Aktuálne: Americká odborníčka na rodinné právo Helen Alvaré príde prednášať na Slovensko

760

 Helen-Alvare-798x1024E-mail Fóra života 5. apríl 2013

Nechať žiť je správna voľba!

Milí priatelia, kampaň 25. marec – Deň počatého dieťaťa máme za sebou, ale malé dozvuky tu ešte stále sú. Napríklad v podobe vyhodnotenia FOTO súťaže o najzaujímavejší záber súvisiaci s kampaňou a celkovo s témou ochrany života od počatia. Okrem toho sa s Vami chceme podeliť o veľkú radostnú správu zo Severnej Dakoty, ktorá sa stala prvým americkým štátom, Forumzakazujúcim umelý potrat na základe genetického poškodenia dieťaťa. Dúfajme, že tento príklad bude inšpiráciou pre ďalšie krajiny.

Prajeme Vám požehnané prežívanie záveru veľkonočnej oktávy.

S úctou, Marcela Dobešová
predsedníčka Fóra života

 

forum..Pomôžte nám pomáhať
ľubovoľným príspevkom na číslo účtu
Fóra života 0422874576/0900
Chcem prispieť

Za Vašu pomoc vopred ďakujeme!

Výhercovia FOTO súťaže ku Dňu počatého dieťaťa

Uzavreli sme tohtoročnú súťaž o najzaujímavejšiu fotku ku Dňu počatého dieťaťa. Dvaja výhercovia, v našom prípade výherkyne, získavajú kolekciu kníh od Karmelitánskeho nakladateľstva… viac »

Prevratné protipotratové zákony podpísané v Severnej Dakote

Guvernér Severnej Dakoty podpísal zákon, zakazujúci umelé prerušenie tehotenstva, ak sa dá zistiť tlkot srdca plodu. Ďalší zákon sa vzťahuje na zákaz umelého potratu z dôvodu rodovej preferencie dieťaťa alebo na základe genetického poškodenia dieťaťa… viac »

65-tisíc km putovania ikony Panny Márie Čenstochovskej

8. apríla, na sviatok Zvestovania Pána, ktorý sa bude sláviť ako Deň posvätnosti života, sa ikona Panny Márie Čenstochovskej dotkne vôd Atlantického oceána, aby zavŕšila hlavnú etapu svojho putovania „Od oceánu k oceánu“, ktoré sa začalo 15. júna 2012 v ruskom Vladivostoku… viac »

Sväté omše za život pokračujú v Trnavskej arcidiecéze

V iniciatíve denných svätých omší na úmysel „za ochranu života“ pokračuje od začiatku apríla Trnavská arcidiecéza. Štafetu preberá po Košickej arcidiecéze. Od začiatku tohto roka bolo na Slovensku odslúžených už 90 takýchto svätých omší… viac »

 

Odborníčka na rodinné právo Helen Alvaré na Slovensku

Známa americká profesorka práva a odborníčka na rodinné právo a na vzťahy medzi štátom a cirkvou bude mať v dňoch 24. – 30. apríla 2013 sériu prednášok na pôde Slovenskej advokátskej komory, v jezuitskom kostole, na Trnavskej univerzite, Univerzite Komenského a v UPC v Mlynskej doline v Bratislave… viac »

Staňte sa našimi podporovateľmi v Klube Fóra života
a priateľmi na stránke Fóra života na Facebooku.
2013 © Fórum života. Chránime ľudský život od počatia až po prirodzenú smrť a podporujeme rodinu ako ideálny priestor pre vznik a rozvoj života.Akékoľvek rozširovanie obsahu E-mailu Fóra života je povolené s podmienkou uvedenia zdroja, s výnimkou textov, ktoré sú prevzaté z iných zdrojov. V prípade, že si neželáte, aby sme Vám Email Fóra života posielali, kliknite na odhlásiť sa.