Krvavé obrazy v Dillí

319

18.2.2011, Dillí, (ucanews.com) – Ľudia bez rozdielu vierovyznania sa zhromažďujú v katolíckom dome v Dillí po tom, čo sa rozšírila správa, že obrazy Panny Márie ronili krv. Fenomén  “môže byť signálom na zvýšenie viery medzi ľudmi.” O. Binto Kilukkan z farnosti  Aya Nagar to povedal pre ucanews.com 14. februára. Kňaz takisto dodal, že „zázrak sa stal preto, aby pripomenul ľudom to, že sa treba vyhýbať hriechu a viac modliť.“
Gracy Thomas
, farníčka,  uviedla, že si všimla krvavé škvrny 7.februára 2011. Podľa jej slov tri obrazy ronili krv počas troch dní. „Odvtedy sa na prízemí domu zhromaždujú stovky ľudí. Modlia sa ruženec a velebia Boha“ –  dodala.
Sneha Joy, návštevníčka, povedala, ze ľudia zjednotení v modlitbe na ňu velmi zapôsobili.  “Posilnilo to moju dôveru v Pannu Máriu.”, dodala. Thomasová potvrdila, že prítomní ľudia tak isto videli obrazy krvácať. Thomasová, ktorá sa modlí ruženec a navštevuje sv. omšu niekoľkokrát denne, to považuje za špeciálne požehnanie pre svoju štvorčlennú rodinu.  Arcidiecéza Dillí udalosť zatiaľ nekomentovala.

http://www.cathnewsindia.com/2011/02/15/bleeding-marian-pictures-draw-hundreds/