Francúzsko na pokraji občianskej vojny, Slovensko financovalo vraždy kresťanov?, Konferencia PANSÚ: My sme tu doma, Kto je Viktor Orbán, KINO: Konštatnín Veľký, Púť

4506

GATESTONE INSTITUTE: Občianska vojna vo Francúzsku prichádza a je nevyhnutná

Elita sa postavila proti vlastným starým a chudobným, pretože títo ľudia už za nich nechcú hlasovať. Oni si tiež vybrali nebojovať s islamizmom, pretože moslimovia väčšinovo hlasujú za tieto globálne elity.

Vo Francúzsku si globálne elity vybrali. Rozhodli sa, že “zlí” voliči vo Francúzsku boli nevyspelí ľudia, príliš hlúpi, aby videli krásy spoločnosti otvorenej pre ľudí, ktorí sa často nechcú asimilovať, ktorí chcú aby ste sa asimilovali voči nim a ktorí ti hrozia zabitím, ak to nespravíš. Elita sa postavila na stranu proti vlastným starým a chudobným, pretože títo ľudia už za nich nechcú hlasovať. Oni si tiež vybrali nebojovať s islamizmom, pretože moslimovia väčšinovo hlasujú pre tieto globálne elity.

“Sme na pokraji občianskej vojny.” Tento citát nepochádza z úst fanatika alebo šialenca. Nie, pochádza od šéfa francúzskej vnútornej bezpečnostnej služby DGSI (Direction générale de la sécurité Interieur) Patricka Calvaryho. V skutočnosti Calvary hovoril o nebezpečenstve občianskej vojny mnohokrát. Dňa 12. júla varoval v tomto zmysle členov komisie parlamentu, ktorá mala na starosti správu o teroristických útokoch z roku 2015.

Možné financovanie IS zo Slovenska daniari preverujú, prípad nie je uzavretý

Bratislava 30. októbra 2016 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Emrah Gurel)

Prípad, pri ktorom mal slovenský rezident sýrskeho pôvodu využívať neoprávnené nadmerné odpočty DPH na financovanie Islamského štátu, v operatívnej rovine preveruje Kriminálny úrad finančnej správy. Pre TASR to uviedla hovorkyňa daniarov Patrícia Macíková

Ilustračné foto“V tejto chvíli však nie je možné predikovať, aký bude výsledok preverovania. Vzhľadom na to, že ide o rozpracovaný prípad, nie je možné poskytnúť viac informácií,” dodala Macíková.

Reagovala tak na dnešné slová štátnej tajomníčky ministerstva financií Dany Meager. Tá tento prípad spomenula na medzinárodnej konferencii Globsec Tatra Summit, pričom chcela poukázať na možné prepojenie daňových podvodov a financovania terorizmu.

“Už len tento prípad je pre mňa tak odstrašujúci, že ma núti do toho, aby som už ani sekundu nečakala a naozaj sa začala vážne zamýšľať nad tým, ako pomôcť práve týmto výkonným represívnym zložkám, ktoré bojujú proti daňovým podvodom a terorizmu,” doplnila. A to či už na úrovni jej vlastných znalostí, alebo aj v tom, aby sa zvýšil záujem o financovanie týchto zložiek.

http://www.hlavnespravy.sk/mozne-financovanie-is-zo-slovenska-daniari-preveruju-pripad-nie-je-uzavrety/852315

Z Národnej Rady SR

Neskutočné vymývanie mozgov

Islamská nadácia v Bratislave:  Kráľ Ján Sobieski vraj mal s moslimami „dobré vzťahy“

Mimovládkarska konferencia, ktorá sa konala v Bratislave, sa zaoberala islamom. Rôzni hostia zo Slovenska a zahraničia sa snažili ukázať moslimov v pozitívnom svetle. Z úst týchto odborníkov zazneli aj názory, že Osmani naučili Stredoeurópanov umývať sa, alebo poľský kráľ Sobieski, ktorý porazil osmanských Turkov pri Viedni, ich vlastne mal z celého srdca rád.

Na snímke zľava komentátor Laco Oravec, Mohammed Azim Farhadi, Ahmed Seddeeq a Márton Bisztra
Na snímke zľava komentátor Laco Oravec, Mohammed Azim Farhadi, Ahmed Seddeeq a Márton Bisztra

Konferenciu, ktorá reagovala na údajné proti-moslimské nálady v slovenskej spoločnosti zorganizoval Ján Orlovský zo Sorošovej Nadácie otvorenej spoločnosti. Prvou témou bolo vyvracanie “mýtov” o historickom  pôsobení osmanských moslimov na území Slovenska. Podrobnejšie sa tejto téme venovala doktorandka Katedry porovnávacej religionistiky na Univerzite Komenského v Bratislave Mgr. Katarína Šomodiová. Informoval o tom portálislamonline.sk

Podľa nej ľudia túto historickú etapu vidia čiernobielo a osmanskí Turci v skutočnosti neboli takí zlí, ako sa o nich hovorí. Šomodiová napríklad tvrdí, že Osmani nenútili domáce obyvateľstvo násilne konvertovať na islam. Vyhovovalo im vraj, ak boli kresťania, lebo tak museli platiť vyššie dane.

