Výzva o.z. Magnificat Slovakia: Bojkot SUPERSTAR!

413

Milí priatelia! To čo tu na dolu priloženom linku uvidíte, vás pohorší. Ospravedlňujeme sa vám preto. Je však nutné, aby sme to uviedli. Už sme tu písali o tom, čo je obsahom a azda aj zrejmým cieľom súčasných – najmä súkromných – médií. Likvidácia etiky, prirodzenosti stvorenia, vzťahov, kultúry a duchovného života.

Ako príklad je našej mládeži predkladaný neviazaný život, amorálnosť, ľudia s pochybnými zásadami a predstavitelia škandálov a zhýralosti.

K tomuto sa pridáva výsmech Cirkvi a Boha, a to v celosvetovom merítku.

Príkladom je aj uvedený videoklip „Rytmusa“, ktorý v tomto ročníku Superstar ako porotca hodnotí vystúpenia mladých súťažiacich.

Uvedený videoklip speváka Patrika Vrbovského alias Rytmusa je pohoršujúci a ohrozuje morálku našej mládeže.

Keďže spevák Patrik Vrbovský má pri tomto klipe (zrejme nie náhodou) na prsiach viditeľný veľký strieborný kríž, ide o rúhanie sa a vysmievanie najväčšiemu symbolu katolíckej Cirkvi – a teda samotnému Bohu.

Keď Beatles svojho času vyhlásili, že sú populárnejší ako Ježiš Kristus, v USA to vyvolalo vlnu pohoršenia a odmietania tejto britskej skupiny.

Videoklip Patrika Vrbovského je oveľa horší ako vyhlásenie Beatles, je urážkou všetkých veriacich Slovenska, a napokon aj všetkých slušných ľudí, je výsmechom misie sv. Cyrila a Metoda, ktorých 1150-te výročie príchodu na Slovensko si tento rok pripomíname.

Stanovy o.z. Magnificat Slovakia obsahujú aj bod g) zachovávanie a ochrana cyrilometodského kultúrneho a duchovného dedičstva

Podstata a obsah priloženého videoklipu Patrika Vrbovského alias Rytmusa nás oprávňuje na podanie trestného oznámenia na jeho osobu.

Milí priatelia, vzhľadom na vyššie uvedené:

VYZÝVAME KAŽDÉHO, KOMU ZÁLEŽÍ NA TOM, ABY NEBOLA ŠLIAPANÁ ČESŤ BOHA, KOMU ZÁLEŽÍ NA OCHRANE NAŠEJ VIERY, NA NAŠEJ MLÁDEŽI, NA DUCHOVNOM ZDRAVÍ NAŠICH OBČANOV, A OBRANE NAŠEJ KULTÚRY:

BOJKOTUJME SÚŤAŽ SUPERSTAR!

NEPOZERAJME TÚTO SÚŤAŽ, ANI NEPOSIELAJME ŽIADNE ESEMESKY PRE SÚŤAŽIACICH!

Bojkotujme médiá, ktoré chrlia na nás špinu!

Súčasná digitalizácia TV vysielania je dobrou príležitosťou zrušiť televízor. Smetných kontajnerov na Slovensku je dosť.

Taktiež vyzývame na modlitby ku Panne Márii, Nepoškvrnenej Čistote, ktorá sa pod týmto menom zjavila na Slovensku, a ktorá je urážaná spolu so svojím Synom.

Anton Selecký za o.z. Magnificat Slovakia

http://www.youtube.com/watch?v=runQo_hRRrs&feature=player_embedded