nedeľa, 25 augusta 2024
Aktualizovane: Imigranti, islamizácia, Šelma v Londýne, prorocká vízia Jána...

Aktualizovane: Imigranti, islamizácia, Šelma v Londýne, prorocká vízia Jána Pavla II.

1407

Horúca informácia: Nová vlna imigrantov je už len hodinu od Bratislavy

Tak teraz buďte múdri, Slováci, toto si prečítajte ku káve a potom pokojne zaľahnite do svojich postelí.

Keď pred niekoľkými dňami postavili stanový tábor pre imigrantov neďaleko od Viedne v mestečku Traiskirchen, vzbudilo to protesty starostu mesta a miestnych obyvateľov. Boli sme pozrieť, ako to tam vyzerá.

11420014_10206189949741716_1393124287_n

Utečenecký tábor v rakúskom mestečku v Traiskirchene sa nachádza len hodinu cesty od Bratislavy. Tento tábor patrí v bývalom Československu medzi známe miesta, pretože počas socializmu naši emigranti častokrát  končili práve tam. Respektíve začínali svoj nový život v za hranicami železnej opony.

V piatok a v sobotu sme sa boli pozrieť, akí imigranti tam prichádzajú v súčasnosti, keď má Európa problém so stále rastúcou novou vlnou prisťahovalcov z Afriky a Blízkeho východu. Podľa našich informácií sa tam v súčasnosti nachádza približne 2 tisíc imigrantov, stanový tábor je určený pre približne 500 z nich. Kapacita azylového centra už totiž nepostačovala.

Tábor sa nachádza uprostred areálu policajnej akadémie a miestnej polície, takže je pomerne dobre strážený. Avšak hneď po príchode na ulicu, kde sa zariadenie nachádza, nás prekvapilo množstvo cudzincov, ktorí postávali na ulici, ležali pod stromami, alebo prichádzali a odchádzali zo zariadenia.

Pri vstupnej bráne sa hneď nachádza „registračné miesto“, kde sa odchádzajúci a prichádzajúci musia nahlásiť. Zrejme si takto rakúske orgány kontrolujú chýbajúcich utečencov po večierke. Bol tam dlhý rad dnu, aj von. Keď sme sa pri vstupe preukázali novinárskymi preukazmi a vysvetlili rakúskym policajtom, že sme novinári zo Slovenska, slušne nám vysvetlili, že novinári majú vstup do tábora zakázaný. Nariadenie zhora, dodal policajt, pôvodom z Ázie.

Prihovorili sme sa teda mladému mužovi v dlhom zašpinenom „pyžame“ a pokúšali sa ho spýtať, odkiaľ pochádza. Po chvíli gestikulácie sme pochopili, že z Afganistanu. Zjavne nemal chuť komunikovať, pretože sa hneď otočil a čo si zakričal na svojich súkmeňovcov v rodnom jazyku a odišiel.

Väčšina utečencov si nás nevšímala, až kým na ulicu nevyšli utečenci z Afriky. Okamžite začali po nás pokrikovať a gestikulovať. Jeden z nich na nás dokonca po anglicky zakričal „I dont, like you“ (Nemám vás rád) a ukázal nám gesto, ktoré môj kolega ihneď spoznal. To gesto prsta na spúšti zbrane totiž vo Veľkej Británii, kde žil dlhé roky, v černošských getách znamená „Zabijem ťa“.

Nedali sme sa však odradiť a ďalej sme sa pokúšali s niekým porozprávať. Natrafili sme na štyroch mladých mužov. Traja z nich boli Sýrčania a jeden Kurd. Všetci štyria boli vo veku 22 – 25 rokov a utiekli zo Sýrie, pretože nechceli narukovať do armády. Smerovali do Holandska, avšak v Rakúsku ich chytili policajti a tak skončili v Traiskirchene. Všetci sú moslimovia. Keď sme sa pýtali, či sú v tábore s nimi aj nejakí kresťania, len pokrútili hlavami, že takých tu ešte nevideli: „We are muslims“.

