Video: Vojna podľa médií

373

Vyvážené spravodajstvo. Objektívne informácie. Stále sa zhusťujúce frekvencie „aktualít“. Buďte s nami. Zostaňte s nami.
Toto sa valí na nás zo všetkých televíznych kanálov. Striedajú sa v nich hektické až hysterické vstupy takmer rapujúcich hlásateľov a hlásateliek. Presne podľa toho, ako ich vycvičili. Ľudia, ktorí tento výcvik vedú, sa snažia dostať diváka do stavu, kedy bude nedostatok tohto informačného stresu vnímať ako abstinenčný príznak. Snažia sa vás dostať do pocitu, že neviete všetko. A že potrebujete vedieť všetko, čo vám servírujú. A že im na záleží na tom, aby ste poznali pravdu. Pravdu?

Milí priatelia, uviedli sme tu film „Vrtieť psom“, ktorý hovorí o metóde vyrábať verejnú mienku, virtuálne udalosti, stav, ktorý je v skutočnosti úplne iný. Manipulácia udalostí s vymyslenou vojnou, s dôvodmi vojen a riadenie verejnej mienky je krutou realitou. My, zvyknutí na komunistické spravodajstvo, ktoré sme tu mali desiatky rokov, a vedeli sme, že veci triedi, zamlčiava a klame, sa pozeráme na súčasnú „demokratickú“ slobodu slova a prejavu ako nespochybniteľný fakt, ktorému nás ani nenapadne neveriť.

Zostaneme ešte pri tejto téme, pretože sa okolo nás vytvára svet, ktorému máme uveriť, a ktorý sa má stať tou najväčšou pascou na ľudstvo v histórii. Lož sa stáva pravdou. Kto za tým je, nemusím ani uvádzať.

V jednom nedávnom dieli seriálu Adela show, ktorý uvádza TV Markíza, povedal známy Matej Cifra „Sajfa“ na adresu divákov pozoruhodnú vetu: „My určujeme to, čo vy chcete vidieť!“ Nevdojak prezradil podstatu súčasného „spravodajstva“ a diváckych programov vôbec.
Všetko sa hovorí v jednej vete záverom filmu, ktorý vám prinášame: „Všetko je naplánované. To sa nedeje náhodne…“ Anton Selecký

Opakujeme ešte raz daný film, už v ucelenej podobe:

Prinášame vám ešte naše vlastné spravodajstvo ku Iraku z roku 2003 – z druhej vojny v Perzskom zálive:

https://www.magnificat.sk/old/htm01/syria.htm