Ukrajina: Kto chce vojnu? (bude ju zrejme mať), Česko – slovenská modlitbová iniciatíva, kto blokuje Prof. Melníka?

335

Nad Ukrajinou a Ruskem se shromažďují ošklivé mraky

21.1.2014

kiev_BVčera došlo v Kyjevě k  závažným událostem. Janukovičova vláda schválila nový zákon, na omezení druhu výtržností, kterých byla Ukrajina svědkem v minulých měsících, a odpovědí výtržníků byl totální útok na policii. Za nejděsivější shledávám, že vláda nařídila policistům, aby jen stáli a drželi své pozice, ale neprováděli protiakce.To samozřejmě povede jen ke zvýšení již tak silného pocitu beztrestnosti u výtržníků, kteří nyní útočí na policajty zápalnými lahvemi, velkými kameny, kovovými tyčemi, slzným plynem, noži a hasícími přístroji. Řada policajtů byla včera hospitalizována, poté, co byli výtržníky napadeni. Přesto mají policajti přísný rozkaz nereagovat, zatímco USA požadují, aby byla policie odstraněna z ulic. A co mezitím říká Janukovičova vláda? Nabízí jednání s opozicí.

Abyste dostali představu, co se v neděli dělo, podívejte se na tuto zprávu ruské televize (v ruštině, ale obrázky mluví sami za sebe):

S každým dalším dnem mi Janukovič stále více připomíná Aleksandra Kerenského a obávám se, že stejně jako Kerensky i Janukovič bude nakonec prchat a zápasit o holý život, zatímco kriminálníci a teroristé se chopí moci.

Genderstránka “ informuje“:  Ukrajinci vraj bojujú za práva LGBTI osôb!

Ako uvádza  planetransgenger blogspot.   Ukrajinskí demonštranti požadujú zákaz  nových ruský protihomosexuálnych zákonov

http://planetransgender.blogspot.sk/2014/01/indigent-ukranian-protests-against.html

Potratári chcú Vatikán vylúčiť z OSN

Milí priatelia, Je tu aktuálny vážny tlak na vylúčenie Svätej Stolice z pozície stáleho pozorovateľa OSN. Veľmi odporúčam podpísať petíciu na podporu Sv.Stolice v tejto veci. (viď nižšie).

potratyrIniciatíva na vylúčenie Sv. Stolice prišla od Catholics for free Choice
(Katolíci za slobodnú voľbu), čo je nebezpečná propotratová skupina, ktorá má
iba v názve „katolíci“.   Svojím vystupovaním proti Svätej Stolici jasne
ukazuje, že neuznáva pápeža, teda nie je katolícka. Popiera mnohé biblické zásady, aj väčšina protestantských kresťanských cirkví by mala problém s jej názormi.

pôotratnUž v roku 1995 organizovala masívnu kampaň za vylúčenie zastúpenia
Svätej Stolice v OSN.  Vtedy jej to neprešlo. Pokúšajú sa znovu.

Svätá Stolica je hlavným a skutočne nezávislým obhajcom ochrany života, rodiny a ľudských práv na pôde OSN. Jej delegáti sú múdri ľudia, často aj svetskí právnici, lekári a iní odborníci, ktorí na pôde OSN obhajujú pravdu.  Dodávajú odvahu vystúpiť za ochranu rodiny i delegátom z ostatných krajín.

Ako podporiť petíciu?
Kliknúť na link http://defendtheholysee.org/, trocha zrolovať dolu a vybrať:   „Sign as an individual“  Treba vypísať meno a priezvisko (Your Name), email a krajinu (Country – zvoliť  zo zoznamu.)   Kliknúť na Submit a hotovo.

Na vysvetlenie:
C-FAM (Katolícky inštitút pre rodinu a ľudské práva) je katolícka organizácia
sledujúca vývoj v OSN v New Yourku. V tomto článku vysvetľujú dôvody petície.
http://c-fam.org/en/issues/un-organizations/7684-fam-launches-global-show-of-support-for-the-holy-see-at-the-un

Výzva na modlitby za  český a slovenský národ

Milí priatelia, prišla nám výzva od našich českých bratov a sestier  na spoločné modlitby.  S radosťou prijímame túto výzvu a odporúčame aj vám všetkým, aby ste sa pridali k úmyslom tejto spoločnej modlitby.   Akceptujeme aj spoločný čas medzi 20 -22 hodín večer.  Kto ako môže, v tomto čase sa pripojte.

potratyprotiBratia a sestry  na Slovensku Modlime sa za to, aby na Slovenku bol zvolený prezident podľa Božej vôle, taký, ktorý bude v tomto čase zástancom pravdy , ochrancom rodín a morálny a a šíriteľom Evanjelia! 

