Aktualizované, Donald Trump prezidentom USA, Trump a NWO, Putin a Donald Trump, Jeho prejav pred voľbami: Tieto voľby rozhodnú o tom, či sme ešte slobodný národ

3559

Pozývame Bratislavčanov na druhé premietanie Bitky pri Viedni od režiséra Renza Martinelliho

KDE: Dom kultúry Bratislava – Dúbravka (pri kostole Sv. Ducha)
KEDY: 15. novembra 2016
ČAS: 18.00
Predaj lístkov: Na mieste, Cena: 5 Eur


Donald Trump hovorí o politike USA

Ruský krížnik Admirál Kuznecov pri brehoch Sýrie

Vladimír Putin o Donaldovi Trumpovi

Russian President President Vladimir Putin holds up a glass during a toast at a luncheon hosted by United Nations Secretary-General Ban Ki-moon, Monday, Sept. 28, 2015, at United Nations headquarters. (AP Photo/Andrew Harnik)

Bilderberg nasadil proti Trumpovi nebezpečnú hru: Tínedžerov, homosexuálov, imigrantov a i.

JAK TO VIDÍ AMERICKÝ ANALYTIK ROBERTS? HILLARY UŽ PADLA, ALE OLIGARCHIE JEŠTĚ NE

Tyto americké prezidentské volby jsou historické, protože Americký lid byl schopen porazit oligarchy. Agentka Oligarchie Hillary Clinton byla poražena i přes zběsilou mediální kampaň proti Donaldu Trumpovi. To ukazuje, žemédia a politický establishment v politických stranách už u Amerického lidu nemají žádnou věrohodnost. Ještě se uvidí, jestli bude Trump moci vybrat a j menovat vládu, která poslouží jemu a jeho cílům obnovit americká pracovní místa a navázat vztahy vzájemného přátelství a respektu s Ruskem, Čínou, Sýrií a Íránem.

Ještě se také uvidí, jak na Trumpovo vítězství zareaguje Oligarchie. Wall Street a Federální rezervy mohou vyvolat ekonomickou krizi, aby zahnaly Trumpa do defenzivy, a této krize mohou zneužít, aby Trumpa přinutili jmenovat jejich vlastního ministra financí. Darební agenti v CIA a v Pentagonu mohou vyvolat útok pod falešnou vlajkou, který by mohl rozvrátit přátelské vztahy s Ruskem. Trump by se mohl dopustit chyby a držet si ve své vládě neokonzervativce.

S Trumpem je ale přinejmenším naděje. Pokud v tom Trumpovi nezabrání špatný úsudek při jmenování podřízených a překážky, které mu budou stavět do cesty, tak můžeme předpokládat skoncování s Washingtonem inscenovaným konfliktem s Ruskem, odstranění amerických raket z ruských hranic s Polskem a Rumunskem, skončení konfliktu na Ukrajině a konec washingtonských snah o svržení syrské vlády. Avšak takovéto úspěchy by znamenaly porážku americké Oligarchie. Ač Trump porazil Hillary, tak Oligarchie pořád existuje a je pořád mocná.

Ještě více na :

Embassy RF press service <press@rusemb.sk>

Vážení priatelia, prosíme Vás aby ste venovali pozornosť tomuto materiálu.

s úctou
Veľvyslanectvo Ruskej federácie
v Slovenskej republike

V Sevastopole zadržali ukrajinských diverzantov

MOSKVA 10. novembra – Agentúra RIA Novosti. Federálna bezpečnostná služba Ruskej federácie oznámila, že v Sevastopole zneškodnila diverznú teroristickú skupinu Ministerstva obrany Ukrajiny, ktorá pripravovala útoky na vojenské objekty na Kryme“.

„Federálna bezpečnostná služba Ruskej federácie zadržala 9. novembra členov diverznej teroristickej skupiny Hlavnej správy výzvednej služby Ministerstva obrany Ukrajiny, ktorá plánovala uskutočniť diverzné akcie na objektoch vojenskej infraštruktúry a zabezpečenia života polostrova Krym,“ – hovorí sa v správe.

U zadržaných zabavili silné výbušniny, zbrane a vojenskú muníciu, zariadenia na výzvedné účely, ako aj mapy a schémy objektov predpokladaných záškodníckych činov, oznámila výzvedná služba.