Na otázku, ako sa im páči v Rakúsku, ihneď spustili vlnu kritiky, nadávok a sťažností. Rozčuľovalo ich najmä to, že vraj nie sú v Európe slobodní a nemôžu si robiť čo chcú. Taktiež sa im nepáčia porcie jedla, vraj sú stále hladní. Mimochodom, práve boli na ceste do mesta, kde si šli nakúpiť jedlo. Keď som sa spýtal, že koľko má peňazí, odvrkol, že málo. Po chvíli povedal, že má len  100 eur.

http://www.konzervativnyvyber.sk/horuca-informacia-nova-vlna-imigrantov-je-uz-len-hodinu-od-bratislavy/4686/

Do Evropy nemíří žádní uprchlíci, (alebo vojna je taktika…)

Z novin mám pocit , že kdesi v Africe vybouchla sopka, zemětřesení vyhladilo část obyvatel, pobřežní vesnice smetla následná přílivová vlna a chaosu zneužil jakýsi tajemný krutovládce, který chce vyhladit všechny obyvatele. 

Ženy a děti, stejně jako senioři, již zemřeli a posledními přeživšími, kteří hledají s pásu na lodích do Evropy jsou mladí muži. 

Nebo je to jinak?  Možná se pletu, ale v tom případě něco hrubě nesedí s používanou sémantikou. Jestli totiž dotyční neprchají by zachránili holý život, těžko o nich můžeme psát jako o běžencích či uprchlících. Protože to žádní běženci ani uprchlíci nejsou. Jde o klasickou invazi, chceme-li zůstat v korektní rovině oproštěné od jakýchkoli emocí, o ekonomicky motivovanou migraci.

Běženci by vypadali jinak: Byly by to matky s malými dětmi, tu a tam nějaký senior a tu a tam celá rodina s dětmi. Tak vypadají uprchlíci.

Kedysi  – bitka  pri Lepante

 

800px-The_Battle_of_Lepanto_painting_by_Andries_van_Eertvelt

Fakt, že média a politici užívají pojmů jako uprchlíci nebo běženci, je hrubou sémantickou manipulací. Zneužitím jazyka, aby nám předem podsouval emotivní zabarvení.

Nejsou to běženci ani uprchlíci. Začněme konečně říkat věcem pravými jmény, neprzněme jazyk, nenechme se vláčet sémantickými manipulacemi. Stejně jako teroristé nikdy nemohou popravovat, ale vždy jedině vraždí, ty statisíce černých kluků nejsou žádní uprchlíci, ale migranti.

K běžencům totiž máme cítit jakýsi všelidský pud soudržnosti, pocit odpovědnosti za to, že je nenecháme zemřít. A já ho k běžencům cítím. Je-li řeč o dětech z válečných zón, jsem pro: Nemohou za to a okolní státy by je měly na dobu nezbytně nutnou přijmout.

K ekonomicky motivovaným migrantům necítím vůbec nic. Nejsme za ně zodpovědní. Shlédli pár dílů přiblblé telenovely a rozhodli se, že takhle chtějí žít. Všechny své peníze (že jich pravidelně není zas tak málo!) dali jakémusi gaunerovi, aby je dopravil do ráje zvaného Evropa. Je to ráj, kde se nemusí pracovat, všichni jsou bohatí, blonďaté holky s nadšením padají černým klukům do náručí a společně pak vychovávají hejno dětí k mohamedánské víře.

Dnes  – „imigranti“

1747239

Tedy do okamžiku, kdy se ten černý kluk nezakouká do jiné holky.

Jestli jsou takoví pobláznění černí kluci oběť nebo pachatel? Je mi to ve finále jedno. Jsou pachatelé nejidiotštějšího nápadu, který mohli dostat a jsou obětí afrických gaunerů, kteří je oberou a vysadí někde v Itálii, Evropo starej se!

A pokud se Evropa postará, buďme si jisti, že každý další rok jich bude více. Čím starostlivěji se budeme starat, tím bude narůstat počet těchto lži-uprchlíků.

Nepřeju jim nic zlého. Lidsky mi jich může být líto. Ale Evropa není a nemůže být čímsi jako obecným spasitelem a napravovatelem všeho utrpení na planetě. Není za něj ani za jeho nápravu odpovědná. Ale platí-li zákony (a doufám, že platí), existuje humánní, legální a racionální postup. Migranty zachránit z moře, naložit na loď a odvézt zpátky, tedy vyhostit. Převažeče pozatýkat, odsoudit a posadit do kriminálu. Lodě převažečů před očima poblázněných migrantů u afrických břehů poslat ke dnu.

