Ruská revolúcia: projekt Veľkej Lóže Škótskeho Rítu

399

Júl 1918, Jekaterinburg. Bielogvardejci sú na ceste zachrániť cára, ktorého tu od 4. júla zadržiava Čeka.

Rozhodnutie však už padlo. Za hlavu operácie bol vybraný Jakov Jurovski. Jurovski priniesol na miesto zadržiavania nových mužov s novou misiou. Popraviť väzňov.

V pivnici tohoto domu počas 20-tich hororových minút 17. júla 1918 sa píše posledná kapitola Romanovcov.

Tesne po polnoci rodinu zobudia stráže. Povedia im, že horné miestnosti sa stali nebezpečným kvô li pouličným nepokojom. Rodina s piatimi deťmi a štyrmi príslušníkmi personálu je vovedená do pivnice kvôli „bezpečnosti“. Jurovski a jeho muži vchádzajú do miestnosti. Každý má inštrukciu trafiť strelou do srdca jedného z členov rodiny. Okolo udalostí sa rojí mnoho teórií. ”…svet sa nikdy nedozvie, čo sme s nimi urobili” chvastal sa neskoršie P. Vojkov, jeden z boľševických vodcov Uralu a neskoršie veľvyslanec ZSSR v Poľsku.

Kosti, nájdené v lese 20 km od Jekaterinburgu možno dajú odpoveď na všetky otázky. Pravdepodobne poskytnú vyšetrovateľom dôkazy, ktoré hľadajú desaťročia.

Podľa zápisnice veľkej lóže škótskej vetvy slobodomurárov z r.1890 vzniklo rozhodnutie o tom, že treba uskutočniť sto rokov trvajúci „východný experiment“.

Podľa toho sa akcia mala organizovať v Rusku a jej uplatňovanie malo trvať až do r.1990. Je historickým faktom, že v II. polovici 19. storočia sa v Európe nevídane rozmohli ľavicové hnutia, a to vďaka expanzívnej činnosti odborov a sociálnodemokratických, neskôr komunistických strán.

Na uskutočnenie „veľkého experimentu“ si vyhliadli ruských emigrantov Lenina a Trockého, ktorí sami patrili medzi členov lóže. Nemecký bankový dom Max Warburg prostredníctvom Alexandra Helphanda (vystupoval pod menom Parvus) poskytol Leninovi podporu 6 miliónov dolárov, kým Trockij obdržal 20 miliónov dolárov od finančného magnáta Jacoba Schiffa, aby v závere svetovej vojny zorganizovali v Rusku socialistickú revolúciu.

http://vasekmacek.sweb.cz/smd/MD3-03-1.html

„V roku 2000 ruská pravoslávna cirkev vyhlásila všetkých sedem členov rodiny posledného panovníka za svätých mučeníkov.“

Poďakovanie:
Združenie o.z. Magnificat Slovakia vyslovuje svoje poďakovanie Slovenskej Televízii za odvysielanie filmu CÁROVRAH, vo večerných hodinách 8. marca 2011, (STV2)