Aktuálne – Oznam: Prezentácia kníh v Bratislave, Preferenčné machinácie, Kotlebova tŕnistá, ale istá cesta, KINO: Viera a skutky

219

****************************************

Culen3Dnes v Bratislave: Prezentácia kníh Antona Čulena (na obr.)  Jána Liteckého- Švedu a Zborníka Politickí väzni v 20. storočí  Politicki-PostScriptum-Pozvanka

*********************

Politickí väzni – Zväz protikomunistického odboja a Vydavateľstvo Post Scriptumpozývajú na prezentáciu nových kníh

Anton Čulen: Kde iní končia, my začíname

Ján Litecký Šveda: PravDADA

Politickí väzni v 20. storočíZborník 

v utorok 9. februára 2016 o 16.00 hod.

v Refektáre kláštora Milosrdných bratov na Nám. SNP 10 v Bratislave.

Viac tu: http://www.literarny-tyzdennik.sk/products/a9-2-prezentaciu-knih-antona-culena-kde-ini-koncia-my-zaciname-jana-liteckeho-svedu-pravdada-a-zbornika-politicki-vazni-v-20-storoci-v-bratislave/?utm_source=copy&utm_medium=paste&utm_campaign=copypaste&utm_content=http%3A%2F%2Fwww.literarny-tyzdennik.sk%2Fproducts%2Fa9-2-prezentaciu-knih-antona-culena-kde-ini-koncia-my-zaciname-jana-liteckeho-svedu-pravdada-a-zbornika-politicki-vazni-v-20-storoci-v-bratislave%2F

 Machinácie agentúr?

voľbysDostal som mailom takúto informáciu….
“ Pracujem v agentúre, ktorá robí predvolebné prieskumy. Dostali sme príkazom, že máme umelo znižovať Kotlebove percentá, aby v žiadnom prípade neprekročili 5%, dokonca ani 4%. Poviem vám, koľko dosahuje Kotleba v predvolebných prieskumoch v skutočnosti: 7 až 23%.
Minule som sa rozprával so známym, ktorý robí v inej agentúre a oni že robia to isté. A minule im Kotleba skončil na druhom mieste za Smerom, predbehol aj Procházku a tak mali z toho poprask. Nakoniec to vyriešili tak, že jeho percentá proste vydelili desiatimi.
Nie som žiaden Kotlebov volič ani sympatizant, v podstate mi je jedno, či sa dostane do parlamentu alebo nie, neznášam však, keď ma niekto núti do podvodov a klamstiev. A tak vám tu podávam aktuálny stav veci.
som strašne zvedavy ako sa s týmto vysporiadajú súdruhovia ako to vyjde…”

http://leva-net.webnode.cz/news/manipulace-volebnich-pruzkumu-na-slovensku/

http://alianciazanedelu.sk/archiv/9303

Preferencie-úder pod pás demokracii

Tŕnistá, ale istá cesta do parlamentu

;

Neuveriteľné, ale je to presne tak!

ZIKA vírus nie je neznámym vírusom, ktorý sa zjavil niekde v pralesoch Afriky alebo Južnej Ameriky. 

Je to produkt 2 spoločností :  LGC Group, ktorá sídli v Británii a ATTC sídliacej v USA a bol vytvorený už pred 69 rokmi !!!

A ďalšie „prekvapenie“ na vás čaká, keď zistíte, kto má patent na tento vírus – je to Rockefellerova nadácia !  Áno toho Rockefellera, ktorý je členom Bilderbergu a korý sa už dlhé desaťročia snaží o vytvorenie Nového poriadku, kde by krajinám nevládli ich národní politici, ale globálne „elity“ – globálna finančná oligarchia ! 

Prečo o týchto skutočnostiach médiá neinformujú ??!!  Žeby preto, že tí istí ľudia, ktorí stoja za podobnými špinavosťami vlastnia nadnárodné mediálne spoločnosti, ktoré vlastnia všetky najväčšie západné médiá? 

A tie naše médiá sú buď tiež súčasťou týchto skupín (ako CME…) alebo od nich len bezhlavo preberajú správy!

Ešte jedna čerešnička na torte : 

Virus Zika je klasifikovaný ako komodita a môžete si ho od spoločnosti ATCC-LGC kúpiť dokonca aj online! A cena?  Len 599 dolárov !!!

Tak čo, naletíme ešte Svetovej zdravotníckej organizácii (WHO), ktoré podobne ako v roku 2009  Prasačiu chrípku, včera ZIKU vyhlásilo za globálnu hrozbu?  Nejde tu náhodu len o ďalšie strašenie obyvateľstva a najmä o opätovné roztočenie biznisu s vakcínami?

Ten od roku 2009, keď farmaceutické spoločnosti zarobili na vakcínach proti vírusu Prasačej chrípky miliardy(podotýkam, že väčšina z nakúpených vakcín dodnes stojí v jednotlivých štátoch na skladoch a nikdy sa nespotrebovali ani nespotrebujú) nejako stojí.

Treba teda prísť s novou hrozbou a roztočiť to nanovo, no nie?!

Dôkaz o týchto tvrdeniach nájdete priamo na webstránke spoločnosti ATCC-LGC !!!

Tu nájdete všeobecné informácie o ZIKE :

http://www.lgcstandards-atcc.org/Products/All/VR-84.aspx#generalinformation

Tu zase históriu a vlastníka patentu :

www.lgcstandards-atcc.org/Products/All/VR-84.aspx#history

Už je vám jasnejšie o čo tu asi ide?

Kolumbijský prezident: “Zaznamenali sme 3177 tehotenstiev žien s vírusom ZIKA. Ani jedno dieťa nemá mikrocefáliu”

Brazília/Kolumbia 9. februára 2016 (HSP/foto: TASR-AP)

Vírus Zika operuje inak v Brazílii a inak v Kolumbii? Brazílske deti majú mikrocefáliu, kolumbijské nie

Kolumbijský prezident Juan Manuel Santos vyhlásil, že z 3177 potvrdených prípadov nakazenia vírusom Zika u tehotných žien sa nevyskytol ani jeden prípad novorodenca s mikrocefáliou.

Na snímke kolumbijský prezident Juan Manuel Santos
Na snímke kolumbijský prezident Juan Manuel Santos

http://www.hlavnespravy.sk/kolumbijsky-prezident-zaznamenali-sme-3177-tehotenstiev-zien-s-virusom-zika-ani-jedno-dieta-nema-mikrocefaliu/742189

Česká Nezávislá TV – demonštrácie proti islamizácii

Repete 17. Novembra s ŠtB?

Aká je pravda o demonštrácii v Prahe

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:F-IGDBEd2ccJ:vitekjiri.blog.idnes.cz/c/494300/policiste-v-rolich-fasistu-policiste-jako-obetni-beranci-ministre-okamzite-odstupte.html+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=us

KINO: Viera a skutky (repríza)


Chvíľa pre pesničku: Donovan