Domodedovo zabezpečoval Izrael!

373

Bad News: Dňa 24. januára hlavný rabín Chersonu a Chersonskej oblasti Josef Jicchak Wolf mal priletieť do Moskvy. Rabín získal lístky na lietadlo z Odesy, ktoré pristálo v Moskve v 16. hod. (Práve týmto lietadlom priletela do hlavného mesta Ruska dramaturgička Anna Jablonskaja, ktorá o 13. 32 zahynula po teroristickom výbuchu).

No deň pred odletom mu zavolal Avraam Wolf, hlavný rabín Odesy a Juhu Ukrajiny a doslovne prehovoril ho, aby vrátil letenku, neletel z Odesy do Moskvy, a prestúpil v Kyjeve. Rabín Josef Jicchak Wolf poslúchol brata, a odcestoval 23. januára do Kyjeva. Odtiaľ odletel do Moskvy iným lietadlom, ktoré pristálo v Moskve hodinu a pol po teroristickom útoku. „Toto bol skutočný zázrak, ktorý urobil Najvyšší. Mal som sa ocitnúť v strede výbuchu, spolu s tou ženou z Odesy, ktorá zahynula. Bat Avraam nemal slov, keď sa dozvedel o teroristickom čine a mojej záchrane“ povedal rabín Chersonu. Bratia Wolfovci sú príslušníkmi chasidského hnutia CHABAD. Obaja sú Izraelčania, ktorí dobre ovládajú ruštinu.

Presne taký istý zázrak sa stal pri zrútení amerických mrakodrapov. Izraelčanov vopred upozornili na teroristické činy. Izraelská spoločnosť, ktorá prenáša textové správy (Odigo), sa priznala, že dvaja z jej zamestnancov dostali SMS, ktoré ich upozorňovali o teroristických útokoch 2 hodiny pred tým, ako prvé lietadlo narazilo na vežu Svetového obchodného strediska („Odigo saya workers were warned of attack“, Haaretz, 26. 9. 2001). Zaujímavé je, že zo 4 000 izraelských Židov, pracujúcich vo WTC, nikto v ten deň nezahynul)…

A teraz sa pozrime na bezpečnosť objektov. Kto zabezpečoval bezpečnosť v Domodedove? „Náhodne“- „zhodou okolností“ to bola izraelská bezpečnostná firma ICTS.

Ona sa venovala „bezpečnosti“ na letisku Domodedovo. V tejto súvislosti je zaujímavé uviesť túto skutočnosť: všetky letiská, odkiaľ 11. 9. 2001 odleteli lietadlá s teroristami (na ciele v USA), zabezpečovala jedna spoločnosť, ktorej majiteľmi boli Izraelčania.

Uveďme tiež, že tá istá izraelská spoločnosť, ktorá ochraňovala letisko Domodedovo, mala súvislosť s prevozom bomby v topánke. Súkromná bezpečnostná spoločnosť ICTS, ktorá patrí Izraelčanovi Ezrovi Harelovi, zaregistrovaná v Holandsku, mala robiť na letisku Charlesa de Gaulla kontrolu cestujúcich, ktorí cestovali americkými lietadlami. Väčšina zamestnancov spoločnosti pozostáva z vyslúžilých dôstojníkov Šin Betu (Šerut Bitachon, v hebr. Služba Bezpečnosti). Spoločnosť má na starosti bezpečnosť v bostonskom letisku Logan, kde lietadlo American Airlines pristálo s pasažierom Richardom Reidom. ICTS bola upozornená, že tento človek je nebezpečný, no aj tak mu povolili odletieť z Tel Avivu do Paríža…

(krátené) Ivan Orlov

http://badnews.org.ru/news/terakt_v_domodedovo_javilsja_sledstviem_chuda/2011-02-01-6298

ZDIEĽAŤ
Predchádzajúci článokZákon lásky
Ďalší článokV Egypte to vrie (kto podkuruje?)