Nejde o to někomu ublížit. Tedy právě jde o to nikomu neublížit. A třeba kromě těch migrantů začít myslet na občany EU. My nejsme odpovědní za to, co si ti černí kluci vyrobili doma. Můžeme jim nabídnout pomocnou ruku, najít vodní zdroje, poradit jak na fungující zemědělství, poradit jak vybudovat infrastrukturu a průmysl, jak řídit stát, budou-li mít o jakékoli naše rady zájem. Víc ne. Kdo chce pomáhat nad tento standard, může. Může se sebrat a jet do Afriky založit tam školu nebo nemocnici. Budu mu fandit, bez jakékoli ironie. Ale nikdo, ani nejhumánnější humanisté, nejlevicovější politici, nejzelenější aktivisté nemají  právo nutit k tomu ty, kdo to dělat nechtějí.

Nejsme za ně odpovědní. Tedy nejsou-li to malé bezohledné a rozmazlé děti žijící v iluzi, že jim vše patří. Jsou-li dospělí, jsou za sebe odpovědní sami. Ano. Za Afričany jsou odpovědní sami Afričané. 

http://houska.blog.idnes.cz/c/459186/do-evropy-nemiri-zadni-uprchlici.html

Dánsky psychológ varuje pred islamom: Neurobte tú istú chybu ako my!

By | 10. 06. 2015

Zatvorte hranice, chráňte svoje ženy. Muž, ktorý liečil moslimských delikventov, hovorí o tabuizovaných stránkach islamu. Ale hovorí: Mám rád všetkých ľudí a chcem, aby boli slobodní

České ženy sú v nebezpečenstve, ak si nezatvoríme hranice a nevystúpime z Únie. “Niet pochýb, že vás čaká to, čo nás,” prišiel Čechov varovať dánsky psychológ Nicolai Sennels. Pracoval s moslimskými delikventami v kodanských väzniciach a podľa jeho slov sledoval “požieranie” svojho nádherného mesta ľuďmi vyznávajúcim ideológiu, ktorá núti človeka k násiliu. Vo Francúzsku a Taliansku už musí armáda chrániť obyvateľov pred islamským terorizmom. Ak si nezatvoríme hranice, Únia nás dotlačí práve k tomuto.

Nicolai SennelsNicolai Sennels

Najskôr mi prezraďte, ako ste sa stali “islamofóbom”?

Som detským psychológom a žijem v Kodani. Pred desiatimi rokmi som nemal žiadne vedomosti a žiadny názor na islam. Potom som ale dostal prácu ako psychológ, terapeut vo väznici pre mladistvých delikventov vo veku od 12 do 17 rokov, sedemdesiat percent z nich je z moslimského prostredia. Snažil som sa pochopiť, prečo sa dostali do problémov so zákonom. Zistil som, že pri mojich terapiách sa nedostavujú výsledky. Chcel som z toho dôvodu vymyslieť novú metódu pre ich liečbu, musel som preto pochopiť ich kultúru a náboženstvo, aby som im mohol pomôcť. Našiel som rozdiely, ktoré tu sú – keď pracujete ako psychológ, je potreba týmto veciam rozumieť.

Aké sú to rozdiely?

Sú štyri. Prvá zahŕňa hnev. My tu na Západe vidíme hnev ako známku slabosti. Keď sa veľa hneváme, strácame tvár. V moslimských kultúrach a zároveň aj v Koráne je hnev videný ako sila. Oni dokonca majú Dni hnevu. Je to vždy piatok. Je to svätý deň v danom týždni, keď idú do mešity.

Viac na:  http://medzicas.sk/dansky-psycholog-varuje-pred-islamom-neurobte-tu-istu-chybu-ako-my/

Slovenskí politici sa v otázke kvót určených pre Slovensko rozchádzajú

Bratislava 12. júna 2015 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)

Podľa Lajčáka sa povinné kvóty nedajú vykonať v podmienkach Schengenu

Šéf slovenskej diplomacie Miroslav Lajčák nechce vidieť zavedenie povinných kvót na relokáciu migrantov ako nejakú zámienku do budúcna pre zrušenie slobody pohybu ľudí v Európskej únii. Reagoval tak na aprílový návrh Európskej komisie (EK).

Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslav Lajčák
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslav Lajčák

“Nie sme proti solidarite, ale povinné kvóty nie sú riešením a nie sú vykonateľné v podmienkach Schengenu. Ak by sme súhlasili s kvótami a s tým, že budeme garantovať, že po dobu niekoľkých rokov budú títo ľudia na Slovensku, tak odtiaľ je len pol kroka k tomu, aby niekto prišiel s nápadom, že musíme monitorovať hranice a postupne ani nebudeme vedieť ako a zistíme, že Schengen kvôli tomu neexistuje,” priblížil.

