Aktuálne: Čudný „pád“ civilného lietadla: Boli to „ONI“. Podobnosť čisto náhodná (?), alebo opäť „dvojičky“, tentoraz vo vzduchu?

837

Nepochybujem o tom, že to boli oni. Je dokázané, že územie, odkiaľ sa strieľalo, ovládajú separatisti. Aj to oznamovali na sociálnych sieťach, že odstreľovali lietadlá. A objavili sa aj nahrávky, z ktorých to je zrejmé, že to urobili omylom.“

„Analytik“ Grigorij Mesežnikov

* * *

V čase keď USA zúfalo potrebovali odvrátiť pozornosť od vnútropolitických problémov, a upriamiť  Američanov iným smerom, prišlo veľmi „vhodné riešenie“. Teroristický útok na budovy World Trade Centra v New Yorku. A s takou istou rýchlosťou, akou padli tieto budovy, prezident Bush skalopevne tvrdil, že za tým je Usáma bin Ládin. Už málokto vie, že rodina Bin Ládinovcov obchodovala s rodinou Bushových a posledné lietadlo, ktoré v inkriminovanom čase malo povolený odlet z USA, bolo lietadlo s Bin Ládinovcami.  Nasledovala obrovská svetová poľovačka na „teroristov“ a najmä na menovaného „vinníka“. Po desiatich rokov vytrvalého pátrania po ňom, keď Američania rozbili náletmi pol Ázie, obsadili Irak a rozpútali na strednom východe peklo, zastrelili údajne Usámu v máji 2011 v priamom satelitnom prenose, bez toho,aby jasne dokázali, o koho to vlastne šlo. Je možné, že Usáma si dodnes pokojne hrá poker v Las Vegas, a popol „teroristu“, pre istotu  rozprášený (údajne)  – bez predošlej fotografie mŕtvoly – patril nejakej jalovici z miestnej pakistanskej  farmy. Nikto však nevrátil životy  3000 obetiam vo WTC. Nikto už nedá dokopy režimy a život stredného východu. A tak isto nikto nevráti životy pasažierom „padlého“ malajzijského lietadla. A americkí vojaci, ktorí strieľajú za roh, ale bez vychladenej kokakoly neprežijú ani hodinu, sú alternovaní čudnými armádami   nespokojencov, vyzbrojenými US výzbrojou, ktorú zrejme našli na povale rodičovského domu, a veselo operujú po celom svete.  Tu sa však zasekol globalizačný parný valec –  a to  v Sýrii.  Keď už hrozilo, že  demokratizačné hnutie cez pásy tankov, islamistických krikľúňov a starnúcu US Air Force  zamrzne,  objavili sa v Kyjeve spásonosní „majdanisti“, a podľa celosvetovo fungujúcej stratégie OTPOR docielili zázračný posun ťaženia globalizačných osloboditeľov smerom na východ – k vytúženému Rusku. 

Poďme ale k súčasnosti a geniálnej časovej súhre  pádu lietadla Malajzijských aerolínií s pozemným útokom izraelskej armády na pásmo Gazy.  Zatiaľ čo pán Mesežnikov „nepochybuje, že to boli oni“ – rozumej ruskí separatisti, ako nepochyboval George Bush, že WTC „zhodil“ Usáma, a zatiaľ čo celý svet kladie kytice za mŕtvych po páde malajzijského lietadla, čo sa týka hekatomb mŕtvych palestínskych civilov,  je „ticho po pěšine“. Izrael má proste „právo na obranu“, tak isto, ako Georg Bush bránil demokraciu tisícky kilometrov od USA  rozbíjaním starobylého Iraku. Položme si ohľadne pádu malajzijského lietadla len jednu osvedčenú otázku:   Cui bono?  Komu to prospelo?  A ešte na oživenie pamäti prinášame slávny dokument  Michaela Moora   Fahrenheit 9/11.  A paralela Bush – Porošenko?  Podobnosť čisto náhodná? Alebo to horšie – považujú svet skutočne za blbý?   Anton Selecký

meseznikov-let-mh17-lietadlo„Analytik“ Mesežnikov o následkoch zostrelenia lietadla: Hrozí tretia svetová vojna?

Analytik sa vyjadril k tragédii.Autor: anc
 Aký dosah môže mať zostrelenie lietadla s civilistami na Ukrajine? Analytik Grigorij Mesežnikov hovorí o konflikte.

Mesežnikov tvrdí, že udalosti u našich východných susedov už dávno prerástli vnútroštátny konflikt. „To, čo sa odohráva medzi Ruskom a Ukrajinou je už vojna, počas ktorej hynú tisíce ľudí,“ tvrdí. Chápe obavy ľudí, že sa situácia po odstrelení lietadla ešte vyostrí, ale svetovú vojnu, do ktorej by sa zapojilo viacero štátov, nepredpokladá.  Ak by sa posunuli ešte ďalej, podľa nich by to mohol byť veľký problém. Rovnako, ako aj v prípade, ak by vyšetrovanie zostrelenia lietadla ukázalo, že za tým stoja Rusi.