Ohľadne zadržaných sa rozhoduje o preventívnych opatreniach. Operatívne vyšetrovacie postupy a vyšetrovanie pokračujú.

V auguste Federálna bezpečnostná služba tiež oznámila, že zabránila na Kryme sérii teroristických činov, ktoré pripravovala Hlavná správa výzvednej služby Ministerstva obrany Ukrajiny. Podľa bezpečnostných síl diverzanti chceli „destabilizovať situáciu v regióne počas prípravy a priebehu volieb“.

Po týchto udalostiach prezident Ruskej federácie Vladimír Putin vystúpil s tvrdým vyhlásením, v ktorom konštatoval, že Kyjev namiesto toho, aby hľadal cesty mierového urovnania, prešiel k teroristickým praktikám. Podľa Kremľa, Vladimír Putin obrátil pozornosť Angely Merkelovej a Françoisa Hollanda na tieto „hrubé provokácie ukrajinskej strany“.

https://news.mail.ru/incident/27736727/?from=newsapp

Zlo odchází, pravda vítězí! Vivat Donald Trump!

Ve West Palm Beach pronesl 13. října Donald Trump zřejmě jeden z nejvíce strhujících politických projevů posledních let, a já jen dodám, že jeho slova jsou nejen pravdivá a popisující realitu dnešního světa, dnešní ve lži zmítajících se USA, a jejích poklonkářů, ale budou také i nadčasová. Proč? Protože vítězství Donalda Trumpa nad mocichtivými Clintnovými, kteří jsou jen chamtivými loutkami korporací a zbrojařů, je na dosah!

http://svobodnenoviny.eu/zlo-odchazi-pravda-vitezi-vivat-donald-trump/

Predvolebný prejav Donalda Trumpa

(titulky zapni vpravo, v obdĺžniku)

Prejav Johna F. Kennedyho pred atentátom

Donald Trump – druhý John F. Kennedy?

Embassy RF press service <press@rusemb.sk>

Vážení priatelia, prosíme Vás aby ste venovali pozornosť tomuto materiálu.
s úctou
Veľvyslanectvo Ruskej federácie
v Slovenskej republike

Keď Európska únia rozšíri sankčný zoznam, Rusko príjme odvetné opatrenia

Deviateho novembra. Interfax-Russia.ru. – Moskva príjme odvetné opatrenia ako odpoveď na rozšírenie sankčného zoznamu Európskej únie o ruských občanoch a na zahrnutie nových poslancov Štátnej dumy do zoznamu, – oznámilo to Ministerstvo zahraničných vecí RF.

„Reštrikcie proti poslancom Štátnej dumy neprispejú k obnoveniu normálneho dialógu medzi legislatívnymi orgánmi Ruska a Európskej únie, ktorý je taký potrebný v dnešnej neľahkej etape vzťahov Ruska a Európskej únie. Ruská strana príjme príslušné odvetné opatrenia“, – hovorí sa v komentári, uverejnenom na webovej stránke rezortu.

Na Smolenskom námestí zdôraznili, že obmedzujúce opatrenia EÚ týkajúce sa obyvateľov Krymu a Sevastopoľa vníma Moskva ako „ničím nepodložený kolektívny trest pre obyvateľstvo tohto regiónu za to, že slobodne prejavili svoju vôľu“.

„Otázka návratu polostrova do Ruskej federácie je definitívne vyriešená a jeho obyvatelia absolútne legitímne zvolili svojich zástupcov do ruského parlamentu“, – zdôraznilo Ministerstvo zahraničných vecí RF.

http://www.interfax-russia.ru/Moscow/main.asp?id=780727

Embassy RF press service <press@rusemb.sk>

Vážení priatelia, prosíme Vás aby ste venovali pozornosť tomuto materiálu.

s úctou
Veľvyslanectvo Ruskej federácie
v Slovenskej republike

Generálny štáb Ruska obvinil USA z bombardovania obytných domov v Mosule

Generálny štáb Ozbrojených síl Ruskej federácie obvinil lietadlá medzinárodnej koalície vedenej USA z toho, že bombarduje školy a obytné domy irackého mesta Mósul a susedných miest.

