Monitoring: Bojujú o manželstvo, ktoré chcú zničiť! a i.

347

8homosex Homosexuálna aktivistka priznáva, že účelom boja za “práva” je zničiť rodinu (!)

Lesbická novinárka otvorene o tom, ako zmena definície manželstva radikálne popiera manželstvo. Najradšej by bola, ak by manželstvá neboli pre nikoho

Bratislava 20. apríla (HSP/ABC foto: ABC)

Hoci sa všade nájdu radikáli, neumenšuje to vážnosť vyjadrení lesbickej novinárky Mashy Gessen. V interview pre rádio sa vyjadrila, že homosexuálni aktivisti klamú o svojej radikálnej politickej agende. Tvrdí, že im nejde len o prístup k manželstvu ako inštitúcii. Oni ho chcú totiž radikálne redefinovať a koniec koncov zničiť.

hoomo Zrušiť manželstvo ako inštitúciu

Masha Gessen hovorí: “niet pochýb, že homosexuálni aktivisti by mali mať právo zosobášiť sa, ale paradoxne, rovnako si myslím, že inštitúcia manželstva by ani nemala existovať. Bojovať za gay manželstvá si v podstate vyžaduje klamať o tom, čo v skutočnosti s manželstvom urobíme, keď sa k nemu dostaneme – klameme, ak tvrdíme, že inštitúcia manželstva sa takto nezmení… Manželstvo sa totiž zmení, a malo by sa zmeniť. A opakujem, nemyslím si, že by vôbec manželstvo malo existovať.  Nie je to utópia. Ja totiž žijem svoj život reálne. Mám tri deti, ktoré majú rodičov, viac alebo menej, a nechápem prečo by nemohli mať aj zo zákona piatich rodičov… Keď som spoznala svoju partnerku, práve porodila svoje dieťa, a biologickým otcom jej dieťaťa je môj brat. Potom, biologický otec mojej dcéry je muž, ktorý teraz žije v Rusku, a môj adoptívny syn ho tiež považuje za otca. Čiže piati rodičia troch detí. A naozaj, rada by som žila v takom právnom systéme, ktorý by reflektoval tieto skutočnosti. Lenže to nie je kompatibilné s inštitúciou manželstva.”

http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2837-znepokojujuce-homosexualna-aktivistka-priznava-ze-ucelom-boja-za-prava-je-znicit-rodinu.aspx

Nová fakta o strašlivých lžích Američanů a protisrbské propagandě

srbiAutor: John Laughland | Publikováno: 21.4.2013

Existují dobré důvody si myslet, že požadavky formulované v dokumentu z Rambouillet byly záměrně formulované tak, aby poskytly záminku k válce. Náměstek ministra obrany Lord Gilbert, druhý nejstarší náměstek ministra obrany v dějinách Británie, později řekl: „Myslím si, že jistí lidé v NATO tehdy toužili po boji. Domnívám se, že podmínky předložené v Rambouillet Miloševićovi byly absolutně nepřijatelné. Jak by je mohl přijmout? Bylo to zcela záměrné.“ Bývalý pracovník amerického ministerstva zahraničí George Kenney napsal, že mu spolehlivý zdroj sdělil, že Spojené státy „záměrně zvedly laťku tak vysoko, aby to Srbové nemohli akceptovat.“ Kenney k tomu poznamenává, že „Srbové potřebovali, podle onoho úředníka, trochu vybombardovat, aby dostali rozum.“

Severoatlantická aliance v březnu 1999 tvrdila, že zaútočila proti Jugoslávii, aby zabránila pronásledování albánského civilního obyvatelstva v srbské provincii Kosovu. Zahájila bombardování bez souhlasu Rady bezpečnosti OSN a místo toho se odvolávala na požadavky univerzálních lidských práv s tím, že přebíjejí nároky státní svrchovanosti a stávající pravidla mezinárodního práva.

http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2834-srbove-potrebovali-vybombardovat-aby-dostali-rozum-nova-fakta-o-straslivych-lzich-americanu-a-protisrbske-propagande.aspx

homo1V Paríži ďalšia veľká demonštrácia proti homosexuálnym sobášom

Paríž 21. apríla (TASR/HSP/Foto:TASR)

