Exkluzívne video: Pravda o kríze, ekomonike, klamstvách a „blbej Európe“

606

Všetci to poznáte. Téma dňa, Na telo,  O 5 minút 12 a podobné relácie. Ekonomické informácie, rozbory, špekulácie, hádky. Hodiny a hodiny sa v týchto reláciách  diskutuje, kamufluje, klame, nič sa nedozviete, a nakoniec neviete, kde je sever. Zostáva vám len  spoľahnúť sa na nich – veď sú to „odborníci“… A situácia sa len zhoršuje a zhoršuje. Načo teda títo „odborníci“ vystupujú v médiách?  Prečo zavádzajú občanov?  Kde je teda pravda?

 

Kríza nekončí, je aspoň na 10 rokov *  Obrovský nástup Číny * Európske dotácie nebudú *   Domáca spotreba nebude existovať!  * Sociálne búrky z Grécka sa na jeseň prenesú do ďalších krajín * Nastúpite do nemocnice a zaplatíte 150 eur len vstupné! *V Trenčíne  v taiwanskej firme návrat do 15 storočia – povolené tresty pre zamestnancov! * Slovenský dôchodca podľa parametrov EÚ nemôže prežiť! 

 

Tieto a  ďalšie šokujúce fakty sa dozviete v prednáške  Doc. Ing. Petra Staněka, CSc., pracovníka ekonomického ústavu SAV, na konferencii v Luhačoviciach, odkiaľ sa podarilo získať toto video…