nedeľa, 25 augusta 2024
Aktualizované -Monitoring: Bratislava – Hrad: „Operácia pod falošnou vlajkou“?,Krajiny V4 (Česko,...

Aktualizované -Monitoring: Bratislava – Hrad: „Operácia pod falošnou vlajkou“?,Krajiny V4 (Česko, Poľsko, Slovensko a Maďarsko) spoločne odmietnu kvóty imigrantov, Dezercia Ukrajinského generála, Že by sa Ibi Maiga pripojil ku „fašistom a rasistom“? Odpor občanov naberá na obrátkach

248

Prinášame zaujímavý komentár bratislavských sobotných udalostí, podľa ktorého slovenská polícia a hlavne médiá zámerne „zmenila“ demonštráciu proti islamizácii Slovenska na „radikálne vyčínanie neonacistov“, ktorí (na akcii na hrade) vlastne boli z radov polície, proti ktorým potom táto „mohutne a úspešne“ zakročila  (napokon s  vyznamenávaním aktérov). Táto fraška má zrejme poslúžiť ako zámienka na oklieštenie slobody zhromažďnovania na Slovensku.

Chuligáni na Hradě: Policejní provokace? Slet radikálů, nebo demonstrace zdravého rozumu? Vyděšená kavárna. Také se svobodou shromažďování bude brzy amen

Chuligáni na Hradě: Policejní provokace? Slet radikálů, nebo demonstrace zdravého rozumu? Vyděšená kavárna. Také se svobodou shromažďování bude brzy amen

 Tak prý nám v sobotu v Bratislavě řádili fašisti. Tisíce fašistů. Podle organizátorů akce deset tisíc, podle státní televize pět. Protestovali proti bruselským kvótám na přerozdělování uprchlíků a islamizaci Evropy. A tenhle jejich nenávistný sabat navíc přijely podpořit i stovky „extrémistů“ z České republiky.

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1766-chuligani-na-hrade-policejni-provokace-slet-radikalu-nebo-demonstrace-zdraveho-rozumu-vydesena-kavarna-take-se-svobodou-shromazdovani-bude-brzy-amen.htm

Pravá občianska demonštrácia 20. júna 2015 v Bratislave

Zinscenovaná fraška pred Národnou radou SR?

Dopis řediteli festivalu Prague Pride Czeslawu Wallekovi

Vážený pane Walleku, obracím se na Vás jako na hlavního organizátora pochodu homosexuálů, tzv. Prague Pride, a navazuji na náš telefonický rozhovor z 12. června, respektive na mailovou korespondenci, která mu předcházela. Protože jste odmítl možnost osobní schůzky s delegací Národní demokracie a vyžádal si pouze naše písemné stanovisko, pokusím se Vám níže nastínit postoj Národní demokracie a vůbec celé národovecké scény, za kterou se Národní demokracie odvažuje mluvit.  Viac na: 

http://czechfreepress.cz/vase-free-zona/dopis-rediteli-festivalu-prague-pride-czeslawu-wallekovi.html

  • Martina Lee · Autor nejlepších komentářů

    Proti homosexuálům nic nemám,doma si dělejte co chcete,ale nemusíte to tahat do ulic,do politiky a cpát to našim dětem.Dětský věk je krátký,nechte je být.Nejste něco víc a to,že máte jinou orientaci nedá Vám to právo prznit naši společnost.Každý má na výběr a sama příroda to má dobře zařízeno.Jako mladý člověk, nesouhlasím s tím,jak je vaše orientace nám předkládána a jak ji propagujete.Rodina je žena a muž ,je spousta párů ,které nemůžou mít děti .Vaše hnutí obírá lidi o jejich vlastní děti a děláte si z toho byznys.Tohle není jen o nějaké propagaci sexuální orientace ,ale o cíleném rozvracení společnosti.Doporučuji všem přečíst knihu od Gabriele Kuby Globální sexuální revoluce a co se skrývá pod pojmem juvenilní justice.Tohle není žádné blbnutí homosexuálů,ale dobře propracované ničení společnosti jako takové.Už jenom to,že se lidé o tom bojí otevřeně mluvit jak v Evropě či USA,jaké dopady to mělo na jejich život -ztráty zaměstnání …..atd.Ono je to celkem k zasmání ,ale tohle není o nějakých právech a dalších věcí ,co nám mažou kolem huby.Je potřeba být ve střehu,tohle je o vědomém ničení rodiny jako takové.Když stavíte potřebujete mít základy,když roste strom,musí mít dobré kořeny.A to hlavně potřebují mít naše děti.
  • Rudolf Cícha · Autor nejlepších komentářů · Bez pozice ve společnosti Nikde

    Hoši jen s tím Prague pride blbněte dál,ale pak se nedivte až na to tvrdě dojedete.
    • Petr Harabaska · Autor nejlepších komentářů

      Jen ať se deviantní hoši předvádějí. Svobodu pro všechny devianty! Také pro pedofily. A také pro Sado-Maso a přívržence zoofílie. A což svobodu pro nekrofily? Proč by měl někdo být diskriminován? Také jste chtěli bezbřehou podporu pro muslimské imigranty. Až přijdou a namnoží se, oni vám ty vaše duhové kratochvíle zatrhnou!