Modlime sa aj za bratov a sestry Čechov  a Moravákov, aby nastalo v ich kraji duchovné prebudenie , a aby bola znovu vrátená dôstojnosť,   úcta a lásku ku Panne Márii obnovením Mariánskeho stĺpu v Prahe, za ktorý spoločne bojujeme už niekoľko rokov.   Anton Selecký  (+ilustr. foto)

**********************************************************************

Zdravím tě Antone,

Mariaslovenský národ čekají prezidentské volby. Měl bych návrh, o němž jsem se zmínil už dříve. Co kdybychom se spojili v modlitbě Češi i Slováci v Československý modlitební odboj za mravní a duchovní obnovu naší společnosti a svobodu Božích dětí? Pokud například bude obnoven Mariánský sloup v Praze, tak to bude mít pozitivní vliv (Panna Maria šlápne hadovi na hlavu) nejen pro Českou republiku, ale celou střední Evropu, tzn. i na Slovenský národ. Bůh má vždy radost, pokud se lidé spojují na modlitbách v Jeho jménu. Sjednoťme se v modlitbě, možná je to jedna z posledních příležitostí, kterou ještě máme.

http://www.gloria.tv/?media=534618

Maria1Podpořili:

ResClaritatis 

http://res.claritatis.cz/zpravy/z-domova/spojme-se-spolecne-v-modlitbe-za-obnovu-ceskeho-naroda/6659

FATYM, Vranov nad Dyjí

http://www.fatym.com/view.php?nazevclanku=spojme-se-spolecne-v-modlitbe-za-obnovu-ceskeho-naroda&cisloclanku=2013120064

Chtěl bych ještě zmínit, že tuto modlitební iniciativu schválil a podporuje i otce arcibiskup Jan Graubner. Pro naše biskupy je zase velkou inspirací pastýřský list vašich biskupů k gender ideologii.

Otci arcibiskupovi jsem poslal tento mail:

Ze srdce Vás zdravím Vás otče arcibiskupe!

Narodna put na Slavnost Sedembolestnej Panny Marie v Sastine-StrazachSe začátkem adventní doby jsme zahájili modlitební snahu za morální a duchovní obnovu naší vlasti a vyzvali všechny lidi dobré vůle, kteří by byli ochotni se také zapojit. Byli jsme inspirování pastýřským listem, který jste vydal k adventní době a rovněž výzvou kardinála Dominika Duky, abychom pokračovali v našich modlitbách za politickou situaci v ČR. 
Rozeslali jsme tuto výzvu mnohým lidem a i v nynější době se zapojují další. Nechtěli bychom skončit s adventním obdobím, naší touhou je modlit se na tento úmysl i nadále.
Proto jsme Vás chtěli poprosit otče arcibiskupe, jestli byste nás v této snaze byl ochoten podpořit a požehnal všem, kteří se do tohoto modlitebního řetězce zapojí. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERACharakter modlitby:
Cílem tohoto snažení je společně se spojovat alespoň půl hodiny denně v modlitbě (pokud možno v čase mezi 20-22h) a vytvořit tak společenství dětí, které prosí svého Nebeského tatínka o slitování nad námi a našimi bratry. 

Hlavní úmysly této modlitby jsou:
1) Za obnovu Českého národa, a nalezení morálních a duchovních hodnot ve společnosti (např. obnova Mariánského sloupu v Praze).
2) Za obrácení nás samotných, aby Bůh uskutečňoval Svoji svatou vůli v našich životech a abychom se učili žít život Božích dětí.
3) Za duše v očistci a zasvěcené osoby.
Forma modlitby je na každém, podle vlastního uvážení. Doporučili jsme modlitební brožurku, kterou vydalo arcibiskupství pražské pod záštitou kardinála Dominika Duky:
http://www.dominikduka.cz/res/data/022/002483.pdf
Případně modlitbu růžence, litanie, chvály, adorační modlitbu apod.

http://www.gloria.tv/?media=536684

ODPOVĚĎ:

Vážený pane Václave,modlitební aktivitu, kterou podporujete vidím jako chvályhodnou a rád ji také podpořím. S díky za aktivitu a s přáním všeho dobra od Pána zdraví a ze srdce žehná

+Jan Graubner

Doplnil bych k prvnímu úmyslu „Za obnovu Českého a Slovenského národa, a…“

 Od nás se do této iniciativy zapojilo již mnoho lidí a mnozí se zapojují i nadále, proto věřím, že kdybychom se spojili i s bratry na Slovensku, tak by to mělo ještě mohutnější dopad.       http://www.gloria.tv/?media=545584                  Bůh ti žehnej!