Náčelník Hlavnej operatívnej správy Generálneho štábu Ozbrojených síl Ruska generálporučík Sergej Rudskoj na brífingu vyhlásil, že americké vojensko-vzdušné sily zbombardovali obytné štvrte ako v Mósule, tak aj v ďalších obciach irackej provincie Najnava.

Generálporučík Sergej Rudskoj ukázal satelitnú snímku jedného z rajónov Mósulu. „Na satelitnej snímke zľava, urobenej 24. októbra – čiže pred náletom lietadiel koalície, vidieť budovy školy a obytné domy, sprava – po nálete. Zreteľne vidieť, že letecký útok bol v bezprostrednej blízkosti budovy školy, ktorú poškodili črepiny a tlaková vlna“, – povedal.

Náčelník Hlavnej operatívnej správy Generálneho štábu tiež oznámil, že 26. októbra americké letectvo zaútočilo na obytné štvrte v centrálnej časti mesta Hamam el-Elil, vzdialeného 20 kilometrov juhovýchodne od Mósulu. Podľa jeho slov, pri útoku boli zranení obyvatelia domov nachádzajúcich sa menej ako 50 metrov od miesta útoku.

Generálporučík Sergej Rudskoj ďalej tvrdí, že 31. októbra letectvo koalície zhodilo bomby na husto obývané štvrte obcí Bazvaya a Gogieli, vzdialené 14 a 9 kilometrov východne od Mósulu. Svoje slová potvrdil satelitnými snímkami.

Útok na Mósul, obsadený bojovníkmi „Islamského štátu“ (extrémistická skupina zakázaná na území mnohých štátov, vrátane Ruska) sa začal 17. októbra. Letectvo medzinárodnej koalície vedenej USA ho podporuje náletmi zo vzduchu. Na útoku sa podieľajú iracké bezpečnostné sily a ozbrojené zoskupenia Kurdov.

Predpokladá sa, že dobytie Mósulu bude znamenať faktickú porážku „Islamského štátu“ v Iraku.

Na ministerstve obrany nazvali „podvrhom“ správu medzinárodnej nevládnej organizácie Human Rights Watch (HRW) o bombardovaní školy v Sýrii

Moskva. 7. novembra. INTERFAX.RU. Na ministerstve obrany Ruskej federácie okomentovali ďalšiu správu Human Rights Watch(HRW), z ktorej vyplýva, že bombardovanie školy v sýrskom meste Al-Hás, v provincii Idlib, ku ktorému údajne došlo 26. októbra, možno pokladať za „vojnový zločin“.

„Ministerstvo obrany už 27. októbra uverejnilo vyčerpávajúce a absolútne jasné fotografické zábery nasnímané z bezpilotného lietadla, kde niet ani stopy po bombardovaní komplexu budovy školy v Al-Háse. Navyše, doteraz neboli predložené nijaké ani len nepriame dôkazy o prítomnosti detí nielen v týchto budovách, ale ani v samotnom Al Háse, – citujú sa slová oficiálneho predstaviteľa Ministerstva obrany Ruskej federácie generálmajora Igora Konašenkova zo správy Úradu informácií a masovej komunikácie vojenského rezortu, ktorá bola odoslaná do Interfaxu.

Generálmajor Konašenkov uviedol, že táto správa, ktorá obviňuje z ďalších „vojnových zločinov“, uverejnená po vyše týždni v Human Rights Watch, kde sa ako „dôkazy“ objavujú akési telefónne interview siedmich zranených, „je nepodložená a je ďalšou zámernou informačnou dezinformáciou“.

„Rád by som tiež pripomenul takzvaným ’ochrancom práva‘ z Human Rights Watch, že provincia Idlib, teda aj obec Al-Hás, sa už nejeden rok nachádza pod úplnou kontrolou teroristov organizácie An Nusra (zakázanej v RF). Preto o tom, že na tomto území, ktorú kontroluje sýrska filiálka Al Kaidy (zakázanej v RF) a v podmienkach vojnových akcií naďalej existujú svetské školy, ktoré založila ešte Asadova vláda, môžu hovoriť len vyložení klamári alebo blázni“, – zdôraznil Igor Košenkov.

http://www.interfax.ru/world/535863

Čo je to Projekt „MODRÝ LÚČ“

Znovu bližšie k vojne? NATO uvedie 300 000 vojakov do vysokej pohotovosti, kvôli obávam z vojenskej akcie Ruska

Brusel 7. novembra 2016 (HSP/Foto:TASR/AP-Geert Vanden Wijngaert

Aliancia NATO, plánuje uviesť až 300 000 vojakov do vysokej vojenskej pohotovosti. Vojaci by mali byť nasadení do dvoch mesiacov.