      SujanPhotography

      prosím podívejte se na tohle video najděte si 10 minut zdílejte to na facebooku třeba si někteří lide začnou zajimat o věci co nejsou vidět
      https://www.youtube.com/watch?v=wCV67irWeaw

      Petr Přecechtěl 2015-06-24 13:16

      Lidi Pozor Pozor Pozor, všechny tady ty akce perverzí všeho druhu mají za cíl, abyste uvnitř sebe přijali, že je to normální, má to stejný cíl, jak všechna ostatní hrůza, která je jenom zlo a lež a nic než to, proti lidem, proti přirozenosti, proti Bohu! Je to past pro ty, kdo to v sobě přijmou jako normální ! Toto je skutečná válka která probíhá! Víte, celé to může být taky tak, že většina těch „homosexuálů“ jsou doslova placení herci, tak jak v případě červených karet proti panu prezidentovi placených z ambasády USA. Mikrofon jim do ruky a utečou pravděpodobně ze záběru :-)… Jde o nás všechny, o váš vnitřní názor, o naše duše! O tom je skutečná válka. Odsuďte to v sobě ! V plánu jsou další perverze! A zas přijdou klidně jenom placení herci a zahrají divadlo, abyste se chytili ….

      Petr Přecechtěl 2015-06-24 13:27

      Mimochodem, vy všichni, kteří tuto zprávu čtete, a uvidíte někde onen pochod „homosexuálů“, zeptejte se jich kolik obdrží takový placený „homosexuál“, myslím, že těch pár skutečných homosexuálů sedí totiž doma a za svou orientaci se vnitřně stydí… Dyť je to hnus a nedávno to byla největší nadávka, pro normální lidi to tak zůstane 🙂 …

      Rakúski poslanci jasne vyjadrili názor na “manželstvo pre všetkých”

      Viedeň, 24. júna 2015 (HSP/kath.net/Foto:TASR/AP-Emrah Gurel)

      V rakúskom parlamente utrpeli zástancovia “manželstva pre všetkých” ťažkú porážku. Za návrh predložený „Zelenými“ hlasovalo iba 26 poslancov, proti bolo až 110 poslancov.

      Ilustračné foto
       Hlasné nie pre “manželstvo pre všetkých” odznelo minulý štvrtok v rakúskom parlamente. Odmietnutie návrhu, ktorý predložil hovorca “Zelených“, Marco Schreuder, nemohlo byť jasnejšie. Iba 26 poslancov (Zelení, Neo) hlasovalo za prijatie návrhu, 110 (Rakúska ľudová strana, Strana slobody, SPÖ, Team Stronach) proti nemu. Táto téma v súčasnosti v Rakúsku rezonuje nielen na politickej úrovni. Porážka Zelených v hlasovaní doteraz nebola spomenutá v žiadnom rakúskom denníku.

      Sanfranciský arcibiskup: Nebudeme sa podieľať na lži o homosexuálnych manželstvách

      San Francisco, 23. jún 2015 (HSP/ChM/Foto:AP-ChM)

      Sanfranciský arcibiskup Salvatore Cordileone, predseda USCCB Výboru pre podporu a ochranu manželstva, odmieta údajné právo Najvyššieho súdu USA nanovo definovať manželstvo.

      Každým dňom sa očakáva, že americký najvyšší súd vyhlási ústavné právo na takzvané homosexuálne manželstvá. Arcibiskup odkázal ostatným biskupom v krajine, že ich odmietanie osobne sa podieľať na lži, ktorú sa snaží presadiť vláda, je veľmi dôležité.

      “Bez ohľadu na to, čo sa stane na konci tohto mesiaca, žiadne vyhlásenie súdu nemôže zmeniť to, čo manželstvo skutočne je a my ho budeme aj naďalej podporovať a brániť,” tvrdí.  Viac na: 

      http://www.hlavnespravy.sk/sanfrancisky-arcibiskup-nebudeme-sa-podielat-na-lzi-o-homosexualnych-manzelstvach/636383

      Sledujte „Majdan“ v priamom prenose: v Arménsku od včerajška pokračujú masové demonštrácie

      Jerevan, 23. júna 2015 (HSP/Foto: Facebook)

