Skryté znaky napredovania súženia: 2026 je rozhodujúci rok?

358

Ako eskaluje súženie a znaky naznačujúce veľkú eskaláciu v roku 2026. Boh nerobí nič bez toho, aby to oznámil svojim služobníkom, prorokom, hovorí kniha Ámos .A skutočne, dostávame množstvo znamení z neba, ktoré nám hovoria, čo sa bude diať. Aj v akom časovom okne sa to stane. A ako záleží na nás, akú podobu to bude mať.

Pretože proroctvá sú podmienené. Mnohí však spia a nedokážu si vytvoriť globálny obraz o všetkom, čo sa deje. Alebo to odmietajú robiť z pohodlnosti. Boh hovorí ku každému a je zodpovednosťou každého, ako Ježiš žiadal, rozoznať znamenia čias, pripraviť sa a konať. Ježiš nazval pokrytcami tých, ktorí nerozoznávajú znamenia čias, Lukáš 12. Tu chceme hovoriť o tom, kam smerujú znamenia, ktoré nebo posiela, o tom, čo sa stane vo svete a v akom časovom rámci sa to stane.  Aby ste ich vzali do úvahy a konali tak, ako chce Boh, aby ste deaktivovali zlé veci, ktoré by sa mohli stať.

V prejave na Olivovej hore Ježiš hovoril o konci časov, ktorý je zaznamenaný v Matúšovi 24, Markovi 13 a Lukášovi 21.

Povedal, že príde čas, ktorý je teraz známy ako Veľké súženie. Bolo by to obdobie vojen, hladu a chorôb, veľkej temnoty a zmätku. Ľudia by boli oklamaní falošnými prorokmi a odvrátili by sa od Boha. A svet by bol miestom chaosu a násilia. Ale mnohí budú spať, neuvedomia si, čo sa deje. Ježiš povedal, že v Cirkvi nastane veľké odpadnutie a ohavnosť spustošenia. To znamená veľké znesvätenie svätého miesta a prerušenie uctievania Boha; Platné omše už nebudú. Praví kresťania budú prenasledovaní.

Ale tiež predpovedal, že Veľké súženie bude časom veľkej nádeje, pretože vtedy Kristus zasiahne, aby zachránil spravodlivých a svet sa obnoví. Hovorí, že pošle svojich anjelov, ktorí zhromaždia vyvolených a po dňoch temnoty sa objaví Božie znamenie na nebesiach.  V tejto súvislosti francúzska jasnovidka Maria Julia Jahenny prorokovala inváziu do odpadlíckej Európy spojenectvom stúpencov náboženstva polmesiaca a Rusov. Obe sú vykonávacími zbraňami trestu za odpadlíctvo Európanov. Ale nakoniec sa vo Francúzsku a Španielsku objavia veľkí králi, ktorí ich vyženú a anjelský pápež bude korunovaný v Ríme. A týmto bude inaugurovaná éra mieru.

Nemecký veštec Alois Irlmaier povedal, že počas veľkej vojny sa uskutoční Veľká výstraha. Kedy to všetko bude? Pamätajme, že v roku 2033 sa naplní 2000 rokov ukrižovania a zmŕtvychvstania Krista. A existuje niekoľko proroctiev, že Boh v tom čase očistí Zem. Ale aj v roku 2030 sa nepriatelia Pána usilujú o nasadenie svojho programu na odstránenie kresťanskej matrice zo sveta.

Americký jasnovidec Ned Dougherty už 3 roky informuje o odpočítavaní, ktoré mu bolo odhalené. A predpovedá, že USA sa 4. júla 2026, na 250. výročie svojho založenia ako republiky, zrútia, ak nebudú oľutovať svoje hriechy.

A 7. októbra 2024 dostal posolstvo od Panny Márie Americkej pre Jej deti na celom svete. „Už nemôžem zastaviť rameno Môjho Syna a oslobodiť ľudstvo od udalostí, ktoré musia nevyhnutne nastať, aby sa ľudstvo pripravilo na Nové Nebo a Novú Zem.“ A prehovoril k tým, ktorí si stále neuvedomujú, čo sa deje, k tým, ktorí spia:  „Musíte uznať, že v súčasnosti dochádza k zrýchleniu geopolitických a geofyzikálnych udalostí, ktoré vrhajú ľudstvo do tohto chaosu, zmätku a nepokojov. Vzostup udalostí End Times sa už začal a teraz sú v záverečnej fáze End Times.

Sledujte znamenia: vojny a zvesti o tretej svetovej vojne. Častejšie a nevyspytateľné poveternostné katastrofy , ktorých výsledkom sú silné búrky, záplavy, tornáda, hurikány, zemetrasenia a cunami.