Na snímke generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg

Na snímke generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg

 Hlavným dôvodom tejto pohotovosti je podla predstaviteľov NATO rastúce napätie medzi Západom a Ruskom. Desaťtisíce spojeneckých vojakov by mali odradiť možnú hrozbu zo strany Moskvy, ako píše denník Dailymail vo svojom článku.Predstavitelia NATO svoje obavy zdôvodňujú aj tým, že členovia NATO svoje výdavky nijako výrazne nezvyšujú, no Rusko svoje náklady na armádu od pádu Sovietskeho zväzu každým rokom zvyšuje.

Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg vyhlásil: “Boli sme svedkami oveľa aktívnejšieho Ruska. V posledných rokoch zväčšuje svoje vojenské sily, od roku 2000 strojnásobilo výdavky na obranu, pritom svoje vojenské sily používajú proti susedom.”

Západ taktiež obviňuje Rusko, že údajne vedie kybernetické útoky na Washington. Taktiež ho obviňujú z držania jadrových zbraní. Stoltenberg tvrdí, že Rusko sa snaží Západ zastrašovať.

Igor Sutyagin, odborník na Kráľovskom inštitúte obranných a bezpečnostných štúdií, vyhlásil: “Rusko chce ukázať, že môže zastrašovať NATO. NATO však teraz hovorí Rusku: ”Ak sa objavíš, budeme tam ihneď aj my!” Informácie o tom priniesol server Express.

Samuel Poništ

http://www.hlavnespravy.sk/znovu-blizsie-k-vojne-nato-uvedie-300-000-vojakov-do-vysokej-pohotovosti-kvoli-obavam-z-vojenskej-akcie-ruska/855785

Imigrant môže zásilňovať ako „námesačný“! 

Švédska televize SVT ve zprávách nepřímo radila sexuálním násilníkům z řad uprchlíku, jak se hájit, aby nebyli potrestání za znásilnění …

Televize ve zprávách nejprve řekla, že vynutit si sex násilím je zločin, ale okamžitě dodala, že existuje nemoc tzv. Sexsomnia, která způsobuje, že se ve spánku dopustíte znásilnění … Tedy podle švédských multikulturalistů ve spánku imigrant vztane, jde ven a tam násilní ženu a vrátí se zpět do postele a za nic nemůže. Prostě sluničkáří už neví jak by vymysleli obhajobu proč vlastně uprchlíci nemohou za to, že znásilňují Evropanky. Podle švédské televize se tato „obhajoba“ ve Švédsku akceptuje u 5 případů znásilnění z 18.

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/15844ad210f217ce

V souvislosti s kauzou afgánského uprchlíka, který se pokusil znásilnit zdravotní sestřičku v Praze si říkám, jestli podobnou obhajobu inspirovanou švédskými sluničkáří nezkusí obhájci afgánského uprchlika?

 http://eurabia.parlamentnilisty.cz/Articles/30994-svedska-tv-radi-sexualnim-nasilnikum-z-rad-uprchliku-aby-se-vymluvili-na-namesicnost-.aspx

USA: Ochrancovia života majú väčšinu v parlamente

USA, 10.11.2016 (kath.net/rn) 019 835 –  Ochrancovia života v USA sa môžu tešiť. Popri voľbe nového prezidenta sa konali v utorok aj voľby do Domu reprezentantov a do časti senátu. V oboch komorách obhájili republikáni absolútnu väčšinu. Zvlášť dôležitá je pritom väčšina v senáte, pretože tam sa musia potvrdzovať dôležité rozhodnutia najvyšších sudcov USA. Po smrti Antona Scaliu je jedno miesto sudcu neobsadené. Donald Trump v televíznej diskusii v októbri prisľúbil, že toto miesto nanovo obsadí a menuje osobnosť, ako bol Anton Scalia. Je možné, že za úradovania Trumpa dôjde dokonca ešte k ďalším zmenám a tým by mohol Trump najvyšší súd v USA formovať na dlhé roky.

