Aktuálne: Súťaž Slovenka roka 2013

855

 

cisárová1b

BRATISLAVA ( 20.5.2013 22:54 TASR)– Eliška Kubíková, prednostka anatomického ústavu a študijná prodekanka Lekárskej fakulty Univerzity Komenského v  Bratislave, sa stala dnes večer (20. mája 2013)  absolútnou víťazkou v ankete Slovenka roka 2013, ktorú už po piatykrát vyhlásil týždenník Slovenka.

Na javisku historickej budovy opery  Slovenského národného divadla si prevzala aj cenu v kategórii zdravotníctvo.

Víťazky jednotlivých kategórií:- Umenie a kultúra: Ivett Axamitová,  biznis a manažment: Andrea Cisárová,  charita:  Soňa Holúbková, veda a výskum: Tatiana Štefanovičová, Oblasť vzdelávania a podpory mladých talentov  Anna Zuzana Dubničková, šport:  Zuzana Štefečeková, médiá a komunikácia  Adela Banášová.  Špeciálne ocenenie týždenníka Slovenka. režisérka Zuzana Liová.

kytica2Slovenka roka 2013 v kategórii biznis – manažment – JUDr. Andrea Cisárová

Andrea2V poslednom týždni sme vám, milí priatelia, odporúčali hlasovať za Riaditeľku  Centra pre medzinárodnú ochranu detí a mládeže, JUDr. Andreu Cisárovú, ktorá pomohla vyriešiť prípad detí  známej Ivany Boórovej.   Vďaka vám všetkým, ktorým záleží na rodine, na deťoch a ich ochrane,  ako aj za vaše hlasy pre našu kandidátku.

JUDr. Andrea Cisárová zvíťazila vo svojej kategórii biznis – manažment, a posiela aj vám, milí priatelia, svoje poďakovanie:

cisárová2a

Všetkým čitateľom Magnificatu Slovakia a  M Rosy  mi dovoľte vyjadriť  úprimné  a veľké ĎAKUJEM.  Najmä vďaka Vám sa mi podarila získať soška, ktorá je aj Vašou. 

Tak ako som sa, ani neviem ako, ocitla zo súkromnej sféry na stoličke štátneho úradníka, tak ako som aj vďaka Vám získala prestížne ocenenie, tak som tu pre Vás, aby som slúžila. A chcem bojovať hlavne za tých najbezbrannejších, a to sú deti. Každé dieťa má dvoch rodičov, ak však život prinesie veci, za ktoré deti nemôžu, vždy budem stáť na ich strane.  

Všetkým Vám želám pevné zdravie, zdravý úsudok a hlavne Božie požehnanie. Osobitné poďakovanie patrí pánovi Seleckému a celému jeho tímu za skvelú prácu.  S úctou  Andrea Cisárová

Aj my srdečne gratulujeme, ďakujeme  a  venujeme víťazke  aspoň týmto spôsobom kytičku . V repríze vám, milí priatelia, ešte raz prinášame video s našou kandidátkou,  v ktorom hovorí o svojej práci, skúsenostiach a o svojich pohľadoch na rodinu a súčasnú spoločnosť.                      A. Selecký