       Dnes večer v arménskej metropole pokračujú masové demonštrácie. V uliciach mesta sú tisíce protestujúcich. Ľudia vyšli do ulíc a vyjadrujú svoj nesúhlas s politikou vlády. Arménski politológovia a média zdôrazňujú, že môže vybuchnúť miestny Majdan.  Viac na:

      http://www.hlavnespravy.sk/sledujte-majdan-v-priamom-prenose-v-armensku-od-vcerajska-pokracuju-masove-demonstracie/636510

      Boris Kollár: Na Slovensku je päť ľudí, ktorí ovládajú celú krajinu

      Bratislava 24. júna 2015 (HSP/HN Online

      Na Slovensku je päť ľudí, ktorí ovládajú celú krajinu, povedal pre HN online známy podnikateľ Boris Kollár, ale odmietol ich menovať, s tým, že všetci dobre vieme, o koho ide

      „Ja si myslím, že definícia oligarchie sa u nás naplnila do litery. Myslím, že toto sa u nás udialo. Vláda úzkej skupiny ľudí a absolútna kontrola a prepojenie s politikmi. Peniaze sústredené v tých piatich rukách si robia s týmto štátom čo chcú. Dnes už to zašlo tak ďaleko, že je jedno kto tu vládne, či to bol Dzurinda, Radičová alebo Fico. Chvíľu po voľbách môže byť jeden z tých piatich chvíľu v nemilosti, ale tie peniaze sú už tak veľké, že sa to rýchlo vráti späť,“ povedal Kollár v rozhovore pre HN

Vyšehradská štvorka: prijímanie utečencov má byť dobrovoľné 

Slovensko odmietne povinné kvóty pre migrantov spoločne s ostatnými krajinami Vyšehradskej štvorky (V4). V spoločnom stanovisku včera V4 zdôraznila, že prijímanie utečencov má byť dobrovoľné a rešpektovať možnosti jednotlivých krajín. “Akékoľvek podmieňovanie povinnými kvótami je neprijateľné,” píše sa v texte, ktorý poskytol Úrad vlády SR.

Ilustračné foto
Ilustračné foto
 Krajiny V4 zároveň podporili iniciatívu Maďarska zorganizovať konferenciu, ktorej cieľom budeHĽADAŤ postupy posilňovania spolupráce s krajinami pôvodu a tranzitnými krajinami v súvislosti so západobalkánskou trasou. Zároveň poukazujú na potrebu rozlišovať medzi osobami vyžadujúcimi medzinárodnú ochranu a ekonomickými migrantmi.

Premiér Robert Fico včera avizoval, že krajiny V4 by mohli na rokovaní Európskej rady zablokovať povinné kvóty pre migrantov. Ak sa to podarí a Európska komisia napriek tomu presadí povinné kvóty, vláda SR bude podľa jeho slov zvažovať vypísanie referenda k tejto téme. Fico trvá na tom, že povinné kvóty nie sú správnym riešením migračných tlakov.

http://www.hlavnespravy.sk/krajiny-vysehradskej-stvorky-odmietnu-kvoty-pre-migrantov-spolocne/636638

Ukrajinský generál přešel k separatistům. Dezertérů je už 10.000

Bývalý náměstek ministra obrany Ukrajiny, generál-major Alexander Kolomjec a několik důstojníků ukrajinské armády přešli na stranu Doněcké lidové republiky. Kolomjec to řekl na tiskové konferenci v Doněcku.  Poznamenal, že mnozí jeho bývalí kolegové také chtějí přejít k. „Byl jsem poradcem ministra obrany Ukrajiny a hlavním vojenským analytikem 19 let jsem působil jako regionální vojenský komisař v Doněcké oblasti.Dále uvedl, že chce pracovat pro dobro ukrajinské republiky a doplnil, že během bojů Kyjeva přešly na stranu DLR stovky vojáků a důstojníků. (zdroj)

Tato slova potvrzuje právě vydaná zpráva vrchního velitele štábu ukrajinských ozbrojených sil Alexadra Dubljany, která informuje, že během operací v Donbasu došlo až k 10.000 případů dezerce. „V roce 2014 byla nejmasivnější – asi 10 tisíc vojáků, kteří dobrovolně opustili vojenské jednotky a kteří jsou trestně stíháni“  – řekl médiím Dubljany.  V roce 2015 počet činí zatím asi 100 vojáků. V současné době je asi 400 vojáků odsouzeno v nepřítomnosti, tři vojáci byli uvězněni na 7 let. V dubnu hlavní vojenský prokurátor Ukrajiny Anatolij Matios oznámil počet případů na více než 8600 vojáků. (zdroj).

