Kráľovná pomoci 15. januára 2014: Túžte po Duchu Svätom! Medžugorie – skončené vyšetrovanie

256

„Moje deti!  

Dechtice2Mám veľkú radosť, že aj naďalej načúvate môjmu srdcu a s radosťou uskutočňujete moje materinské želania. Tým, že sa nechávate mnou materinsky vychovávať, potešujete svojho Otca, ktorý je na Nebesiach. Mojou túžbou je, aby ste aj vy túžili po Duchu Svätom, ktorý iskrou svojej lásky roznieti vaše srdcia zakaždým, keď ho v modlitbe úprimne poprosíte.

Túžte po tom, aby ste horeli a nikdy sa neunavili v žití a rozdávaní Božej lásky. Tým, že budete horieť jeho ohňom, budete aj iných vovádzať do Božej prítomnosti skrze jednoduchosť svojho života a Boh bude prostredníctvom vás všetko zlé meniť na dobro. Ponáram vás do lásky Ježišovho a môjho srdca.“

Prostredníctvom Martina Gavendu, Dechtice, 15. januára 2014    http://www.avemaria.sk/dechtice/

Medžugorie – dokončenie práce vyšetrovacej komisie

Rádio Vatikán 18/01/2014
Na otázku novinárov, riaditeľ Tlačového  strediska Svätej stolice, otec Federico Lombardi, včera potvrdil, že sa konalo posledné zasadnutie Medzinárodnej vyšetrovacej komisie o Medjugorí,  zriadenej Kongregáciou pre náuku viery za predsedníctva kardinála  Camilla Ruiniho v marci 2010. Komisia teraz dokončila svoju prácu. Ako sa dalo očakávať, výsledky štúdie budú teraz predložené príslušným inštanciám toho istého zboru.