Poukázal na to, že únia prijíma rozhodnutia na základe diskusií, ktoré na túto tému práve prebiehajú. Hovoriť o nej budú ešte ministri zahraničných vecí a vnútra, pričom to bude jedna z dominantných otázok na najbližšej Európskej rade, ktorá sa uskutoční 25. až 26. júna. Tá totiž musí schváliť predstavenú iniciatívu EK.

http://www.hlavnespravy.sk/slovenski-politici-sa-v-otazke-kvot-urcenych-pre-slovensko-rozchadzaju/632004

Preposielam od priateľky z Košíc, ktorá má tetu v Miláne. Zuzana
Predmet: Emigranti v Milane
Ahoj Zuzana, tak toto mi poslala včera moja teta, ktorá žije v Miláne vyše 40 rokov a každý deň cestuje do práce vlakom
Milí moji,
aby ste mali predstavu ako to vyzerá v Miláne na hlavnej stanici
posielam pár obrázkov, Len dnes zistili 40 prípadov svrabu a to ich lekári

​ – dobrovoľníci vyšetrujú pod holým nebom.
Dnes sa stala aj hrozná vec. Vo vlaku dvaja sprievodcovia pýtali lístky od skupiny emigrantov, ale t​í
boli z Južnej Ameriky a sekáčom na mäso jednému sprievodcovi odsekli ruku!
Dnes prezident Lombardie Maroni dal rozkaz, že sa môže strielať na udržanie poriadku!!!

Treba sa len modliť

Pozdravujem Elena  z Milána

Sťahovanie národov začalo, Afričania a moslimovia nás populačne valcujú

Portál Dailyinfographics.eu zverejnil mapu sveta, na ktorej sú štáty zafarbené podľa priemerného veku ich obyvateľov. Táto mapa vysvetľuje, prečo zažívame v Európe nové sťahovanie národov.

Goma Democrati Republic of Congo - Kibumba refugee camp, this camp contained over 250,000 people. The Rwandan refugee crisis put severe pressure on the park. Nearly 1 million refugees were camped in the area around Goma and surrounding the park. ©Jean-Michel Clajot

Ako môžete vidieť na mape, Slovensko patrí medzi štáty s najvyšším priemerným vekom obyvateľov na svete. Starnutie obyvateľstva v Európe spôsobuje veľký nárast výdavkov na zdravotné a dôchodkové zabezpečenie ľudí.

Naopak, najviac mladých ľudí žije v Afrike a v islamských štátoch. Príkladom štátu s rýchlo rastúcou mladou populáciou je Jemen. V roku 1950 tam žilo približne 5 miliónov ľudí. Dnes ich je 25 miliónov. V roku 2050 sa počet obyvateľov tejto púštnej krajiny odhaduje na 100 miliónov. V celej Európe má v tom čase žiť 500 miliónov obyvateľov.

Nepomer medzi starnutím populácie v bohatých krajinách a chudobou v “mladých” krajinách vyvoláva sťahovanie národov, ktoré práve v Európe zažívame.

http://www.konzervativnyvyber.sk/mapa-europa-vymiera-africania-a-moslimovia-nas-populacne-valcuju/4562/

Ako zabiť civilizáciu

Jeden z dôvodov nárastu imigrácie – áno, máte pravdu, je to plánované…

By | 12. 06. 2015

Benjamin Kuras

Pred viac ako piatimi rokmi napísal známy publicista Benjamin Kuras, ktorý žije striedavo v Londýne a v Prahe pozoruhodný článok pre týždenník Euro, ktorý ponúka jedno z vysvetlení apatického postoja Únie voči prílevu imigrantov. Podľa tohto článku, vedenie Únie nemá vôbec v záujme imigráciu zastaviť, ale len regulovať a rozprestrieť ju do celého kontinentu. A to je presne to, čo sa dnes, v roku 2015 deje. Odchytávanie imigrantov doslova na dohľad od pobrežia Líbye, ustupovanie ich nárokom, brutálny nátlak na schválenie kvót atď. Ide teda o proces, ktorý je už dávno v realizácii a dnes majú sociálni inžinieri len problém, ako tento prudký nápor zvládnuť.