A hlavní poradce Porošenka, Saakašvili, odletěl do New Yorku, zatímco Porošenko sám se mezitím setkal s McCaine

http://aeronet.cz/news/ukrajinsky-general-presel-k-separatistum-dezerteru-je-uz-10-000/

Ibrahim Maiga šokoval redaktorku Času: „Nech sa o utečencov starajú tí, ktorí im zničili krajiny“

Bratislava 22. júna 2015 (HSP/Foto:TASR-František Iván)

Populárny spevák a herec pôvodom z afrického Mali, Ibrahim Maiga, odpovedal pre Čas.sk na otázku, čo si myslí o situácii s utečencami takto:

Tí ktorí išli do ich krajín a zničili im prostredie tak, že tam nemajú jedlo a nemôžu tam existovať, majú tam vojnu a hlad, tí ktorí toto urobili, ktorí im ukradli ich suroviny, či to bola ropa, zlato, tí nech sa teraz o nich postarajú. Keď prepadli Lýbiu, koľko ropy dali Slovensku? Koľko z toho Slovensko malo?

Na snímke Ibrahim Maiga

Slová poľského ministra, z ktorých mrazí: Roky mieru v Európe sú minulosťou!

Pošlite nám tipTomasz SiemoniakTomasz Siemoniakpred 2 hodinamiŽAGAŇ – Terajšie konflikty a krízy pri bránach európskeho kontinentu znamenajú, že roky mieru v Európe sú minulosťou. Podľa agentúry AFP to včera vyhlásil poľský minister obrany Tomasz Siemoniak na tlačovej konferencii, ktorú usporiadal spoločne s generálnym tajomníkom NATO Jensom Stoltenbergom.

„My politici a médiá by sme mali našej verejnosti povedať, že obdobie desaťročí mieru v Európe po skončení studenej vojny je minulosťou,“ povedal minister v Żagańi na juhozápade Poľska, kde spolu so Stoltenbergom a s ministrami obrany Nemecka, Nórska a Holandska sledoval prvé veľké cvičenie nových síl veľmi rýchlej reakcie NATO (Very High Readiness Joint Task Force – VJTF).

„Hrozby okolo Európy sú stále početnejšie: rusko-ukrajinská kríza, skupina Islamský štát, celková kríza na severe Afriky. Náš európsky blahobyt sa nám nepodarí ubrániť, pokiaľ neurobíme viac pre našu bezpečnosť,“ dodal Siemoniak.

Stoltenberg pred novinármi povedal, že ministri obrany členských štátov Severoatlantickej aliancie sa budúci týždeň budú zaoberať možným premiestnením zbraní aliancie do strednej Európy. Tento projekt už vyvolal v Moskve kritiku, rovnako ako úvahy o presunutí striel protiraketovej obrany aliancie na východ.

„Rozhodnutie ešte nepadlo. S našimi spojencami pracujeme na otázke premiestnenia výzbroje. Bude sa o tom diskutovať budúci týždeň na ministerskej schôdzke NATO,“ uviedol dnes generálny tajomník aliancie.

Ruský prezident Vladimir Putin v utorok oznámil, že ruský jadrový arzenál tento rok posilní o viac ako 40 nových medzikontinentálnych rakiet schopných podľa neho preniknúť akoukoľvek protiraketovou obranou. „Ak ktokoľvek ohrozuje ruské územie, musí Rusko na krajiny namieriť svoju výzbroj,“ povedal.

Na prvé veľké cvičenie VJTF sa podľa AFP od minulého týždňa do Poľska zišlo okolo 2100 vojakov z Česka, Belgicka, Litvy, Maďarska, Nemecka, Holandska, Nórska, Poľska a USA. O vytvorenie týchto síl sa rozhodlo na summite NATO v apríli minulého roka. V prípade ohrozenia niektorej členskej krajiny by prvé časti VJTF mali dokázať na jej území zasiahnuť v priebehu niekoľkých dní.

Milión Talianov demonštrovalo proti Gender-ideológii a homosexuálnym zväzkom

V sobotu 20. júna 2015 sa zišli v Ríme stovky tisíc Talianov, ktorí demonštrovali proti homosexuálnym zväzkom a výučbe rodových teórií na školách. Protesty boli reakciou na  konanie vlády premiéra Mattea Renziho, ktorá navrhla zákon pojednávajúci o tejto problematike.

Podľa agentúry AFP bolo námestie, ktoré pojme odhadom 300 tisíc ľudí zaplnené ľuďmi rôznych vekových kategórií, pričom ďalší demonštranti sa nachádzali na priľahlých uliciach. Organizátori demonštrácie, ktorými boli katolícke organizácie, odhadli počet účastníkov až na milión osôb.

Ľudia na námestí San Giovanni, ktoré sa nachádza neďaleko historického centra Ríma držali v rukách transparenty s nápismi ako „Rodina zachráni svet“ alebo „Bráňme naše deti“.

http://www.niejetotak.sk/stovky-tisic-talianov-protestovali-proti-homosexualnym-zvazkom/#.VYcd3moPo5A.vybralisme