Ešte raz k americkému senátu. V utorok aj Marco Rubio znova vyhral voľby na Floride. Rubio sa považuje za jeden z najsilnejších hlasov pro-life v americkom senáte a naďalej aj za nádej republikánov do budúcnosti. Rubio sa za ochranu života zasadzoval stále znova už od počiatku. Americkí ochrancovia života už v stredu odhlásili, že dezignovanému prezidentovi Donaldovi Trumpovi okamžite pripomenú jeho sľuby v oblasti pro-life. Tu ide okrem iného aj o ohlásené škrtnutie štátneho financovania najväčšej potratovej organizácie „Planned Parenthood“ (Plánované rodičovstvo). Páter Frank Pavone, vedúci združenia „Priests for Life“ (Kňazi za život) v stredu povedal: „Vidíme jasné svetlo na konci tunela.“

 Vatikán gratuluje Trumpovi

 Vatikán, 9.11.2016 (kath.net) 019 834 – Po jasnom víťazstve republikánskeho kandidáta na úrad amerického prezidenta gratuloval Donaldovi Trumpovi aj Vatikán. „Beriem voľbu amerického ľudu s rešpektom na vedomie,“ vyhlásil vatikánsky štátny sekretár Pietro Parolin, ako informovalo „Rádio Vatikán“. Kardinál Parolin sa pochvalne vyslovil o vysokej účasti Američanov vo voľbách. „A tak gratulujeme novému prezidentovi v nádeji, že jeho služba prinesie plody.“

Štátny sekretár prisľúbil Trumpovi aj modlitby „za službu jeho krajine ale aj blaho a pokoj vo svete,“ a okrem toho vyzval k jednote. Je dôležité, „aby všetci spolupracovali, aby zmenili svetovú situáciu poznačenú ťažkosťami a konfliktami“.

 USA: Až 52 percent katolíkov volia Trumpa

Maily Hillary Clintonovej ukazovali riadenú kampaň na zavedenie ideológie ´gender´ do cirkvi zvnútra! To je taktika Trójskeho koňa. Organizácie s katolíckym názvom boli vytvorené s cieľom šíriť v rámci cirkvi idey proti hierarchii a tak napomáhať revolúciu zvnútra.“ 

 Washington, 9.11.2016 (kath.net/KAP) 019 833 – Podľa prieskumov volilo Donalda Trumpa v utorok 52 percent katolíkov. Informovali o tom americké médiá v stredu. U bielych evangelikálov dosiahol Trump ako republikán dokonca najvyššiu podporu od r. 2004. Napriek výhradám, ktoré mnohí evangelikáli a republikánski predstavitelia vyjadrili, až 81 percent bielych evanjelických kresťanov hlasovalo za tohto realitného mogula. Hillary Clintonová dostala iba 16 percent ich hlasov.

Farební evangelikáli – ktorí tvoria asi 40 percent z evanjelických kresťanov – dali do veľkej miery prednosť Clintonovej. Ale ich podpora bola nakoniec predsa zreteľne nižšia ako tá, ktorej sa tešil Barack Obama medzi hispáncami a Afroameričanmi.

Zatiaľ čo Clintonovej kampaň do veľkej miery – a v protiklade k Obamovi – mobilizačnú silu evangelikálov podcenila, Trump veľkú časť času volebného boja venoval získavaniu ich podpory. Títo voliči – najmä v rozhodujúcich štátoch ako Ohio, Severné Karolína – sa ukázali ako jeho najsilnejšie základne podpory. Vo voľbách Obamu v r. 2008 a 2012 hlasovalo 25 percent evangelikálov za demokratov, Clintonová dosiahla iba 16 percent.

„Skutočnosťou je, že v tomto boji iba jeden z oboch veľkých kandidátov explicitne usiloval o hlasy bielych evangelikálov,“ napísal na Twitteri Obamov bývalý poradca pre náboženské otázky, Michael Wear.

