Slovensko uznalo rebelov na čele Líbye (kto si to tu hovorí „Slovensko“?)

343

Bratislava – V súvislosti s vývojom situácie, ktorý potvrdil rastúcu úlohu Prechodnej národnej rady Líbye v krajine, dňom 30. augusta 2011 Slovenská republika považuje líbyjskú Prechodnú národnú radu za jediného legitímneho predstaviteľa štátu.

Ministerstvo zahraničných vecí (MZV) SR (pozn. minister zahraničných vecí je Mikuláš Dzurinda – na obr.)vyjadruje presvedčenie, že Prechodná národná rada bude garantovať dodržiavanie zákonov, spravodlivosti a ľudských práv pre všetkých líbyjských občanov. Viac….

http://aktualne.centrum.sk/domov/politika/clanek.phtml?id=1241194

Konflikt v Líbyi si vyžiadal vyše 50 000 mŕtvych a asi dvakrát toľko zranených a nezvestných
Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6036373/konflikt-v-libyi-si-vyziadal-50-tisic-mrtvych.html#ixzz1X1pxs2mx

Mikuláš Dzurinda sa ako premiér Slovenskej republiky v roku 1999 pridal k agresii USA voči Srbsku (za prezidenta Billa Clintona), keď svojvoľne (bez mandátu OSN) povolil prelety bombardérov NATO nad územím Slovenskej republiky.
Čo sa týka Iraku – (BRATISLAVA 18. marca (SITA) – Politickú podporu USA, prezidentovi Georgeovi Bushovi a rodiacej sa medzinárodnej koalícii, ktorá sa rozhodla už naďalej netrpieť hrozbu zbraní hromadného ničenia a šírenia medzinárodného terorizmu, dnes vyjadril premiér Mikuláš Dzurinda.)
http://ekonomika.etrend.sk/svet/iracka-kriza-ultimatum-pre-husajna-vyprsi-vo-stvrtok-nadranom.html



 

MODRÁ HRA SO SLOVENSKOM

modrahra