Aktuálne: Výzva strany Magnificat Slovakia, USA: Útok satanistov na Pannu Máriu, KINO: Siedma komnata

574

Vyzývame našich členov a sympatizantov, ako aj aktivistov, ktorí sa podieľali na voľbách  politickej strany Magnificat Slovakia do vyšších územných celkov  ako aj  do Európskeho parlamentu, – teda tých, ktorí chcú – aby  sa zapojili do predvolebnej kampane  politickej strany Kotleba – Ľudová strana naše Slovensko.

Politická strana, ako aj o.z. Magnificat Slovakia, po zhodnotení súčasného politického a spoločenského vývoja magnific2-1240x1659 Logo-maléna Slovensku, ako aj nebezpečenstiev, ktorým tzv. štandartné  politické strany s názvom kresťanské, čelia veľmi nevýrazne, vidí situáciu takto:  

V stave už-už „uvarenej žaby“ v ktorom sa Slovensko nachádza, ako aj v stave de facto neexistujúcej samostatnosti, je potrebná razantná obrana našich kresťanských a národných záujmov. A to  je možné len v zomknutí sa všetkých adekvátnych síl, ktoré už v danej veci spolupracujú. Politická strana  Magnificat Slovakia preto  plne podporuje stranu Kotleba – Ľudová strana naše Slovensko a de facto  s ňou ide do Parlamentných volieb 2016. Na kandidátke  uvedenej politickej strany  sa nachádzajú aj náš člen Karol Polanský a Mgr. Anton Čulen, ktorý za Magnificat Slovakia kandidoval na predsedu VÚC Bratislava.

Pre tých, ktorí túto výzvu zoberú kladne, prosíme, aby nahlásili svoj kontakt (+ mobil) na našu emailovú adresu    magnificatslovakia@gmail.com. Podotýkam, že poznáme vás všetkých – s ktorými sme už boli v kontakte,  tak   budeme komunikovať len s nám známymi osobami. Ďaľšie informácie prinesieme.  

Úloha číslo jedna pre našich aktivistov je jasná –  sťahovať si a šíriť naše internetové materiály, ako aj materiály podporujúce stranu Kotleba – Ľudová strana naše Slovensko, a to ohľadne Parlamentných volieb 2016.

Anton Selecký, predseda strany Magnificat Slovakia, 6. januára 2016 (Sviatok Zjavenia Pána)

USA: Útok satanistov na Pannu Máriu na Štedný deň 

http://www.churchmilitant.com/news/article/tfp-catholics-protest-oklahoma-satanic-sacrilege

Všetci satanisti mali krv na svojich rukách

Oklahoma City – Na Štedrý deň sa oklahomskí satanisti, ktorí mali v pláne vyliať krv na sochu Panny Márie pred Starou katedrálou sv. Jozefa narazili na protest skupiny katolíkov s ružencami, ktorí spievali gregoriánsky chorál a na nosidlách niesli sochu Panny Márie (pozri obr. vyššie). Mnohí z týchto katolíkov zastupovali tradičnú katolícku medzinárodnú skupinu Tradition, Family and Property (TFP).

USAVodca Satanistickej cirkvi Ahrimana, Adam Daniels, registrovaný sexuálny delikvent, ktorý pod pseudonymom „Adam Smith“, dostal povolenie na vykonanie svojho protestu s názvom „Panenský pôrod je klamstvo“. Povedal, že chce odhaliť klamstvá Katolíckej cirkvi, a dodal, že je to ďalšie zavádzanie o Márii. Tvrdí, že panenský pôrod Ježiša je podvod.

Poobede o tri štvrte na štyri na Štedrý deň, sa približne 40 TFP dobrovoľníkov spolu s ďalšími katolíkmi zišlo, aby pokojne protestovali na chodníku oproti kostolu sv. Jozefa, kde si satanisti naplánovali uskutočniť svoje predstavenie. Priamo nad predstavením satanistov, vyvesili katolíci z parkovacej garáže obrovský transparent Panny Márie ustavičnej pomoci.

satanists-ok-575x327O štvrť na päť poobede sa objavili satanisti, a položili sochu Panny Márie na dve tvárnice. Začali ju natierať falošnou krvou a sypať na ňu červený prášok. Daniels následne začal krikom odriekavať falošný ruženec, ale protestujúci katolíci sa začali tiež hlasnejšie modliť modlitbu sv. ruženca Panny Márie. Satanistov prehlušila omnoho početnejšia skupina katolíkov, v ktorej boli väčšinou mladí muži, a tak ich na ulici nik nepočul. Ťažko by ste ich aj uvideli, nakoľko niektorí katolíci zaparkovali svoje karavany pred chodníkom, aby ich satanistické predstavenie nikto nemohol vidieť.