Moslimom by sme vlastne mali ďakovať za obsadenie, pretože nás naučili umývať sa. Podľa Šomodiovej totiž Osmani priniesli na územie strednej Európy hygienické návyky. Dodnes sú v prevádzke viaceré termálne kúpele v Budapešti, ktoré pochádzajú ešte z čias tureckého panstva, keďže dovtedy kultúra kúpania sa na tomto území vraj prítomná nebola.

Ďalším hosťom na kontroverznej konferencii bol poľský politológ, výskumník pri Európskej rade pre medzinárodné vzťahy a expert na Európskej akadémii Krzyzowa Adam Balcer. Tento diskutér sa zas venoval údajnému mýtu vykresľovania porážky osmanskej armády pri Viedni v roku 1683 ako o obrane  kresťanskej Európy pred moslimskou Osmanskou ríšou.

Podľa neho Ján III. Sobieski, ktorý prišiel obliehanej Viedni na pomoc a porazil nepriateľskú armádu, by s takouto predstavou sotva súhlasil. Sám bol vraj milovníkom osmanskej módy, čo sa prejavilo napríklad na uniformách jeho vojakov, ktorí v nich boli takmer na nerozoznanie od tých osmanských.

Istý čas Sobieski žil v Istanbule a ovládal turecký, ale i tatársky jazyk. Práve s tatárskymi moslimami mal vraj veľmi dobré vzťahy, vždy mal nejakých vo svojej armáde a bojovali na jeho strane proti Osmanom i v spomínanej bitke pri Viedni.

Sám vybral niekoľko poľských obcí, v ktorých sa počas jeho vlády usídlili skupiny krymských Tatárov a zaručil im i možnosť výstavby vlastných mešít, z ktorých niekoľko sa v Poľsku zachovalo až dodnes.

Konferencie sa okrem iných zúčastnil i slovenský aktivista a absolvent žurnalistiky Mohammed Azim Farhadi, medzikultúrny mediátor Márton Bisztrai či parížska televízna komentátorka a aktivistka Samia Hathroubi.

Celá konferencia sa niesla v duchu obhajovania moslimov, islamu a osmanskej “ľudomilej” nadvlády nad strednou Európou. Absentovali však fakty o plienení, rabovaní miest a obcí na území južného Slovenska a vraždení obyvateľstva. Ľudia na dobytom území museli taktiež platiť výpalné a žili pod neustálou hrozbou odvlečenia do zajatia a straty rodiny. Obyvatelia dnešného južného územia Slovenska utrpeli počas osmanskej okupácie a útlaku značné straty na životoch a majetku, mnohí z nich boli odvlečení, aby slúžili ako otroci neeurópskym etnikám. Napriek všetkým nepriaznivým udalostiam počas osmanskej okupácie obyvatelia Uhorska hrdo a statočne kládli odpor.

Zlomový okamih nastal  v neúspešnom pokuse Turkov dobyť Viedeň v roku 1683, kde sa vyznamenal poľský kráľ Ján III. Sobieski. Po tejto trpkej prehre boli Turci postupne vyháňaní a ďalšiu závažnú porážku utrpeli pri Štúrove v tom istom roku. Bitka pri Viedni je považovaná za definitívne víťazstvo kresťanskej Európy nad moslimskou inváziou. Paradoxom je, že v dnešnej dobe niektorí hlavne západo-európski politici dobrovoľne vpúšťajú moslimských imigrantov do Európy. Stredoeurópania zoskupení vo V4 na čele s maďarským premiérom Viktorom Orbánom naďalej statočne svoje územia bránia.       Samuel Gdovin

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/1581a29f88b27f16

Vyhlásenie Panslovanskej únie 

Vyhlásenie Panslovanskej únie pri príležitosti konferencie Slovenská identita uskutočnenej 29. októbra 2016 v Bratislave

My Slováci tu nie sme odvčera. Naša identita siaha až k našim predkom Slovenom. Nie je náhoda, že naše ženy sú Slovenky, že našou rečou je slovenčina a našou vlasťou je Slovensko.
Európa je v súčasnosti objektom snáh o likvidáciu národných štátov. Ohrozená je identita každého európskeho národa. Chcú vytrhať kresťanské korene európskej civilizácie a pokúšajú sa legalizovať úchylné sexuálne praktiky rôzneho druhu.
Chcú nastoliť chaos a z neho vytvoriť nový svetový poriadok.
slovensko

