Monitoring: Zhromaždenie Sýrčanov na podporu Ruska v Bratislave, Atentát v Ankare, Rozhovor s V, Putinom, Demonštrácia v Košiciach, KINO: Kronika smutných čias

199

*************************************************************

Embassy RF press service <press@rusemb.sk>

V nedeľu 18 októbra pred budovou Veľvyslanectva Ruskej federácie v Slovenskej republike sa konala demonštrácia Sýrskej komunity a Sýrskych študentov na podporu Ruska.

syriaAkciu zorganizoval Národný zväz Sýrskych študentov v Bratislave ako prejav vďačnosti a poďakovania Ruskej vláde za postoj v boji proti terorizmu v Sýrii a pomoc sýrskej armáde.

“Ruska federácia je, bola a vždy bude podporovateľom a ochrancom mieru na svete a dodržiavaní medzinárodného pravá” – ing. Ali assad, predseda Národného zväzu Sýrskych študentoch na Slovensku.
____________________________________
18. октября перед зданием Посольства Российской Федерации в Словацкой Республике прошла демонстрация сирийской общины и сирийских студентов в Словакии в поддержку России. Акция была организована Союзом сирийских студентов в Братиславе как проявления благодарности Российскому руководству за его действия по борьбе с терроризмом в Сирии и поддержку сирийской армии.

„Россия есть, была и всегда будет страной, поддерживающей мир и соблюдение международного права“ – Али ассад, председатель Союза сирийских студентов в Словакии.

Zábery z atentátu v Ankare – 10. októbra 2015

Vladimár Putin o terorizme
Rozhovor novinára Solojveva s ruským prezidentom

Proti islamizácii – Košice 17. októbra 2015 

KINO: Kronika smutných čias

V neklidných časech po smrti cara Borise Godunova se odehrává tento velkolepý historický příběh. Rusové jsou ve válce s Polskem a v Moskvě právě probíhá povstání proti polskému vojsku. Působivé zpodobnění historických událostí Vás ohromí dokonalou vizuální podobou a strhne svými napětím nabitými scénami.