Bezbožná demonštrácia trvala len čosi vyše pol hodiny, ale katolíci tam zostali dlhšie, aby sa naďalej modlili.

Deň predtým sa katolíci z Arkansasu, Oklahomy, Kansasu a Texasu zišli, aby protestovali pred radnicou Oklahoma City, a vzniesli svoje námietky k povoleniu pre Danielsa na jeho satanistické predstavenie. Demonštranti kričali na starostu Micka Cornetta, aby zrušil toto Danielsovo povolenie. Jeho kancelária kontaktovala TFP so žiadosťou o stiahnutie odkazu s e-mailovou adresou jeho kancelárie z ich facebookovej stránky, pretože ju zahlcovali desiatky tisíc e-mailov so žiadosťou o zrušenie povolenia pre satanistov. V skutočnosti, takmer 50 tisíc ľudí telefonicky volalo, podpísalo petíciu, alebo poslalo e-mail do kancelárie starostu kvôli protestu.

Demonštrácie pred radnicou sa zúčastnil aj senátor štátu Kansas, Steve Fitzgerald, ktorý verejne nabádal katolíkov naďalej brániť Matku Božiu a pokračovať v tomto kultúrnom boji so satanizmom.  Zdroj: www.churchmilitant.com   Preklad: Miroslav Čonka

Milí priatelia, tesne pred Vianoceami sme dostali od nášho čitateľa v USA list:

Zdravim pan Selecky,

Nepoznate ma, som obcasnym citatelom vasej stranky Magnificat.sk a paci sa mi. Nasiel som na nej obrovske mnozstvo cennych informacii.Pannu Mariu mam velmi rad a s rodinou radi navstevujeme miesta, ktore su zasvatene jej ucte, ako aj mieta, kde sa zjavila a zjavuje dodnes.Momentalne som s rodinou v Amerike a dostal som dar od Pana – mal som moznost ako slepe kura prist k zrnu, teda dozvedel som sa o America needs Fatima – skupine nadsencov pre Mariine veci, ktori siria na baze dobrovolnosti modlitbu ruzenca po celej Amerike.

Dnes som od pana Ritchie-ho dostal email (preposielam Vam ho nizsie), v ktorom sa hovoria velmi vazne veci, ako sa kultura smrti a satanisti chystaju znesvatit Pannu Mariu a urobit to verejne, na namesti, v tesnej blizhosti R.K. katedraly s dovolenim oficialnych zastupcov mesta priamo podvecer Bozieho narodenia…

Sam neviem, co ine okrem modlitby moze pomoct, aby bolo toto zle dielo prekazene a aby nedoslo k takemuto znesvateniu. Je tam navrhnuta aj financna pomoc, ktora ma sluzit na zakupenie vsetkeho potrebneho pre ludi, ktori sa zucastnia protestov.  Ak by ste nejakym vhodnym sposobom poinformovali vasich citatelov o tom, co sa chysta, modlitbou by oni mohli pomoct tym, ktori sa aktivne zapoja do protestov.

Navrhol som organizatorovi spravenie e-peticie, aby radnica mohla na zaklade niecoho vydat zamietave stanovisko ku konaniu danej akcie, uvidime, ci sa to podari / stihne spravit….

Nech Vas Pan zehna a sprevadza a Nebeska Matka ochranuje vzdy a vsade.

Peter Polak.

Peter Polák, Slovák sa návšteve v USA zoznámil s hnutím „America Needs Fatima (Amerika potrebuje Fatimu) a od jeho vedúceho dostal nasledovný list:

logoMilý pán Polák,  musím vám rozhodne s niečím oboznámiť. Mesto Oklahoma City očividne povolilo satanistom verejnú rúhavú akciu pred Starou katedrálou sv. Jozefa na Štedrý deň, 24. decembra 2015. Adam Daniels – satanista, ktorý organizoval satanskú čiernu omšu v r. 2014 – plánuje vyliať na sochu Panny Márie krv zmiešanú so sírovým práškom a popolom – a to chce urobiť na Štedrý večer! Je to hlboká urážka,  skutočný akt prenasledovania voči Panne Márii a všetkým katolíkom. Posielam preto 12 dobrovoľníkov, aby zorganizovali veľkú demonštráciu pred radnicou. Budeme žiadať primátora Oklahoma City, aby stiahol povolenie vydané satanistom. „Účelom krvi je,“ ako hovorí satanista Daniels, „pridať ďalšiu ´vrstvu skazy´ na Máriu, ktorá je symbolom Katolíckej cirkvi.“Mohli by ste mi prosím pomôcť v tomto úsilí? Je to naliehavé. …*******************************************************************************

