Apokalypsa značky New World Order, Výstraha Prezidenta Putina, Novinári a politici, Nezávislá Česká TV – ste pripravení na vojnu?

9013

Apokalypsa značky New World Order

Výstraha Prezidenta Putina

Tlačovka o prepojení politikov a novinárov na Slovensku

ĽSNS žiada od denníka SME ospravedlnenie

Bratislava 19. októbra 2016 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)

Kontroverzný denník SME si všimol, že strana SNS na svojich webových stránkach v deň pohrebu exprezidenta Michala Kováča si pripomenula aj prvého prezidenta Slovenskej republiky Jozefa Tisa. Rozhorčene dodáva, že tak neurobila ani ĽSNS “pod vedením neonacistu”…  

Na snímke Marián Kotleba predseda strany ĽSNS
Na snímke Marián Kotleba predseda strany ĽSNS

V deň pohrebu bývalého Slovenského prezidenta Michala Kováča napísal denník SME článok s názvom “Aj SNS si pripomína exprezidenta. Jozefa Tisa.”

V článku autor kritizuje oficiálnu stránku Slovenskej národnej strany, na ktorej sa objavilo pripomenutie si narodenia prvého Slovenského prezidenta Jozefa Tisa, ktoré sa paradoxne zhoduje s dňom pohrebu Michala Kováča.

“Rubrika mapuje v zmysle historického kalendára udalosti, ktoré sa stali. Podobné prehľady uvádzajú aj niektoré iné portály, či médiá,” reagovala na kritiku hovorkyňa SNS, Zuzana Kohútková.

V článku autor kritizuje, že “SNS tak predčila aj Ľudovú stranu Naše Slovensko, ktorú vedie neonacista Marián Kotleba. Zmienka o Kotlebovom obľúbencovi Tisovi na jeho internete nie je,” píše sa v článku.

Podľa informácií portálu masmedialne.info to strana Mariána Kotlebu nechce nechať len tak. Do redakcie denníka SME totiž zaslala predžalobnú výzvu, v ktorej žiada o opravu nepravdivého skutkového tvrdenia. “Označenie za neonacistu považujeme za ohováranie, úmyselné a ničím nepodložené tvrdenie, účelom ktorého malo byť uškodenie na vážnosti, cti a dobrej povesti predsedu ĽS Naše Slovensko Mariana Kotlebu,” uviedla strana.

V minulosti si už viacero politikov na Slovensku vysúdilo na pomery spoločnosti vysoké sumy ako odškodnenie za nepravdivé výroky zverejnené médiami.     Samuel Gdovin

http://www.hlavnespravy.sk/lsns-ziada-od-dennika-sme-ospravedlnenie/847285

Dôsledok „nezávislosti“ prezidenta SR

Česká Nezávislá TV (19. októbra 2016) 

Ste pripravení na vojnu? 

Embassy RF press service <press@rusemb.sk>
Vážení priatelia, prosíme Vás aby ste venovali pozornosť tomuto materiálu.

Prenesenie nájdených pozostatkov ruských vojakov padlých v Prvej svetovej vojne ambasadana cintoríne v Osadnom Trinásteho októbra 2016 na cintoríne v Osadnom sa uskutočnilo slávnostné prenesenie pozostatkov dvoch neznámych ruských vojakov Prvej svetovej vojny.

Pozostatky našli poľskí turisti vo februári 2016 v okolí obce Osadné na hrebeni Stoby – Skóry, na miestach, kde predtým prebiehala ťažba dreva. Po nevyhnutných oficiálnych procedúrach starosta obce Mgr. Róbert Mikuláško zorganizoval slávnostné prenesenie pozostatkov.

Na podujatí sa zúčastnil riaditeľ vojenského historicko-kultúrneho strediska Viačeslav Vasilievič Fetisov, zástupca predsedu ruskej časti Zmiešanej rusko-slovenskej medzivládnej komisie pre starostlivosť o hroby padlých vojakov a civilných obetí vojny a tiež pracovníci Veľvyslanectva Ruskej federácie v Slovenskej republike, z oddelenia pridelenca pre otázky obrany pri Veľvyslanectve Ruskej federácie v Slovenskej republike a pracovníci Zastupiteľstva ministerstva obrany Ruskej federácie (pre organizáciu a riadenie vojenskej memoriálnej činnosti v zahraničí) v Slovenskej republike.

V období od novembra 1914 do apríla 1915 v okolí obce Osadné prebiehali ťažké boje. Na cintoríne Prvej svetovej vojny v Osadnom v dvoch spoločných hroboch ležia vojaci ruskej a rakúsko-uhorskej armády. Prenesenie pozostatkov z okolia obce sa uskutočnilo v rokoch 1933-34. Hroby boli obnovené v roku 2005 a vysvätené v roku 2012.

foto https://www.facebook.com/ambasadarus/posts/596341667220499

https://slovakia.mid.ru/sk/web/svk/19

s úctou
Veľvyslanectvo Ruskej federácie
v Slovenskej republike