Američania všetkých vierovyznaní (katolíci, neevangelikálni protestanti, evangelikáli, pravoslávni, židia), ktorí každý týždeň navštevujú bohoslužby, dali takisto prednosť Trumpovi. Tu je to však menej – 56 percent oproti Clintonovej 40 percentám.

 Prekvapujúce víťazstvo Trumpa medzi katolíkmi

Víťazné ťaženie Trumpa u katolíkov bolo skutočným prekvapením. Tu predvolebné výsledky vlastne videli náskok Clintonovej. V r. 2008 a 2012 väčšina katolíkov dala hlas Obamovi. Víťazstvo Trumpa bolo teda prekvapujúce – zabezpečil si väčšinu nerozhodných štátov, ktoré zvyknú voliť striedavo obe strany. Clintonová tu vlastne vošla do volieb ako favoritka.

Najmä v štátoch ako Wisconsin a Michigan bola demokratka prekvapujúco porazená. Trumpov volebný boj, v ktorom brojil aj proti medzinárodnej obchodnej dohode a globalizácii, sa v týchto štátoch očividne veľmi ujal. To prieskumníci verejnej mienky nepredpokladali.

Pre republikánov sa ukazuje politický prelom. Dominujú naďalej v Dome reprezentantov a aj v senáte to nevyzeralo na víťazstvo demokratov, ktorí si robili veľké nádeje. V prípade volebného víťazstva mohol Trump reagovať väčšinou v oboch komorách parlamentu.

Ešte nikdy v histórii amerických volieb neboli obaja kandidáti tak veľmi neobľúbení: Trump kvôli jeho spôsobom a útokom a Clintonová kvôli jej škandálom a blízkosti existujúcemu mocenskému systému. V minulých týždňoch zatrpknuto proti sebe bojovali. Tento volebný boj sa považuje za jeden z najtvrdších a najšpinavších v americkej histórii. Bol poznačený osobnými urážkami a hanobením. Fakty a vážne témy sotva tu hrali nejakú úlohu.  

 Ochrana života a otázka potratu

Zo strany katolíckych hodnostárov neprišli pred voľbami nijaké odporúčania pre jedného z kandidátov. Prominentní praktizujúci bieli katolíci však podporovali Trumpa, najmä Bill Donohue, prezident katolíckej občiansko-právnej organizácie „Catholic League“:

„Trumpove názory sú v najdôležitejších spoločensko-politických otázkach najskôr v súlade s katolíckou náukou,“ povedal Donohue pre nemecký katolícky denník „Tagespost“ cez víkend a vyhlásil. „Niet dôležitejšieho práva ako právo na život, preto je potrat témou číslo jedna.“

Ďalej povedal, že Trump sa jasne postavil proti potratu a katolícka náuka učí, že potrat je „ vo svojej podstate zlo“. „Preto má ochrana života prednosť pred všetkými spoločensko-politickými otázkami.“ Donohue zoradil  témy volebného boja hierarchicky:

„Témy týkajúce sa ochrany života – potrat, eutanázia alebo výskum kmeňových buniek na embryách – sú definitívne dôležitejšie ako prisťahovalectvo, či boj proti klimatickým zmenám. Existuje síce morálny imperatív pomáhať chudobným, no medzi katolíkmi USA vládne veľká nejednotnosť v tom, ako najlepšie proti chudobe bojovať.“

Podobne sa vyjadril cez víkend katolícky teológ morálky páter Róbert Gahl z Pápežskej univerzity sv. kríža v Ríme:

„Kto bude najlepší na obranu manželstva, na obranu rodiny? Kto bude najlepší na obranu svedomia a slobody a predovšetkým náboženskej slobody? Slobody cirkvi v spoločnosti dnes? To sú rozhodujúce témy pri týchto voľbách, pretože tu je istý rozdiel medzi oboma kandidátmi,“ ako povedal Gahl pre spravodajský portál www.romereports.com a ďalej vyhlásil:

„Maily Hillary Clintonovej, ktoré uverejnil Wikileaks, ukazujú riadenú kampaň na zavedenie ideológie gender do cirkvi zvnútra! Tento postup zodpovedá taktike Trójskeho koňa. Organizácie s katolíckym názvom boli vytvorené s cieľom šíriť v rámci cirkvi idey proti hierarchii a tak napomáhať revolúciu zvnútra.