Ako sa „integrujú“ moslimoviaPretože tento verejný útok na Božiu Matku nie je iba morbídnym výkrikom na vyvolanie pozornosti médií. Táto desivá provokácia na Štedrý deň by sa mala pomenovať pravým menom – čím skutočne je: náboženským prenasledovaním! Náboženským prenasledovaním s pečiatkou schválenia radnice. To je totálne neprijateľné a netolerantné.Som si istý, že títo satanisti sa nikdy neodvážia urobiť to isté s obrazom Mohameda, ale robia to so sochou Panny Márie a proti katolíkom, pretože vedia, že tí nepoužijú voči nim násilie. Ale my tam budeme a budeme protestovať a od primátora žiadať, aby odvolal povolanie vydané satanistom.  Toto je totálne hanebné! Totálne neakceptovateľné! … Prosím pomôžte mi. Je to po prvý raz, čo musím zorganizovať takýto protest tak krátko pred Vianocami. Ale nepriatelia našej viery si možno myslia, že ak to urobia na Štedrý deň, že neopustíme pohodlie domova, aby sme protestovali. Ale to sa  veru mýlia! Boh vás žehnaj!Váš priateľ Robert E. Ritchie, America Needs Fatima

*********************************************
Ćulen

Knihu Antona Čulena,

Kde iní končia, my začíname“,

si môžete objednať na  adrese: 

Post Scriptum s.r.o.
Rajecká 36, 821 07 Bratislava

Tel.: +421 903 442 679

Tu je link priamo na knihu:

http://www.postscriptum.sk/nase-tituly/skutocne-pribehy/kde-ini-koncia-my-zaciname

Prisťahovalci na Nový rok organizovane masovo obťažovali a okrádali ženy v Kolíne. Rozsah útokov šokoval krajinu. 

utokyBerlín 5. januára 2016 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Markus Schreiber)

Z výpovedí obetí vyplýva, že muži operovali v malých, asi päťčlenných skupinách, ktoré si vyhliadli určité ženy a následne ich obkľúčili so zámerom sexuálneho útoku a odcudzenia osobných vecí

Primátorka nemeckého mesta Kolín nad Rýnom si predvolala predstaviteľov tamojšej polície v súvislosti so silvestrovským incidentom, keď 80 žien nahlásilo sexuálne obťažovanie a lúpežné prepadnutie. Rozsah útokov šokoval krajinu, informovala dnes stanica BBC.

K útokom na ženy došlo v okolí kolínskej hlavnej železničnej stanice a slávnej katedrály, pričom do nich bolo zapletených zhruba 1000 opitých a agresívnych mužov – migrantov. Šéf kolínskej polície Wolfgang Albers to označil za “celkom novú dimenziu zločinu”. Podľa neho boli páchatelia arabského a severoafrického výzoru.

Úrady dostali najmenej jedno obvinenie zo znásilnenia. Napriek tomu, že v daných lokalitách boli rozmiestnené policajné hliadky, nedokázali v dave ľudí identifikovať útočníkov. Primátorka Henriette Rekerová uviedla, že útoky boli “monštruózne”. “Nesmieme dopustiť, aby sa z mesta stala oblasť bez zákona,” dodala.

Z výpovedí obetí vyplýva, že muži operovali v malých, asi päťčlenných skupinách, ktoré si vyhliadli určité ženy a následne ich obkľúčili so zámerom sexuálneho útoku a odcudzenia osobných vecí, informuje agentúra DPA. Polícia očakáva, že v nasledujúcich dňoch sa prihlásia ďalšie obete útokov.

Na mieste v piatok zadržali päť osôb, policajné vyšetrovanie pokračuje. K podobným útokom na ženy došlo aj v severonemeckom Hamburgu. Incidenty nahrávajú obavám ohľadom bezprecedentného masového prílevu migrantov z Blízkeho východu, ktorému čelí Nemecko.

KINO:  Siedma komnata

 Rusko ve foto tchaykovsky.ru/blog_a/russia.htm