Desiatky tisíc odporcov protestovalo proti manželstvám homosexuálov. Tisíce odporcov homosexuálnych manželstiev dnes v Paríži opäť demonštrovali proti ich zrovnoprávneniu s heterosexuálnymi zväzkami.  Už dva krát sa v Pariži zišlo okolo pol milióna ľudí, vláda však dosiaľ ich hlas ignorovala. Protest sa konal dva dni pred konečným prijatím príslušného zákona v parlamente, informovala agentúra DPA.

http://www.hlavnespravy.sk/francuzsko-v-parizi-sa-demonstrovalo-za-i-proti-homosexualnym-sobasom/92099/

sýria

Priznanie ako alibi k ďalšej invázii

Francúzsko 22. apríla (HSP/GR/Foto:TASR)

Francúzsky denník Le Monde priznal, že rebeli bojujúci proti sýrskej vláde sú pod vplyvom Japhat Al Nosra, teroristickej skupiny pripojenej k Al-Kaide. Toto priznanie prichádza po dvoch rokoch dezinformácií, ktoré prinášali francúzske mainstreamové média, o snahách demokratických revolucionárov, ktorí bojujú svoju vojnu za ľudské práva a slobody, proti brutálnemu tyranovi a diktátorovi, ktorý “vraždí svojich vlastných ľudí“.

http://www.hlavnespravy.sk/podporuje-francuzska-vlada-terorizmus-media-pripustili-ze-syrska-opozicia-je-al-kaida/92151/

Západné mocnosti sa v Sýrii dostávajú do ťažkej situácie

Istanbul 22. apríla (TASR/HSP/Foto:TASR)

Sýria sa cíti obeťou vyššej hry

syyriaSýrsky minister zahraničných Walíd Mualim obvinil včera “cudzie mocnosti” z podkopávania kľúčovej roly Sýrie v regióne. Podľa štátnej agentúry SANA zdôraznil, že jeho krajina odmieta akúkoľvek zahraničnú intervenciu.

Boje v Sýrii sú neľútostne. Z prosperujúcej krajiny sa stávajú ruiny

Mualim sa tak vyjadril na stretnutí s predsedom bezpečnostného výboru iránskeho parlamentu Aláeddínom Burudžerdím, ktorý je na návšteve Sýrie. Burudžerdí uviedol, že Irán podporuje kroky sýrskeho prezidenta Bašára Asada, ktorý čelí “agresívnej zahraničnej politike”. Zdôraznil, že Irán stojí so všetkým svojím potenciálom po boku Sýrie čeliacej “konšpirácii”.

http://www.hlavnespravy.sk/mualim-syria-odmieta-akukolvek-zahranicnu-intervenciu/92089/

petersUSA: „Křesťanské“ homo projekty financovány gay miliardářem

Thomas Peters, jeden z ředitelů Národní organizace pro manželství, poodhaluje financování různých skupin, které propagují akceptování homosexuality pod zástěrkou, že reprezentují členy židovsko-křesťanské komunity, aby tak rozdmychávaly disent uvnitř církve.

Skupiny jako New Ways Ministry (nedávno odsouzena biskupy Spojených států) obdržely velké částky od Arcus Foundation za účelem propagace „manželství“ osob stejného pohlaví mezi katolíky, luterány, členy episkopální církve a židy. S uvedenou nadací je spojen jako její zakladatel a předseda Jon Stryker, otevřený homosexuál a vedoucí propagátor homosexuálních iniciativ.

http://claritatis.cz/zpravy/z-domova/usa-%E2%80%9Ekrestanske%E2%80%9C-gay-projekty-financovany-homosexualnim-miliardarem/4601

starosta20 000 starostov nebude sobášiť páry rovnakého pohlavia

Vatikán 22. apríla (RV) – Viac než 20-tisíc francúzskych starostov už podpísalo petíciu proti zákonu o tzv. manželstve pre všetkých. Podľa správy v denníku Le Figaro tým dávajú verejne na vedomie, že odmietajú sobášiť páry rovnakého pohlavia.   Hovorca petičnej iniciatívy Franck Meyer (starosta Sottesville-sous-le Val) zdôraznil, že lokálni politici zriedkakedy utvorili tak jednotnú opozíciu. Petíciu pritom podpísalo tritisíc starostov – členov ľavicových strán. Podľa najnovšej štúdie francúzskej agentúry pre výskum verejnej mienky IFOP sa 52 francúzskych starostov vyslovuje proti redefinícii manželstva a hovorí o „ohrození demokracie“. Rovnaký názor má tiež väčšina francúzskych občanov, ako dokazujú posledné štatistické zistenia.

http://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20130422029