Gender-peklo: Satanská „omša“ na Harvarde a iné „novinky“

600
Petícia proti satanskej omši
Najnovší pokus svetoznámej Harvardskej univerzity o „politickú korektnosť“ hlboko zraňuje cítenie kresťanov a okrem toho útočí na obhajcov náboženskej slobody — vysmieva sa kresťanom a princípom náboženskej slobody. Klub pre blasssatanickultúrne štúdie na Harvarde spolu so Satanským chrámom plánuje  usporiadať  Satanský rituál – čiernu omšu – uctievania diabla! Má sa konať v pondelok 12. mája o  20.30 – teda dnes! (v predvečer fatimského zjavenia Panny Márie).  Hovorca školy tvrdí, že to je “súčasť študentského úsilia skúmať iné kultúry“

A dodal: „Podporujeme práva našich študentov a fakulty slobodne sa vyjadrovať a zhromažďovať“ .

Katolícka liga napísala článok a žiadala, aby sa všetci spojili s Jeffom Nealom, hovorcom Harvardu a predložili mu text protestnej petície, v ktorej sa okrem iného uvádza: „Musíme dosiahnuť odvolanie tohto rituálu.“ 

http://www.citizengo.org/en/6940-harvard-promotes-satananic-ritual-mass

Harvardská univerzita šokovala: Podporuje skupinu sado-maso

včera 08:39 0
 Harvardská univerzita je najstaršou a najprestížnejšou školou v USA. Preto prekvapila správa, že začala podporovať študentskú fetišistickú organizáciu.

Harvardská univerzita šokovala: Podporuje skupinu sado-maso

Hravardská univerzita začala podporovať skupinu sado-maso. Foto: ilustračné, profimedia.sk

 Na Harvard College existuje neobvyklá skupina, ktorá sa však neorganizuje na tajných fórach alebo v pivniciach a kluboch. Organizácia je od piatka oficiálne podporovaná univerzitou.

Satanistický rituál na univerzite v Yale Law School

Na vychytených amerických univerzitách Harward a Yale vyštudovali aj minimálne dvaja mladí slovenskí politici (Daniel Lipšic, Radoslav Procházka).  Že by si čudné praktiky kolegov počas štúdií nevšimli? 

Deti vyhladovávajú, ale „sexuálnu výchovu“ by do nich  tlačili bez problémov!

„Jedálniček“ detí v reedukačných zariadeniach v Slovenskej republike:

Raňajky tvoria dva rožky, jedno vajíčko a malá reďkovka, desiatu banán, obed  bez polievky, kuracie kúsky so zemiakmi bez omáčky a bez zeleniny, olovrant akciový jogurtvečera dva krajce chleba s tvarohovou nátierkou !!! 

http://www.ta3.com/clanok/1040059/deti-v-reedukacnych-centrach-podla-dubovcovej-hladuju.html

Rakúsko:  Tzv. katolícki kňazi uvádzajú do Cirkvi „diakonisy“

blassAko už dávnejšie vieme, v Rakúsku existuje hnutie  Wir sind die Kirche“ (My sme Cirkev).  Toto „hnutie“, ako sa zdá slúži jedine k rozbíjaniu hierarchie, hromadnému odchodu katolíkov z  Cirkvi a napokon k vývozu tohto „modernizmu“   na Slovensko.  Ako sa ukázalo,  s Wir sind die Kirche spolupracujú viacerí slovenskí kňazi z tzv. „Teofóra“, nevynímajúc aj mená zo slovenskej politiky.  Nedávno v tejto „spolupráci“ zozbierali vyše 3000 podpisov na údajnú rehabilitáciu   odvolaného arcibiskupa trnavskej arcidiecézy Mons. Roberta Bezáka.   Táto aktivistiská skupina permanentne vyrušuje v práci vatikánsku nunciatúru v Bratislave svojimi demonštráciami a apelmi.  Nunciatúra podpisovú akciu a jej aktérov  odkázala na kompetentné orgány v Rakúsku.  V nasledujúcom videu (za povšimnutie stoja najmä zvláštne dúhové „štóly“) vám prinášame ďalšiu novinku z rakúskej „katolíckej“  Cirkvi.  Veríme, že „vysvätené diakonky“ neprídu demonštrovať do Bratislavy, aby v tomto smere podporili naše „diskriminované“ ženy.   Anton Selecký  ilustr. snímka (web)

Cirkevný genderizmus   v „demokratických“ krajinách

Panna Mária:  Odpad bude všeobecný

Číslo 666 ukázané trikrát, to jest po tretie, udáva rok 1998, tisicdeväťstodeväťdesiatosem. V tomto historickom období sa podarí slobodomurárstvu za pomoci slobodomurárstva cirkevného uskutočniť svoj veľký zámer: Vytvoriť modlu a postaviť ju na miesto Krista a jeho Cirkvi. Falošného Krista a falošnú cirkev. Socha, postavená na počesť prvej šelmy, aby sa jej klaňali všetci obyvatelia zeme, a ktorá poznačí svojim znakom všetkých, ktorí budú chcieť kupovať alebo predávať, je socha Antikrista. Tak ste sa dostali na vrchol očisty, veľkého súženia a apostázy – odpadu.