Národy sužujú násilné zločiny, nepokoje a endemické rabovanie. Ekonomické konflikty; a pre mnohých hlad a smrť. Rozšírené choroby a škodcovia. A dodal:  „Mnohé z týchto udalostí organizuje a organizuje Zlý a jeho prisluhovači, aby napadli a zničili všetky Božie deti. Pamätajte na moje slová fatimským deťom.

Moje varovania vo Fatime o ruských chybách – bezbožnom komunizme – sa dnes vo svete opäť napĺňajú.

Teraz je tu kabala démonických prisluhovačov: Rusko, Čína a globalistickí oligarchovia, ktorí sa pokúšajú prostredníctvom podvratného globálneho komunizmu vytvoriť nový svetový poriadok.

Majú v úmysle zvýšiť svoju moc a kontrolu nad všetkými občanmi sveta a odovzdať svoju neprávom získanú autoritu svojmu skutočnému vodcovi – Zlému – ktorý nosí veľa prestrojení.“

Panna Mária mu ďalej povedala, že odpoveď ľudstva na výzvy Nebeského Otca určí závažnosť udalostí konca času. Inými slovami, je to podmienené naším obrátením. A osobitná kapitola posolstva bola pre Cirkev. „Vedúci predstavitelia Cirkvi môjho syna sa zhromažďujú na synode End Times, aby vykonali zmeny v Cirkvi môjho syna a spochybňovali tradície, ktoré sú ľuďom drahé už viac ako 2000 rokov.

Napriek tomu, že sa objavila „synodalita“, Zlý postavil kardinálov proti kardinálom a biskupov proti biskupom, zatiaľ čo dym satana – ateistického komunizmu – prenikol do Cirkvi môjho Syna.

A skončilo sa, „Pamätajte, že Cirkev môjho Syna je založená na skale svätého Petra a všetky pekelné mocnosti nepremôžu Cirkev môjho Syna. Buďte si istí, že Cirkev môjho syna prežije tieto temné dni komunistickej infiltrácie. A spolieham sa na vás, mocných modlitebných bojovníkov, že prevediete Cirkev môjho Syna cez tieto Časy konca. Pretože v konečnom dôsledku, Cirkev môjho Syna nebude spasená kardinálmi a biskupmi.

Ale pre tradičných synov a dcéry Nebeského Otca, ktorí pevne stáli za tým, aby niesli jedinú, pravú, katolícku a apoštolskú cirkev cez posledné časy a do nového sveta.“

Dátum 2026 odhalený Doughertymu sa opakovane objavuje v iných proroctvách. V zjaveniach v Peñablanca v Čile v 80. rokoch Panna Mária povedala, že ak sa nezmeníme, príde veľký trest.  Boží hnev zasiahne celý svet A povedal, že sa skončí Svätý rok. A svätý rok je v roku 2025.  A je tu aj prípad proroctva Antoniho Gaudího, architekta Sagrada Familia.

Stavba katedrály Sagrada Familia sa začala v roku 1882 a Gaudí ju prevzal v nasledujúcom roku. A keď sa ho opýtali, kedy bude práca hotová, odpovedal: „Môj pán sa nikam neponáhľa. Ale povedal, že keď sa to skončí, budeme v súženiach konca časov. Teraz bolo oznámené, že Sagrada Familia bude dokončená do roku 2026. A barcelonský arcibiskup predpokladá, že Gaudí bude k tomuto dátumu vyhlásený za blahoslaveného. To je všetko, čo sme vám chceli povedať o znameniach, ktoré poukazujú na eskaláciu súženia, čo naznačuje, že sa presunie do Veľkého súženia v roku 2026.

A rád by som sa vás spýtal , či katolíci, ktorých poznáte, začínajú vnímať, že sme v procese, v ktorom Boh očistí svet alebo nie.

POZRITE SI TIETO VIDEÁ

PREČÍTAJTE SI TIETO ČLÁNKY

Prečo sme uprostred veľkej očisty? https://forosdelavirgen.org/purificacion-2/

Prečo sme my generáciou, v ktorej Boh očistí svet Si pripravený? https://forosdelavirgen.org/generacion-dios-purificadora-mundo/

Aká je nová milosť, ktorú pre nás Boh pripravil na tieto časy [Ako sa k nej dostať?] https://forosdelavirgen.org/nueva-gracia-de-dios/

Vo Fatime udelila Panna ruženec 7 nových síl. https://forosdelavirgen.org/7-nuevos-poderes-rosario/