Aktualizované: Supi sa radia… Slovensko sa nadýchlo, Voľby do parlamentu 2016 – boj sa začína

370
***************************************************************************************************
Milí priatelia!  Supi sa práve radia, ako vybabrať s Voľbami 2016, a ako ratovať americký vplyv a záujmy na Slovensku.
Prosíme vás preto o modlitby, aby sa im to nedarilo!
Kiska
Kto nám to za komunizmu  odpútaval pútnikov v Levoči
Boli sme súčasťou programu, ktorého cieľom bolo brániť rozmachu cirkevných akcií.” Obzvlášť pikantnú príchuť mal nápad straníckych funkcionárov z Popradského okresu vyslať pod Mariánsku horu úderky mladých pionierov a zväzákov, ktorí tam mali zapisovať ŠPZ-ky áut účastníkov púte.  Tento zámer pobúril aj ateistov, a tak neprešiel.
Nie je bez zaujímavosti, že nad celou odpútavacou mašinériou vtedy bdelo komunistické oko otca dnešného prezidenta Andreja Kisku, najprv vedúceho odboru školstva a neskôr podpredsedu ONV v Poprade „pre nadstavbu”. 
Poznám ho ako svojho šéfa – vyhadzoval učiteľov pre vieru,” zdôverila sa istá účastníčka internetovej diskusie. 
A hoci nemožno preukázať, že nejaký kantor prišiel priamo jeho pričinením o prácu, nemožno poprieť, že Kiska senior mal pod palcom okrem školstva a kultúry aj náboženské otázky a cenzúru cirkevných podujatí.
http://archiv.extraplus.sk/content/view/3651
 *******************************************************************************************************************************
kotleba4
*********************************************************************
Gratulujeme Marianovi Kotlebovi k famóznenu výsledku v Parlamentných voľbách 2016. Ďakujeme vám milí naši čitatelia a priaznivci, ktorí ste dali svoj hlas politickej strane Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko!  Hlas ľudu – hlas Boží!  
Veríme, že sa začala nová éra nášho národa a že záchrana Slovenska je možná.  Prajem vám,  aj všetkým vašim milým blízkym hojnosť Božieho požehnania a milostí, ako aj ochranu a pomoc našej Sedembolestnej Patrónky Panny Márie.  Boh ochraňuj Slovensko!  
Anton Selecký  – za Magnificat Slovakia.
 ************************************************************************
Protokol a slušnosť zostali  v Kijeve

ĽSNS: “Ďakujeme Bohu a voličom, začína boj o oslobodenie Slovenska”

Banská Bystrica 6. marca 2016 (TASR/HSP/Foto:TASR-Milan Kapusta)

Podľa Rastislava Schlosára chcú urobiť všetko pre to, aby dôveru ľudí nesklamali

Na snímke úèastníci poèas prejavu lídrov strany ¼udová strana - Naše Slovensko pred obecným úradom v Šarišských Micha¾anoch 10. augusta 2013. FOTO TASR – Milan Kapusta
Na snímke úèastníci poèas prejavu lídrov strany ¼udová strana – Naše Slovensko pred obecným úradom v Šarišských Micha¾anoch 10. augusta 2013. FOTO TASR – Milan Kapusta

Kotleba – Ľudová strana (ĽS) Naše Slovensko ďakuje každému voličovi, ktorý sa nenechal zastrašiť a odradiť “lživou mediálnou propagandou” a dal jej hlas. Konštatoval to dnes pre TASR Rastislav Schlosár, podpredseda ĽS Naše Slovensko. “Strana chce v prvom rade poďakovať Bohu, bez ktorého pomoci, by sme tento úspech nikdy nedosiahli,” uviedol.

Podľa Schlosára chcú urobiť všetko pre to, aby dôveru ľudí nesklamali. “Úspech našej strany v parlamentných voľbách je dôkazom toho, že občania SR už majú dosť takzvaných štandardných politických strán, ktoré už desaťročia ničia Slovensko a slúžia cudzím záujmom, ktoré nám diktujú z Bruselu a Washingtonu. Vstup ĽS Naše Slovensko do Národnej rady SR je historickým medzníkom, ktorým sa začal náš boj za oslobodenie Slovenska a obnovenie jeho suverenity na parlamentnej pôde,” zdôraznil Schlosár.

Podľa neho ich účasť v parlamente je dobrou správou pre všetkých slušných ľudí, ktorí majú dosť “zlodejov v kravatách aj parazitov v osadách”.

“Dnešným dňom môže oslavovať každý občan Slovenska, ktorý chce Slovensko založené na národnom, sociálnom a kresťanskom princípe. Tešiť sa môže každý, kto chce Slovensko spravodlivé, kde bude platiť zákon pre všetkých rovnako a Slovensko, kde budú národné záujmy jeho obyvateľov vždy na prvom mieste,” dodal pre TASR podpredseda ĽS Naše Slovensko.

  http://www.hlavnespravy.sk/kotlebova-strana-dakuje-bohu-a-volicom-zacina-boj-za-oslobodenie-slovenska/752729

Marian Kotleba na TA3

Veľký krok Slovenska (Repríza)

Milí priatelia, uvádzame reprízu nášho rozhovoru s bývalým podpredsedom KDH Doc. Vladimírom Palkom

Prečítali sme si – Ján Čarnogurský: Slovensko po voľbách

Patrí sa začať pozitívne nuž začnem a nebude to len kamufláž.

Voľby na Slovensku zasadili úder putám politickej korektnosti. Doteraz sa nesmelo povedať v médiách čokoľvek pozitívne o strane Mariána Kotlebu a táto strana zaznamenala vo voľbách veľký úspech. Doteraz sa neodporúčalo povedať v médiách čokoľvek proti prijímaniu migrantov z Blízkeho východu a o príčinách ich úteku do Európy a do parlamentu sa teraz dostali strany, ktoré to budú hovoriť na plné ústa. Neuverejňovali sa štatistiky o rómskej inakosti a nesmelo sa poukázať na homosexuálnu inakosť.

S tým všetkým je koniec a aj o týchto témach sa bude hovoriť v parlamente. Parlamentné debaty sa priblížia realite a stanú sa pre ľudí zrozumiteľnejšie. To je dobré. Podobné je to v iných krajinách EÚ, napríklad vo Francúzsku strana Marine Le Pen, v Nemecku Aliancia pre Nemecko, podobné v Španielsku a Taliansku slobodne nastoľujú témy, ktoré okolo seba vidia a nedajú si pred nimi zavrieť ústa. Doterajšie veľké strany a médiá sa o to márne snažia. To je tiež dobré. Na Slovensku sa človek až usmeje, že keď pred desaťročím Fico zobral do koalície SNS, dostal od Socialistickej internacionály dištanc a dnes je SNS dobrou nevestou do každej koalície.

………Ján Figeľ po voľbách v televízii kritizoval katolíckych kňazov a biskupov, že nevystríhali pred Kotlebom. Je to trápne…

https://blog.postoj.sk/11542/slovensko-po-volbach