„Osobne nemám pochybnosti o tom, že to urobili separatisti vzhľadom na nahrávky, ktoré sa našli. Veľmi nepríjemný aspekt je ten, že separatisti by len ťažko dokázali ovládať tento sofistikovaný systém sami. To sa nedá naučiť za pár týždňov,“ uvažuje analytik. Slovenské hranice sú podľa jeho slov bezpečné. „Kým sme v NATO, máme bezpečnostné garancie v zmysle nášho členstva,“ tvrdí.

Čo hovorí na teórie o strelcoch?

  • Separatisti

Nepochybujem o tom, že to boli oni. Je dokázané, že územie, odkiaľ sa strieľalo, ovládajú separatisti. Aj to oznamovali na sociálnych sieťach, že odstreľovali lietadlá. A objavili sa aj nahrávky, z ktorých to je zrejmé, že to urobili omylom.“

http://www.cas.sk/clanok/287865/analytik-meseznikov-o-nasledkoch-zostrelenia-lietadla-hrozi-tretia-svetova-vojna.html

Michael Moore:    Fahrenheit 9/11

KTO JE MESEŽNIKOV?

Jeho oficiálny životopis sa začína  až ukončením Filozofickej fakulty Moskovskej štátnej univerzity.

A čo predtým? Čo schováva pred verejnosťou človek, ktorý manipuluje celým štátom? Z oficiálnych dokumentov sa o živote tohto muža nedá veľa dočítať Zato pre denník Sme prezradil dosť.  Ktovie z akého dôvodu zdôraznil,že je Židom. Narodil sa v Sovietskom zväze v meste Oriol, na Slovensko prišiel pred nežnou revolúciou a okrem iných  zamestnaní pracoval aj v Ústave marxizmu-leninizmu Univerzity  Komenského.  Viac na…

  http://members.chello.sk/imagine/wpage-601.html

KTO za KOHO kope  (citát)

V tejto štúdii sa pokúsim načrtnúť niektoré konkrétne špecifiká a sily, ktoré sa výrazným spôsobom podieľajú na chode Slovenska a vplývajú na nielen zahraničnú politiku, ale tiež na chod udalostí doma a hlavne na percepciu obyvateľov na tento chod.
Ak slovenský premiér hovoril o „skupinke“, ktorá mala byť údajným finančným mocenským centrom, „skupinka“, ktorá ovládla informačné centrum tu už existuje.
IVO (1) – Inštitút pre verejné otázky, dostáva značný mediálny priestor, nie preto, žeby tu nebolo dostatok iných kvalitných politológov, ale preto, že je politicky najkorektnejší, že má kontakty a prepojenia doma i v zahraničí, svojich priaznivcov v médiách a hlavne prostriedky.
Vyjadruje sa k politickým otázkam a pózuje sa do úlohy zástupcu verejnosti, zakrývajúc tým svoje skutočné záujmy. Aké? – presadzovanie dielčích politických záujmov a vôle skupín, ktoré na Slovensku pôsobia.
Riaditeľom inštitútu je Grigorij Mesežnikov. Zrejme po vzore amerických kolegov sa označujú za „think -tank“. Cieľom IVO je vraj “ analyzovať spoločenské, politické, ekonomické, zahraničnopolitické, právne, kultúrne a ďalšie otázky verejného záujmu a zverejňovať zistené skutočnosti.“ Nijako sa netají snahou výrazne ovplyvňovať chod Slovenska – „generuje myšlienky schopné ovplyvniť proces prípravy a implementácie dôležitých spoločenských rozhodnutí.“
Ďalším „think – tankom“ je Slovenská spoločnosť pre zahraničnú politiku (SFPA). (9)
V správnej rade nájdeme okrem iných neúspešného kandidáta na primátora Bratislavy pod hlavičkou SDKÚ Juraja Sterna a tiež Františka Šebeja.(10)
V edičnej rade sedí Grigorij Mesežnikov a Ivo Samson. (11) Jedným z ich hlavných cieľov je vytvárať ilúziu názorovej plurality.
Na STV v určitý deň vystúpi napríklad Grigorij Mesežnikov a vyjadrí sa k pálčivej otázke dňa, vzápätí sa na STV2 koná beseda na rovnakú tému, ktorú čiastočne sponzoruje organizácia Otvorená spoločnosť a na ktorej vystupujú ľudia z mimovládnych organizácií, v TV Markíza sa na rovnakú tému vyjadrí historička Závacká a zavŕši to „nezávislý“ politický komentár Františka Šebeja.
Na konci dňa diváci idú spať s dobrým pocitom fungujúcej demokracie a názorového pluralizmu.

Len málo z nich si uvedomí, že to, čo sa im dostalo je jeden, veľmi úzky názor, veľmi úzkej, dobre prepojenej skupiny. Odlišnosť názorov spočívala len v kozmetických úpravách a rôznych uhloch toho istého pohľadu. O akejkoľvek názorovej pluralite nemožno ani len začať hovoriť, keďže iný názor je nielenže umlčovaný, ale dokonca kriminalizovaný.

http://www.poznanie.estranky.sk/clanky/kto-za-koho-kope_-ako-su-financovane-a-kym-rozne-__nezavisle__-institucie-na-slovensku_.html

Vojna proti demokracii

Posledná šanca

Kto financoval Hitlera?