomkové ceny.

Poľský príklad. Koncom roka 1989 Soros zorganizoval stretnutie medzi režimom Rakowského a Solidarnoscou. Prezentoval im nasledovný plán: Komunisti nechajú Solidarnosc prevziať moc a získať dôveru ľudí. Následná deliberalizácia priemyslu a poľnohospodárstva bude znamenať pôžičky za astronomické úroky, ktoré nebude možné splatiť. To umožní skupovať poľské podniky ako Huta Varšava. Tá pri reálnej hodnote 3-4 miliardy USD bola kvôli „dlhom“ predaná za 30 miliónov USD. Na tento plán chcel použiť poradcu Jeffreyho Sachsa, ktorý však v Poľsku nemohol začať pracovať, pretože mal referencie len z práce v Bolívii, čo bolo nedostatočné. Tak založil jednu z mnohých nadácií Stefan Batory Foundation, ktorá sa stala oficiálnym klientom pre Sachsovu prácu v Poľsku. Soros podľa vlastných slov spolupracoval s Geremekom, Jaruzelskim a Treciakovskym a Balceroviczom a vedel že táto terapia prinesie armádu nezamestnaných, zatváranie tovární a sociálne napätie. Cez túto nadáciu získal prístup k mienkotvorným médiám napríklad v prípade Adama Michnika a jeho spolupráce s americkou ambasádou mu to umožnilo cenzorsky zasahovať.

Keď voči podobným praktikám v Maďarsku protestoval István Csurka, okamžite bol obvinený z antisemitizmu a vylúčený z vládneho Demokratického fóra.

Podobne v Rusku 500 ruských podnikov v reálnej hodnote 200 miliárd dolárov prešlo takto do vlastníctva zahraničných spoločností za 7,2 miliárd USD. Najznámejší ruskí slobodomurári nadobudli angažovaním sa v tomto megapodvode obrovské majetky a krajinou sa prehnala devastácia. Išlo konkrétne o týchto ľudí: Veliteľ Maltézskeho rádu B. Berezovskij, Člen Bnai-Brith a Rotary klubu B. Gusinskij, poradcovia Trilaterálnej komisieB. Černomyrdin a R. Vjahirev, člen Rotary klubu J. Lužkov.

Podobné zločinné jednanie nie je v prípade slobodomurárstva žiadnou novinkou, preto v priebehu histórie bola ich kriminálna činnosť zakázaná v mnohých krajinách. Konkrétne v roku 1725 vo Francúzsku, 1738 v Holandsku a Švédsku, 1740 v Španielsku, 1748 v Turecku, 1740 na Malte, 1801 v Rakúsku, 1823 v Portugalsku, v Rusku boli zakázaní do roku 1917.

Doma v USA
Posledné informácie ruského denníka Pravda však hovoria, že Soros to má v USA nahnuté. To ostatne nie je nič prekvapivého. Za svoje podvodné finančné praktiky už má zakázaný vstup do Francúzska, Belgicka, Talianska, Španielska a Maďarska. Podporuje politikov na rôznych stranách ako sa mu to zrovna hodí, momentálne sú v jeho priazni Demokrati, ale Soros sa od nich odvracia, pretože sa bojí, že bude americkou vládou uväznený. Urobil totiž chybu investovaním v Petrobrase – Brazília. Obama je však jeho hráč a tak mu zatiaľ americká vláda s Brazíliou pomohla. Keď Američania potrebovali pomoc počas ropnej katastrofy v Golfskom zálive, Obama namiesto sanácie ekologickej katastrofy poslal miliardy do Brazílie, o čom priniesli správy Reuters, Bloomberg, Agence France Press, the Wall Street Journal a Fox News.

Americkí novinári ho začínajú mať pekne v zuboch, je nazývaný pokrytcom, pretože chcel, aby bohatí platili vyššie dane, ale sám sa plateniu daní vyhýba. Zdôrazňujú prirovnanie o dlhej ruke zákona: Môže pred ňou utekať, ale nemôže sa skryť.

Soros nie je len klamárom a hráčom s falošnými kartami. Je normálnym regulérnym kriminálnikom a v roku 2002 to potvrdil aj rozsudok francúzskeho súdu.

Kultúra smrti
V máji 1996 jedno z vydaní Organization Trends odhalilo Sorosovu rozsiahlu finančnú podporu pre neziskové organizácie pracujúce na legalizácii drog. Soros sám hovorí, že jeho cieľom je dosiahnuť diskusiu o drogovej politike. Podľa neho „vojna proti drogám prináša spoločnosti viac škody ako drogy samotné“(Washington Post, 4.12., 1996 a 2.2. 1997). Soros síce uzatvára, že drogy sú zlé, ale zároveň vytvára mohutnú kampaň, aby sa stali miláčikom médií. Výsledkom je zjemňovanie terminológie a pretláčanie legalizácie drog medzi politické témy.

Cigaretový dym má obsahovať karcinogén benzo(a)pyrén a príslušná vojna proti cigaretám je odobrená. Pritom prítomnosť benzo(a)pyrénu v marihuanovej cigarete je o 50% väčšia.

23. januára v roku 1995 opisoval bitku svojho otca s rakovinou a vyjadril nesúhlas s nevôľou Sorosa seniora zomrieť. „….nanešťastie chcel žiť…dosť som sa v ňom sklamal…odpísal som ho.“ Pomáhať synčekovi robiť promo smrti sa zato ponáhľa jeho matka, ktorá je členkou Hemlock Society, spoločnosti podporujúcej samovraždy.

Soros poskytol úvodných 15 mil. dolárov na Projekt Smrť v Amerike (PDIA), ústredie ktorého sídli na Columbia University

PDIA programy forsírujú „nový prístup k smrti“. Napríklad pomáhať komponovať ľuďom listy, ktoré sa začínajú: Drahá Smrť.

Sorosove úmysly sú však ďaleko veľkolepejšie. Jeho advokáti dosiahli v severných, riedko obývaných oblastiach Austrálie uzákonenie lekárskej asistencie pri samovražde. Prelom nastal v roku 1996. Napriek odporu lekárskej verejnosti prvé dva takéto prípady sa legálne odohrali už na začiatku roka 1997.Austrálske médiá navyše prinášajú správy o tom, že na pacientov sa už robí nátlak, aby podstúpili eutanáziu a existuje silný tlak, aby podobný zákon prijal aj zvyšok Austrálie.

Vo svojej „Kronike filantropie“ (12.11. 1996) Soros „dúfa, že sa podarí znížiť počet tehotenstiev -násť ročných.“ Takisto podporuje programy, ktoré rozširujú právo na umelé prerušenie tehotenstva a rozširujú prístup k prostriedkom regulujúcim plodnosť.

Soros deklaruje: “Predstavujem si seba samého ako určitý druh Boha.“

Jeho cieľom je nahradiť tradičné kresťanské hodnoty „hodnotami“, ktoré má prinášať jeho „Otvorená spoločnosť“