Poznámka: Po Spiši sa šíri des. Straší tu fantóm Hercules.

263

Zdá sa, že nielen  horúčavy a suchá masírujú tohtoročnú uhorkovú sezónu. Po strednom Slovensku sa ukážkovo utajene plížia  potme americké konvoje sťaby polnoční duchovia a po svahoch Nízkych Tatier sa  objavujú podozrivé skupinky  turisticky sa tváriacich ľudí  tmavej pleti.

Najnovšie  obyvatelia Spiša – nie rozviedčici slovenskej armády ani pracovníci Ministerstva vnútra – zaregistrovali nevšedný výskyt vo vzduchu. A to čudne manévrujúce obrie vojenské lietadlo americkej armády značky Hercules. Tento Hercules niežeby sa motal niekde, kde môže pristávať a vzlietať, ale blúdi po vojensky nič nehovoriacom Spiši s otvorenými vrátami.  Ako nám prezradila miestna občianka Rozália Baloghová,  zrejme šlo o to – nabrať nespokojných rómskych občanov z obce Žehra pod Spišským hradom, aby ich tento Hercules s očividne charitatívnymi úmyslami mohol odviezť do bezpečia niekam na Falklandské ostrovy.  Alebo – sa obyvatelia Spiša už rozmnožili o várku niečo kučeravejších obyvateľov, vyskočivších  z  onoho Herculesu.

Poukazuje to na konšpiráciu našich najvyšších vládnych kruhov, ktoré sa tvária, že o tomto manévre nič nevedia,  dokonca predseda vlády na tlačovke povie novinárom, že prvýkrát počuje o nejakom údajnom Herculesovi nad Slovenskom.   Ešte je možné, že šlo o nejaký zväzarmovský model,  riadený na diaľku, ktorý obyvatelia Spiša nafúkli do obrích rozmerov, keď  v hmle či nejakom šere sa im zdal ako príšera z  Hviezdnych vojen.  Ešte je možné, že Miki Dzurinda na Spiši vybudoval v tuneli Branisko nejaké nižšie poschodie so záložným letiskom, aby jeho americkí priatelia mohli bez obáv dovážať vzduchom na Slovensko nové a čerstvé pracovné sily. Alebo ide o klasické „napínanie svalov“ – aby sme si zvykali?

Nuž konšpiračných vysvetlení je tu dosť. Len, priatelia, sledujte pozorne naše cesty a náš vzdušný priestor. Pre istotu však nechoďte na huby ani na čučoriedky. Môže sa vám stať, že sa vrátite domov s turbanom na hlave a s výkrikom Allah  akbar, a vaši najbližší sa nebudú stíhať čudovať vašej zmene. Apropo, ak máte na dvore psa, zabite ho, a zakopte,  aby ste jeho prítomnosťou neurazili našich prichádzajúcich priateľov inovercov.  A každopádne im nenalievajte našu starogazdovskú päťdesiatdvojku. Oni by to totiž nemuseli pochopiť…. Preto – či už ich vysadí Hercules, priletia na rogallách  alebo sa priplavia na  pltiach hore Váhom,  pripravte si očakávanú a inovovanú  slovenskú pohostinnosť – odovzdajte im – pokiaľ možno po dobrom – svoje obydlia.  Veď – sme napokon všetci bratia a sestry…  No – len skúste povedať, že nie (!) Anton Selecký

islam

Proč někteří politici propagují nutnost péče o uprchlíky.

Je jedno, odkud pocházejí.

 Ono ani tak nejde o diktát EU.

 Ono jde hlavně o veliký kšeft.​ (Abych byl současný – tedy o business.)

 Ono nejde o péči o uprchlíky, jedná se o péči o něčí peněženky!!!

Doposud u nás téměř žádné uprchlíky nemáme, a přesto se na „péči o ně“ vydávají obrovské prostředky, ale již se nepublikuje komu a kolik.

Tak koukejte a divte se, jak se „vydělává“.

Organizace pro pomoc uprchlíkům (OPU)
46 786 527,- Kč

Sdružení pro integraci a migraci (SIMI)
30 079 876,- Kč

Poradna pro integraci (PPI)
22 973 418,- Kč

InBáze
10 565 144,- Kč

Multikulturní centrum Praha (MKC Praha)
23 611 803,- Kč

Člověk v tísni, o. p. s.
249 628 650,- Kč

Sdružení občanů zabývajících se emigranty (SOZE) 
7 016 246,- Kč

META, o.p.s. – Sdružení pro příležitosti mladých migrantů
21 042  731,- Kč

Centrum pro integraci cizinců,  Z.S. (CIC)
25 969 612,- Kč

Evropská kontaktní skupina  O.S. (EKS)
31 227 714,- Kč

MOST PRO, o.p.s.
6 004 237,- Kč

Charita Česká republika (pozorovatel) (nepřehledné, v řádech desítek až stovek milionů)

Lačhe Čhave (LČ) (pozorovatel) nedohledáno

Slovo 21, z.s.
25 148 073,- Kč

AMIGA, z.s. (pozorovatel) nedohledáno

La Strada CR, o.p.s. (pozorovatel)
1 169 596,- Kč

Poradna pro občanství, občanská a lidská práva
50 547 441,- Kč

 

Nevládní sdružení obdržela tedy nejméně částku přesahující přes půl miliardy korun. A to tady ještě téměř žádní uprchlíci nejsou. Dovedete si představit, kolik peněz z našich daní poteče do peněženek těch lidumilů a pravdoláskařů, kteří se již těší, až to skutečně nastane ???

      P Ř Í Š E R N É !

HNUSNĚJŠÍ ZLODĚJNA, NEŽ VYLOUPENÍ BANKY!

Tak, abyste náhodou nepřišli na chuť zasílat různé obnosy potřebným, třeba dárcovské SMS…

Praha