Aj keď aj to môže byť súčasť plánu. Prílivová vlna imigrantov vzbudí zákonite odpor pôvodného obyvateľstva, vzniknú vzbury a demonštrácie, ktoré bude musieť potláčať polícia a armáda. Schvália sa nové zákony, nové represívne pravidlá, obmedzenia sa slobody. Konečne vznikne nový svet – New World Order…

Migranti

http://medzicas.sk/jeden-z-dovodov-narastu-imigracie-ano-mate-pravdu-je-to-planovane/

Demonštrácia proti islamizácii Českej republiky -Praha

Demonštrácia proti islamizácii ČR – Brno

Socha šelmy v Londýne

London-hell-statue-01


Často sme znechutení tým, čo sa deje okolo nas, co sa deje v Cirkvi a nechapeme, ak je táto Cirkev Bozie dielo, ako Boh moze dopustit tolko negativnych veci medzi klerom, medzi tymi, ktori by nas mali viest a byt prikladom.  Sme paralyzovaní tým, čo vidíme a počujeme a stracame doveru v Jeho Cirkev,  utekame do inych denominácii, hladame duchovne naplnenie v roznych Vychodnych praktikach, verime vo Vesmirnu Energiu, v energiu Slnka, kameňov, stromov, myslime si , ze v nejakom inom spolocenstve, v inej cirkvi  budu ludia svatejsi a dokonalejsi a nam sa bude lepsie zit nasa viera.  Tento članok velmi dobre vystihuje to, co sa deje okolo nas. Boh nechava prekvasit svoju Cirkev, aby zo vsetkych tychto hnisavych  ran vysla znovu posilnená a znovuzrodená. Prekvapuje ma to, ze tuto víziu Sv.Jan PavolII  povedal uz v 70-80 rokoch a je ako ušitá na dnešok. 

http://www.lifenews.sk/node/8714

LiveNews Slovakia

Apokalyptická vízia Jána Pavla II.

Wed, 2015-06-10 11:42 by LVanik   Tags:
DÁTUM ZDROJA:

15. Nov 1980

ZDROJ:

Les Femmes

Posledných pár týždňov som premýšľal o citáte, ktorý je v modlitebnej knižke Magnificat pri sviatku sv. Jána Pavla II., 22. októbra.
„Stojíme tvárou v tvár najväčšej konfrontácii s akou malo ľudstvo kedykoľvek predtým dočinenia. Nemyslím si, že by si to široké rady americkej spoločnosti alebo kresťanskej komunity celkom uvedomovali. Stojíme teraz zoči-voči poslednej konfrontácii medzi Cirkvou a anti-Cirkvou, Evanjeliom a anti-Evanjeliom, medzi Kristom a Antikristom. Táto konfrontácia je v plánoch Božej Prozreteľnosti. A ak to nachádza v Božom Pláne, Cirkev musí túto skúšku prijať a odvážne jej čeliť…“
– („Karol kardiál Wojtyla“, Wall Street Journal, 9. novembra 1976)
„Musíme sa pripraviť na to, že už onedlho budeme musieť prestáť veľké skúšky, skúšky, ktoré budú od nás vyžadovať, aby sme boli pripravení vzdať sa všetkého, aj života, a budú od nás vyžadovať úplné odovzdanie sa Kristovi a pre Krista. Vaše a moje modlitby môžu zmierniť túto skúšku, ale nemožno ju už zvrátiť, lebo len takto sa Cirkev môže účinne obnoviť.Koľkokrát už obnova Cirkvi vzišla z krvi! Ani teraz to nebude inak. Musíme byť silní a pripravení a dôverovať Kristovi a Jeho Matke a zároveň byť veľmi, veľmi vytrvalí v modlitbe ruženca.“ 
– (Sv. Ján Pavol II., stretnutie s katolíkmi z Fuldy, 1980)
Prvú časť tohto vyhlásenia zaznamenal Wall Street Journal 9. novembra 1976, keď sa vtedy Karol Wojtyla (ešte ako kardinál) prihováral k americkým biskupom. Druhá časť je z rozhovoru s katolíkmi z Fuldy z roku 1980. Vtedy už bol niekoľko rokov pápežom. Keď som si tento úryvok prečítal, nemohol som sa ubrániť pocitu, že Ján Pavol II. počul tieto varovania od samotnej Blahoslavenej Panny Márie. Zjavila sa mu a povedala mu, že súženie už nemožno odvrátiť? Jeho slová znejú ako slová, ktoré hovorí Mária počas zjavení po celom svete. A tento pápež mal s Pannou Máriou dôverný vzťah. Keď to čítam, chcem byť vernejší a oddanejší modlitbe ruženca. Náš svet zúfalo potrebuje príhovor Panny Márie.