Kto tu zavádza, resp.kto blokuje kandidáta na prezidenta Slovenska Prof. Milana Melníka?

melnik_nova_500Milí priatelia, prinášame vám dôkazy o tom, ako tzv. „prieskumné agentúry“ zrejme vyrábajú hausnumerá za účelom ovplyvniť slovenskú verejnú mienku falošnými „preferenciami“  kandidátov na prezidentský úrad SLovenskej republiky v roku 2014

Agentúra FOCUS

priniesla najnovšie tieto výsledku svojho „prieskumu“. Výsledky januárového prieskumu agentúry Focus (15.-20.1.2014)   –  Denník SME  21. januára 2014:

1. Robert Fico   40,0 %    2. Andrej Kiska    13,0 %      3. Milan Kňažko  11,8 %     4. Pavol Hrušovský  8,2 %      5. Radoslav Procházka   7,7 %     6. Helena Mezenská   5,5 %     7. Gyula Bárdos   5,3 %      8. Ján Čarnogurský  4,3 %      9. Viliam  Fischer      1,8 %   10.Peter Osuský  1,1 %    o 11.Jozef Šimko 0,7 %     12.Jozef Behýl  0,4 %     13.Milan Melník  0,1 %    14.Ján Jurišta 0,1 %    15.Stanislav Martinčko 0,1 %

Ako oznámil volebný tím kandidáta na prezidenta Slovenskej republiky Prof Milana Melníka,  dal vypracovať  predvolebný prieskum spoločnosti GHG Holding, spol. s r.o. Košice:

Volebný tím poveril výkonom prieskumu verejnej mienky spoločnosť GHG Holding, spol. s r.o. Košice. Prieskum prebiehal v období od 10. januára do 20. januára 2014.  Čítaj tu:   Výsledky prieskumu 20.1.2014 (1)

Priemer za Slovenskú republiku – prvých sedem uchádzačov o prezidentské kreslo (priesum GHG Holding, s.r.o):

1. Fico 25,75%  2. Melník 22,44%  3. Kiska 18,84%  4. Hrušovský 11,05%  5. Čarnogurský 4,24%  6. Bárdos 4,04%  7. Procházka 3,85%

Na ankete sa zúčastnilo celkom 1 420 respondentov. Podľa jednotlivých regiónov: v západoslovenskom regióne 480 respondentov, v stredoslovenskom regióne 400 respondentov a vo východoslovenskom regióne 540.  Spracované 20.1.2014

http://www.slovenskeslovo.sk/prieskum-verejnej-mienky/

melnik1Vyhlásenie volebného tímu prof. Milana Melníka:

Volebný tím prof. Melníka začiatkom roka 2013 oznámil médiám a slovenskej verejnosti, prostredníctvom internetu, rozhodnutie prof. Milana Melníka kandidovať v prezidentských voľbách 2014. Napriek pravidelnému e-mailovému informovaniu všetkých centrálnych médií a tlačových agentúr, správu o tom priniesla len tlačová agentúra TA SR (16. februára 2013).  Centrálne „mienkotvorné“ slovenské médiá o tejto skutočnosti, až na skutočne ojedinelé prípady, „statočne“ mlčali, prípadne reagovali len povrchne a najmä účelovo.

melnikVolebný tím najmenej šesť krát informoval o kandidatúre aj „renomované“ prieskumné agentúry. Tie však prof. Melníka, zo záhadných dôvodov, do prieskumov nezaraďovali. Na druhej strane však do prieskumov, bez problémov, zaraďovali aj osoby, ktoré v danom čase nijako svoj záujem kandidovať neprejavili, prípadne svoju účasť vo voľbách výslovne popierali. Z tých dôvodov (ale aj preto, že volebná kampaň sa už de facto, začala a nekorektné masírovanie verejnej mienky ešte zosilnie) volebný tím prof. Melníka opätovne požiadal o prieskum verejnej mienky spoločnosť GHG Holding, spol. s r. o. Košice. Prvé kolo prieskumu vykonala spoločnosť v období od 20.9.2013 do 20.10.2013. Druhé kolo sa uskutočnilo v období od 10.1.2014 do 20.1.2014. Výsledky druhého kola sú uvedené v prílohe.

Volebný tím prof. Milana Melníka

https://www.magnificat.sk/2014/01/prezidentske-volby-2014-magnificat-slovakia-odporuca-volit-prof-milana-melnika/

www.melnik.sk