Homosexuálov podporil SaS na „Pohode“ 2011

383

 

Materiálna pomoc homosexuálom pri ich prezentácii na modropoliticko-hudobno-sexuálno-drogovej POHODE (je noc 9.7.2011 čas 1,30 h a “muziku” spolu so “spevom” počuť z vojenského letiska v Trenčíne minimálne do vzdialenosti 20 km okolo!! Nočný pokoj v tomto prípade pre mesto Trenčín a jeho široké okolie neplatí!), bežná súčasť práce terajšej vlády – info L.N.

Len poznámka:  tzv. festival Pohoda – ktorý sa konal v dňoch 6.-10. júla 2011, kopíruje západné hudobné festivaly mravnej neviazanosti a dekadentnej pakultúry, na ktorej sa radi prezentujú tí, ktorí ku nej prirodzene patria  (mená si nájdite sami).  Je  nanajvýš divné, že aj primátor mesta Trenčín  Richard Rybníček, nedávny šéf  STV, ktorý sa hrdí statusom „veriaci“, dovolil na území Trenčína, pôsobiska sv. Andreja a Svorada, ktorých sviatok si uctíme 16 júla t.r. práve na Skalke pri Trenčíne,  usporiadať tento paškvil festivalu. Táto „akcia“ – už aj vzhľadom na prezentáciu homosexuálov pod kuratelou SaS-u,  s duchovným rozvojom na Slovensku nemá nič spoločné, aj keď na nej  – bohužiaľ – vidíme „duchovné tváre“ nášho spoločenského „showbiznisu“.

Anton Selecký

qlf (1)

Návštevníci „Pohody“:

Radičová a Sulík spolu na festivale Pohoda. Snímka: TASR

 

P.S. Tu si môžete pozrieť, kto fandí tzv. „Pohode“….

http://www.cas.sk/clanok/201905/radicova-na-pohode-debatovala-s-hribom-potom-si-pochutila-na-ciganskej.html

http://www.pluska.sk/soubiznis/pohoda/stvrtkova-pohoda-bola-cool-pozrite-si-fotky.html

http://hnonline.sk/c1-44748620-radicova-predavala-na-pohode-knihy-sulik-sa-zabaval-s-balonikom-b-font-color-ff9900-video-font bhttp://www

.pohodafest

ival.sk/index.php/news/2675/158/Queer-Leaders-Forum-opaet-na-nasom-festivale/

http://www.24hod.sk/pohoda-festival-bude-hostit-aj-queer-leaders-forum-cl118627.html