Mainstreamové médiá, často podprahovým spôsobom, ohlupujú našu mládež. Výučba slovenských dejín a slovenskej vlastivedy je priam katastrofálna. Ak chceme poznať svoju budúcnosť, musíme poznať najprv svoju minulosť. Otázky identity národa nevyhnutne nachádzajú odpovede v jeho minulosti. Preto podporujme slobodné a politikou, najmä čechoslovakizmom, neovplyvňované bádanie historikov. Naša identita bola v procese maďarizácie a neskôr čechoslovakizácie deformovaná a boli snahy ju dokonca celkom vymazať.
Druhým obnovením slovenskej štátnosti, po tisícich rokoch od smrti kráľa Svätopluka I., sa obnovil priestor pre skutočné presadzovanie slovenských záujmov. Je našou vecou a našou zodpovednosťou, čo s tým urobíme. Nepokazme to! Jednou zo základných povinností štátu je obhajovať a chrániť identitu národa. Vyzývame všetkých ústavných činiteľov, aby sa zasadili o to, že štát bude prijímať všetky organizačné a legislavívne opatrenia (a to aj na úrovni ústavného práva), ktoré sú potrebné na ochranu slovenskej identity.
S nevôľou musíme konštatovať, že politické strany tak, či onak upevňujú partokratický systém vlády. Vo vláde a v parlamente sú dokonca sily, ktoré sa snažia boľševickým spôsobom obmedziť slobodu slova a pod rúškom boja proti extrémizmu sa snažia umlčať hlasy tých, čo nesúhlasia s likvidáciou slovenskej identity. To, či a ako bude národ žiť v budúcnosti, ich, väčšinou nezaujíma. Vyzývame všetkých ústavných činiteľov, ale aj europoslancov zvolených na Slovensku, aby zodpovedne riešili problémy svojich voličov, aby pracovali pre blaho Slovenska a neutápali sa v politikárčení, či partokratických intrigách.
Pripomínajme si, že Slovensko je kolískou slovanskej kultúry a že slovenčina je prirodzeným slovanským esperantom. Na to buďme hrdí! Neodcudzujme sa našim slovanským bratom a spolupracujme so všetkými európskymi národmi! Zachovajme si však našu, slovenskú identitu a nenechajme sa odnárodniť ani vykoreniť!

Predsedníctvo Panslovanskej únie

Konferencia PANSÚ: vdp. Ján Košiar

Konferencia PANSÚ – Martin Lacko

Seznam Sórošovo neziskovek je venku! Rozvracejí zevnitř i Česko a Slovensko. Magnát si „zaplatil“ i Transparency International!

Seznam Sórošovo neziskovek je venku! Rozvracejí zevnitř i Česko a Slovensko. Magnát si „zaplatil“ i Transparency International!

O tom, že George Soros (foneticky Sóroš) je hlavním sponzorem prosazování globalistických konceptů NWO v Evropě, není vůbec žádných pochyb. Náš server se věnuje Sórošovi [1] a rozkrývání aktivit českého neziskového sektoru už dva roky a ještě nikdy se nestalo, že by za nějakou neziskovkou, které se dostalo mediální pozornosti, nestál právě finanční americký mogul s maďarskými kořeny, který zbohatl v roce 1992 na spekulaci proti britské libře a proti Bank of England, která mu vynesla za jediný den 1 miliardu USD [2]. George Soros se ovšem v posledních letech věnuje budování tzv. „NGO Army“, která se má stát hlavní silou barevných převratů v zemích EU. Jeho financování stovek a stovek neziskovek v Evropě a v USA už si všímají i bezpečnostní služby, když právě britská MI-5 označila Sórošovy neziskovky za trojské koně islamizace Evropy.

 aeronethttp://aeronet.cz/news/seznam-sorosovo-neziskovek-je-venku-rozvraceji-zevnitr-i-cesko-a-slovensko-magnat-si-zaplatil-i-transparency-international/

Bojuje proti slobodomurárom; kňaz na juhu vyzýva na modlitbu za Orbána

Viktor Orbán je populárny aj medzi niektorými kňazmi na Slovensku. (Zdroj: Ján Krošlák)

BRATISLAVA. Maďarský premiér Viktor Orbán priazeň slovenských Maďarov nezískava len štedrými dotáciami, ktorých použitie je niekedy problém vydokladovať. Najnovšie zaňho lobujú aj kňazi prostredníctvom modlitby.

Veriaci a kňazi na južnom Slovensku orodujú za Viktora Orbána v rámci medzinárodného modlitbového reťazca. Na Slovensku ho začal farár z Balogu nad Ipľom Ferenc György.  „Text modlitby dom dostal z Rakúska a poslal som ho ďalej, lebo súhlasím s jej úmyslom,“ povedal kňaz.

Konferencia biskupov Slovenska podľa jej hovorcu Martina Kramaru o iniciatíve nevedela a považuje ju za čisto súkromnú záležitosť.

Čítajte viac: http://domov.sme.sk/c/20371351/bojuje-proti-slobodomurarom-knaz-na-juhu-vyzyva-na-modlitbu-za-orbana.html#ixzz4Oefx9lev

Kto je Viktor Orbán

KINO: Konštantín Veľký

KINO: Púť