Michael Glatze: Bol som homosexuálom

419

Milí priatelia, ešte celkom nedoznela diskusia okolo Gay pochodu v Bratislave, a tak vám prinášame rozhovor s bývalým homosexuálom Michaelom Glatzeom – na obr.  (zhováral sa Marek Nikolov), ktorý vás určite zaujme, a možno vnesie viac svetla do tohto veľmi frekventovaného problému dneška.

Otázka: Michael, bol si jedným z lídrov homosexuálneho hnutia v Amerike. Vo svojom príbehu uvádzaš, že homosexuálne hnutie podporuje hriech a korupciu. Môžeš detailnejšie popísať korupčné pozadie homosexuálneho hnutia a hriech, ktorý podporuje?

Michael Glatze: Áno samozrejme, Homosexualita je hriechom proti Bohu. Existuje veľa hriechov voči Bohu.

Hriech znamená „minúť cieľ“ alebo nesúlad so svätou prirodzenosťou Boha. Keď zistíte, že toto je to, čo znamená hriech, zistíte, že každý jeden z nás zhrešil a pokračuje v hrešení!

Všetci sme minuli cieľ! (kvôli dedičnému hriechu, sme uvádzaní do pokušenia robiť čo je nesprávne alebo zakázané). Vďakabohu, Kristus zomrel za všetky naše hriechy, minulé, prítomné i budúce – takže tí, čo veria v Neho, tým je daný čistý štít a večný život v prítomnosti svätého Boha. Dostávame Božiu spravodlivosť, nie našu vlastnú (a je jedno ako veľmi sa o ňu pokúšame, nemáme našu vlastnú spravodlivosť!)

(pokračovanie na linku)

http://www.mojpribeh.sk/rozhovor/michael-glatze/