Videl som Antikrista

274

 

Milí priatelia, 8. septembra 2024 na pozvanie prišiel a bol prítomný pri zjavení Panny Márie v Dechticiach mystik a kňaz p James Blount (na obr.)  z Texasu. Spomenul, že v jednom mystickom zážitku sa ocitol pred Antikristom. Z jedného jeho videa túto informáciu prinášame Páter Blount doslova hovorí:                                          

„ Pápež Ján Pavol II pred smrťou povedal, že ľudstvo od pádu človeka bojuje dnes v tej najväčšej bitke medzi svetlom a temnotou. A  Boh dal Cirkvi,  svojmu ľudu, zbraň, ktorá ju v tomto diabolskom období ochráni.

Teraz vám prezradím niečo, čo obvykle nehovorím. Je to tak trochu šokujúce. Pán ma jedného dňa, prorocky, v duchu, priviedol ku Antikristovi. Do jeho pracovne. Boh mapriviedol ma k nemu tak, ako ja tu teraz stojím pred vami. Je to jedna zo súčasných svetových osobností. Ako tak na seba pozeráme,  tu sa mu na hlave objavili dva rohy. Nemôžem teraz prezradiť jeho meno, ale čochvíľa sa ho aj tak dozviete. Pozerali sme sa na seba, pokúšal sa prísť na to, čo som zač a ja som len tak pokojne stál. Sv. Pavol vo Sv. Písme hovorí, že živočíšny človek nemôže pochopiť duchovného človeka, no duchovný človek vidí živočíšnemu až do duše. Bola to úžasná skúsenosť. Sme uprostred boja. A tento boj je obrovský. Keď sa chlapci chcú stať dievčatami, a naopak, keď mrzačia svoje telá, tak viete, že mám vládne čosi zvrátené z pekla. A to je len špička ľadovca, čo sa deje.  Potraty sú tiež súčasťou toho. Potrat je obeta Satanovi. Účastníme sa boja konca čias.  Prichádza niečo nové. Blíži sa najväčšie víťazstvo Cirkvi v dejinách sveta. Keď sa celý svet stane katolíckym. Celý svet.  Úžasné to je, čo sa má stať, to veľké víťazstvo. –  Jedna modlitba na to je toto tu, aby ste diabla oslepili – aby vám teraz nemohol ublížiť, kým nastane to veľké víťazstvo. Pomodlime sa ju teraz, moji drahí. „Ó požehnaná Pani, rozšír milostivý účinok svojho Plameňa lásky na celé ľudstvo.“ To je druhá modlitba, ktorú dal náš Pán a naša Matka Panna Mária Alžbete Kindelmannovej. (1913-1985 Mystička a zakladateľka hnutia Plameň lásky. (r)

Cirkev čelí zrade

Kardinál Victor Manuel Fernández (na obr.) je opäť v správach po tom, čo sa „preslávil“ mariánskymi zjaveniami.

Teraz jasne vidíme, že jeho hlavnou úlohou je „aktualizovať“ učenie a teológiu Cirkvi.  Do Dikastéria pre náuku viery vymenoval 28 nových poradcov, ktorí všetci patria k „progresívnej“ teológii. Títo pripravili a podporili Amoris Laetitia,  A sľubujú, že destabilizujú doktríny Cirkvi o antikoncepcii, homosexualite, manželstve, teológii tela, a podstatne upravia katolícku morálku vo všeobecnosti.  Cieľom toho je rozvoj „nového náboženstva“ v sekulárnom zmysle. Odmietajú koncept prirodzeného zákona. To už urobili a napísali, a preto boli teraz nominovaní.  Potom je jasné, že katolícka cirkev čelí rozhodujúcemu momentu vo svojich dejinách.  (forosdelavirgen.org)

 

ZDIEĽAŤ
Predchádzajúci článokV mene kríža
Ďalší článokNa vrchol (film)