Odpad bude všeobecný, lebo takmer všetci pôjdu za falošným Kristom a falošnou cirkvou. Vtedy sa otvorí brána a objaví sa človek alebo sama osoba Antikrista!
Hľa, milovaní synovia, prečo som vás chcela poučiť o stránkach Apokalypsy, vzťahujúcich sa na dobu, v ktorej žijete. Aby ste boli so mnou pripravení na najbolestnejší, rozhodný úsek veľkého zápasu, prebiehajúceho medzi vašou nebeskou Matkou a všetkými silami zla, pustenými z reťaze.
Odvahu! Buďte silní, moje malé deti! Vám v týchto ťažkých rokoch patrí úloha zostať vernými Kristovi a jeho Cirkvi a znášať nepriateľstvá, zápasy a prenasledovanie. Ste drahocennou časťou malého stáda, ktoré má za úlohu bojovať a nakoniec premôcť mocnou silou Antikrista. Všetkých si vás pripravujem, ochraňujem a žehnám!“

Panna Mária Don Gobbimu,    Miláno (Taliansko), 17. júna 1989   (tzv. Modrá kniha, posolstvá Panny Márie)

Modrú knihu si možno stiahnuť z linky Mariánskeho  kňazského hnutia  

http://www.mkh.sk/

KINO: EL CID (repríza)

V slovenských mestách sa konala Míľa pre mamu

TASR, dnes 6:01, aktualizované dnes 17:45

Tohtoročnou novinkou je maskot podujatia – míľové slniečko, ktorý odštartoval už v apríli charitatívnu zbierku „Ďakujem, že si mama“, venovanú na pomoc materským a rodinným centrám Slovenska.

Bratislava 10. mája (TASR) – Pri príležitosti nadchádzajúceho medzinárodného Dňa matiek (11.5.) už po jedenástykrát pripravili materské a rodinné centrá po celom Slovensku kultúrno-zábavné popoludnie pre celé rodiny pod názvom Míľa pre mamu. Konala sa aj v areáli Radosť pri Štrkoveckom jazere v bratislavskom Ružinove.

Účastníci prešli symbolickú míľu a popri rekreačnom športe sa tiež dobre zabavili. Na pódiu v areáli sa predstavili rôzni umelci s množstvom hudobných, divadelných, speváckych i tanečných vystúpení. Míľa pre mamu, jej 11. ročník, je celoslovenské podujatie ku Dňu matiek. Únia materských centier spolu so svojimi materskými a rodinnými centrami na celom Slovensku ich organizuje v jeden deň, v jednu hodinu, tento rok je to 61 miest v SR, pridalo sa aj Česko, Srbsko a Írsko,“ uviedla riaditeľka Únie materských centier Soňa Holíková. Tohtoročnou novinkou je maskot podujatia – míľové slniečko, ktorý odštartoval už v apríli charitatívnu zbierku „Ďakujem, že si mama“, venovanú na pomoc materským a rodinným centrám Slovenska.

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/145e723359e9b133

KINO: PIUS XII  (1. diel):

V lete roku 1943 upriamil Adolf Hitler svoju pozornosť na Rím. V hlavnom meste Talianska sa ukrývalo viac ako desať tisíc Židov. Na nich sa mali nekompromisne uplatniť kruté rasové zákony Tretej ríše. Diabolskému hákovému krížu sa tu však do cesty postavil svätý kríž Kristov. Predstavitelia Vatikánu, na čele s charizmatickým pápežom Piusom XII., sa nemohli len tak nečinne prizerať zverstvám, ktoré páchali fašistickí okupanti. Postavili sa na stranu utláčaných, prenasledovaných a vraždených. Podarilo sa im zachrániť stovky životov. Napriek obrovskému riziku im poskytli pomoc a azyl. Svätý otec Pius XII. bol muž na správnom mieste. Zachoval sa ako dôstojný námestník Krista. Konal ako kresťan. (MM Ramone / CSFD)

PIUS XII. (2. diel)

