Démonické šialenstvo v prvej línii showbiznisu

440

Čo všetko a akými cestami zasieva dnešná pseudokultúra do duší dnešných detí môžeme si len domýšľať. V každom prípade dobrá správa je , že aj tí najpoctivejší fanúšikovia Harryho Pottera začínajú pociťovať , že dnešná mládežnícka kultúra im vlastne nič neponúka a z vašej, toľké roky kruto posmeškovanej knižnice a fonotéky začínajú záhadne miznúť jeden kúsok za druhým.
Môžu napríklad niečo normálne a kultúrne zo seba vysúkať upírske a čarodejnícke rodinné klany? Herec účinkujúci v upírskej ságe Twillight Robert Pattinson je príbuzný skutočnému Drakulovi. Konkrétne Vladovi III. z Transylvánie, ktorý bol na hlavný úväzok známy ako sadista zabijak, na ďalší potom ako upír.

Podľa Ancestry.com ich zväzuje nič menej vznešenejšieho ako kráľovská krv, ktorá koluje aj v žilách anglických princov Williama a Harryho. Vlad bol totiž aj ich vzdialeným strýkom.

Emma Watson, predstaviteľka Hermiony v čarodejníckej ságe Harry Potter má vo svojom rodokmeni Joan Playle, exkomunikovanú čarodejnicu zo 16.storočia.

Drakulovi potomkovia teda hrajú upírov, potomkovia čarodeníc zase čarodenice. Dúfajme, že len hrajú.

Ďalšia aktivistka, Lady Gaga, si pred pár mesiacmi zažiadala o služby expertov na duchov, aby s ňou cestovali a udržiavali démonov vlečúcich sa za ňou v bezpečnom odstupe. Vie o niečom o čom my nie? Ovplyvňuje desiatky miliónov mladých na celom svete. Má 18 miliónov fanúšikov na facebooku, jediný song na Youtube vygeneruje 122 miliónov prezretí. Je to teda duchovný výstup, ktorý ovplyvňuje celú nasledujúcu generáciu.
„Pokrová tvár“, Lady Gaga si napríklad myslí, že je reinkarnovaným duchom svojej mŕtvej tety Joanne, ktorá sa transportovala do lona jej matky. I zbehlo sa to vraj nasledovne: ‚Sestra môjho otca mala 19 rokov keď zomrela a môj otec mal 16. Keď sa moja matka zasnúbila s mojim otcom a zostali bývať v dome , kde on vyrastal , zrazu vstúpilo do izby svetlo , dotklo sa jej brucha a odišlo preč. Tak sa teta Joanne transformovala jej ducha do mojej mamy. ‚

A je tu ďalšia story. Matka mŕtvej dcéry tvrdí, že práve jej dcéra inšpirovala Lady Gaga na jej ceste k superstar a chce aby lady Gaga splatila svoj dlh.

Yana Morgana hľadá spôsob ako uvoľniť desiatky piesní, ktoré jej dcéra Lina nahrala s Gaga predtým, ako vo veku 19 rokov spáchala samovraždu.

Linin temný štýl mal stvoriť Gagu a matka sa vyjadrila, že chce uvoľniť dušu svojej dcéry, pretože teraz ju drží Gaga a ona chce, aby bola voľná.

„‚Ten istý štýl mala predtým Lina. Germanotta mala úplne iný štýl. Zmenila sa z jedného dňa na druhý. Do roka po tom, čo začala spolupracovať s Gaga skočila zo strechy 10-poschodového hotela. Do mesiaca sa z Germanotty stala Gaga, začala valcovať hitparády a mala armádu fanúšikov v štýle malých príšeriek.“

Tyler Schwab, Linin bývalý priateľ bol udivený, keď poprvýkrát uvidel video bývalej kamarátky Germanotty. „Pýtal som sa – to je Lina? Bol to úplný šok, vyzerala ako jej duch. Ten istý štýl, vizáž, hudba, hlas, celkový spôsob vyjadrenia…““

Treba k tomu niečo dodávať?