Strana Magnificat Slovakia – voľby do VÚC 2013 (predstavujeme našich kandidátov): Buďte soľou zeme

837

„Potešte Ježiša a buďte soľou zeme a svetlom sveta. Žehnám vás a ďakujem, že bránite život, ktorý vám bol daný z Božích rúk ako vzácny dar.“    (Kráľovná pomoci, Dechtice, 15. októbra 2013)

Milí priatelia, ako ste si všimli, kandidujeme do volieb vyšších územných celkom 2013. Prosím venujte tomuto náležitú pozornosť. 

Ja, ty, každý z nás, vnímame a vidíme, že  na ľudstvo číha nebepečenstvo.

Preto pri obrane svojich práv, slobody a najmä Evanjelia vstupujeme do spoločensko-politického zápasu. Ešte  máme akú takú slobodu. Jednou z nich sú voľby. Mnoho nebezpečenstiev si prosto nevšímame.  V poslednej dobe sa táto situácia zlepšila. Začíname si uvedomovať, čo sa deje. Je načase, a je  potrebné vstúpiť aj do politickej arény.

Preto, ak nechceš:

1. aby ťa zatvorili pri prežehnaní sa na ulici, 2. aby si nemohol odovzdať vieru svojim deťom, 3. aby ťa trestali za ochranu nenarodených, 4. aby ťa beztrestne obťažoval úchylný človek, 5. aby si nemohol svoju matku volať mama, 6. aby ti vzali z bytu vlastné dieťa či deti, 7. aby  ti niekto povedal, že tvoja zem ti už nepatrí, 8. aby si nemohol pestovať vlastnú zeleninu pod oblokom, 9. aby si nemohol uživiť vlastnú rodinu, 10. aby si napokon žil v zbernom tábore,

M ROSA_LOGOrozhodni sa pre katolícku politickú stranu. Ak dáš svoj hlas našej strane Magnificat Slovakia, strane Panny Márie Sedembolestnej Patrónky Slovenska, stonásobne sa ti to vráti. Nevieme dňa ani hodiny!  Istý politik pred voľbami v Československu v roku 1946 povedal o voličoch:   „Nevedia, že slobodne volia naposledy.“

Chápeme, čo hovoríte o politike. Chápeme znechutenie občana-katolíka. Chápeme toho, kto sa  nepridal ani ku založeniu našej strany.  Priatelia,   je len na všetkých nás, či obetujeme jednu hodinu času a pôjdeme hodiť do urny lístok.  Ešte máme slobodnú vôľu. Dokedy ešte..?  Alebo sme už všetko vzdali?

„Vy ste soľ zeme. Ak však soľ stratí chuť, čím bude osolená? Na nič nie je už súca, len ju vyhodiť, aby ju ľudia pošliapali. Vy ste svetlo sveta. Mesto, ktoré leží na vrchu, nemôže byť skryté. Ani sviecu nazažíhajú a nestavajú pod nádobu, ale na svietnik, a svieti všetkým v dome. Tak svieť vaše svetlo pred ľuďmi, aby videli dobré skutky a velebili vášho Otca, ktorý je v nebesiach.“  (Mt 13-16)      Anton Selecký

Bratislavský samosprávny kraj – voľba predsedu VÚC

(Župana) a poslancov 

 014-Culen_Stránka_1

 

Bratislavský samosprávny kraj – voľba poslancov

011-Horcicak_Stránka_1

3-Novotka BA Raca_Stránka_1

 

Nitriansky samosprávny kraj – voľba predsedu VÚC  

(župana) a poslancov  (v zozname)

013-Dick_Stránka_1
Košický samosprávny kraj – voľba poslancov

5-zuzo VuC 2013_Stránka_1

6a-Komar4

novy-Conka3 (1)

002-Kocak

9 JUros

 

Prešovský samosprávny kraj – voľba poslancov

10 -Virova _Stránka_1

11 -Rusnnak Andrej _1

 

Žilinský samosprávny kraj – voľba poslancov 

12 Slukov_St
13-Horvathova Bozi zamer je aby ludi spajala laska

Trenčiansky samosprávny kraj – voľba poslanca

14 -Bartak Nase zkl. zakony su desatoro

 

V ďalšom vám prinesieme milí priatelia, motívy, životopisy,

názory a osobné svedectvá našich kandidátov a kandidátiek

                                    * * *

Kompletný zoznam kandidátov do volieb VÚC 2013

za politicku stranu  Magnificat Slovakia

ROSA_07a

Stanovya height=“1024″ />

Uprostřed noční bouřky nachází pět cizinců útočiště v opuštěné restauraci. Arogantní podnikatel (Steve Borden), osamělá svobodná žena (Jaci Velazquez), pár na pokraji rozvodu, a mladá uprchlice. Majitel jim však slouží nejen chlebem. Tento geniální hostitel (Bruce Marchiano) zná všechna jejich tajemství a má odpovědi na všechny problémy – stačí mu věřit. Je to zázračné setkání, které všechny přítomné poznamená.