Izrael sa obáva útokov extrémistov počas návštevy pápeža

 Jeruzalem, 10.5.2014 (kath.net/ KNA) 016 995 – Izraelské bezpečnostné  orgány varovali pred útokmi extrémistov na kresťanov počas návštevy pápeža. Izraelská tajná služba Schin Bet a izraelská polícia sa obávajú, že pravicové skupiny by mohli využiť zvýšenú mediálnu pozornosť v týchto dňoch a spáchať útoky na kresťanov či kresťanské posvätné miesta, ako informovali izraelské médiá vo štvrtok. Policajné sily dostali preto inštrukcie sústrediť ochranu počas návštevy pápeža zvlášť na kresťanské obyvateľstvo a jeho zariadenia. Posilnená ochrana bude aj v okolí posvätných miest.
 V Izraeli došlo v ostatných rokoch opakovane k útokom na kresťanské aj moslimské miesta, ako aj na arabské vlastníctvo. Vandalské akty označované ako „Price Tag“ (Cenovka) páchajú izraelskí extrémisti z kruhov izraelských osídlencov.
 Počiatkom minulého týždňa pomazali kanceláriu Biskupskej konferencie Svätej zeme v Jeruzaleme nenávistnými heslami ako „Smrť Arabom, kresťanom a všetkým, ktorí nenávidia Izrael“, v hebrejskom jazyku. Biskupi podľa patriarchátu prejavili znepokojenie vzhľadom na opakované útoky na kresťanské vlastníctvo a hrozby kresťanom. Kritizovali najmä chýbajúce reakcie zo strany izraelských politikov. Ohlásili rad akcií, ktorými má byť o týchto útokoch informovaná miestna aj zahraničná verejnosť. Koncom apríla prišiel na Patriarchálny vikariát v Nazarete list, ktorý vyzýva všetkých kresťanov, aby pod hrozbou násilia opustili krajinu do 5. mája. –zg-
  Pápež Pavol VI. bude blahorečený 19. októbra

 

 Vatikán, 10.5.2014 (KAP) 016 994 – Pápež František bude 19. októbra v Ríme blahorečiť pápeža Pavla VI. (1963-1978). Vatikán o tom informoval 10. mája. Súčasne oznámil uznanie medicínou nevysvetliteľného uzdravenia na príhovorPavla VI. ako zázraku. Pápež prijal 9. mája prefekta Kongregácie pre kauzy svätých, kardinála Angela Amata, a poveril ho uverejnením výnosu.
 Podľa správ médií malo ísť o nevysvetliteľné uzdravenie dieťaťa v matkinom tele, ktoré konštatovali v r. 2001 v USA. Lekári diagnostikovali dieťaťu vážne poškodenie mozgu aj ďalšie vážne poškodenia. Potrat však matka odmietla. Namiesto toho sa obrátila na známu rehoľníčku, ktorá sa osobne stretla s pápežom Pavlom VI. Na jej odporúčanie sa obrátila s modlitbami na Pavla VI. Pritom použila malý kúsok súkna zo sutany pápeža.

Blahorečenie sa bude konať v rámci záverečnej ceremónie Synody biskupov o pastorácii rodiny v Ríme, ktorá sa skončí 19. októbra. Pavol VI. zriadil synodu biskupov v r. 1965 na podnet Druhého vatikánskeho koncilu (1962-1965) ako stálu inštitúciu. Pápež Pavol VI. bol nástupcom nedávno svätorečeného pápeža Jána XXIII. (1958-1963). Pokračoval vo vedení Druhého vatikánskeho koncilu, ktorý Katolícku cirkev otvoril pre moderný svet. Katolícku cirkev viedol v turbulentných 60. a 70. rokoch minulého storočia, poznačených študentskými protestami a sexuálnou revolúciou v západnom svete. Pavol VI. bol okrem toho prvý „cestujúci pápež“ 20. storočia s viacerými zahraničnými návštevami ako v OSN v New Yorku, vo Svätej zemi alebo v Afrike. Podnietil reformu liturgie po koncile, ktorá zmodernizovala katolícke bohoslužby a povolila jazyk Božieho ľudu v liturgii. –zg-

 Radikálna feministka odmieta ‚transgender’
   Melbourne, 9.5.2014 (kath.net/LSN/jg) 016 992 – Radikálna austrálska feministka odmieta koncepciu „transgender“. Kto hovorí o osobách „transgender“ implicitne tým tvrdí, že vôbec existuje niečo ako „pohlavie“ (gender). „Jedným z ústredných problémov s ‚transgenderom’ je, že spočíva na prekonanom pojme ‚gender’“, ako píše Sheila Jeffreysová, ktorá na Univerzite v Melbourne prednáša predmet „politika pohlaví“, vo svojej knihe „Gender zraňuje“.
 „Postmoderna chápe pod pojmom gender premenlivú veličinu, ktorá je nezávislá od biologického pohlavia. Biologické pohlavie zohráva pri utláčaní ženy dodnes svoju úlohu. Novorodenci ženského rodu sa identifikujú biologicky a strkajú sa do ženskej pohlavnej kasty, čo spôsobuje, že po celý život sa javia ako podriadené,“ píše doslova. „V tom spočíva vlastný problém, ako to môžeme konštatovať napríklad u cielených potratoch ženských plodov v krajinách ako India a Čína. Tématransgender odvádza od utláčania ženy,“ argumentuje Jeffreysová.
 Radikálny feminizmus vidí pojem „gender“ ako systém sortírovania pre mužskú dominanciu, ako niečo, čo poskytuje tyčky klietky, v ktorej sú ženy v ich každodennom živote väznené, ako píše v článku pre MedicalXpress. Bez pojmu „gender“ nemôže existovať ani nijaký „transgender“, vyvodzuje autorka. Jeffreysová preto odmieta iniciatívy uznania ľudí typu „transgender“. To by pojem „gender“ a tým utláčania ženy v spoločnosti ešte hlbšie zakotvili. –zg-