Protest: Tanec homosexuálov – sme proti!

333

 

 Milí pritelia, uvádzame otvorený list Fóra života a ďaľších organizácií generálnej riaditeľke TV Markíza Zuzane Ťapákovej,  ako aj ďalším zainteresovaným, ako protest proti účasti homosexuálneho páru v súťaži Let´s dance.

Prosíme vás podľa možnosti o podpis tohto listu. Členovia o. z. Magnificat Slovakia svojím podpisom vyjadria podporu našim stanovám, kde uvádzame ochranu cyrilometodského duchovného a kultúrneho dedičstva na Slovensku. O túto ochranu a zachovanie dedičstva sv. Cyrila a Metoda  sa usilujeme aj krititikou a nesúhlasom s tzv. „homosexuálnou ideológiou“,  popierajúcou Božie zákony,  ktorá ku nám násilne preniká.

Anton Selecký

Vážená pani generálna riaditeľka Televízie Markíza,

keď sa pred časom objavili v médiách informácie o tom, že v ďalšom vydaní tanečnej LET´ S DANCE show sa objaví aj pár tvorený dvomi mužmi, nazdávali sme sa, že po medializovanom nesúhlase odborníkov z tanečnej branže vedenie televízie ustúpi od svojho zámeru. Podľa pokračujúcich upútaviek na túto show je dnes jasné, že chcete svoj zámer uskutočniť, a preto sme sa rozhodli osloviť Vás otvoreným listom a dôrazne protestovať proti účasti takéhoto páru v jednej z najsledovanejších relácií v našej krajine.

Považujeme za absolútne nezodpovedné, aby televízia s najväčším trhovým podielom takýmto spôsobom propagovala a podsúvala občanom Slovenska homosexuálny životný štýl a ohrozovala tým zdravý vývin i vkus dospievajúcej mládeže. Rešpektujeme dôstojnosť a osobnú slobodu každého človeka, ale sme presvedčení, že verejná propagácia akéhokoľvek minoritného sexuálneho vzťahu prezentovaná či už priamo, v narážkach alebo skryte, devastuje predstavy o manželstve a rodine, ktoré sú základňou pre dobre fungujúcu a hodnotovo, sociálne i ekonomicky stabilnú spoločnosť.

Nesúhlasíme s tým, aby v takom silnom mediálnom formáte boli propagované vzorce správania, ktoré nerešpektujú hodnotové, kultúrne a historické korene obyvateľov Slovenska.  Viac…

http://www.peticia.sk/lets-dance/