Príďte na pochod! BRATISLAVA ZA ŽIVOT

390

pochodUž čoskoro budete môcť podporiť ochranu života a súčasne si vypočuť hudobné vystúpenia kapely Komajota, Mariána Čekovského a Aleny Čermákovej. Na pochode Bratislava za život!

Akcia sa bude konať v sobotu 16. 3. 2013 o 15:00 hod. na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. Určite si preklikajte našu stránku www.bratislavazazivot.sk, kde nájdete všetky potrebné informácie. Pochodom chceme poukázať na fakt, že život (hoci býva neraz ťažký) je krásny, a oplatí sa ho žiť a chrániť.

Okrem hudby nás čakajú aj príhovory zaujímavých hostí a divadelné vystúpenie Kapor na Scéne. Ak máte možnosť prísť, nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť príjemne a zmysluplne stráviť sobotné poobedie.

Pochod môžete podporiť aj tak, že o ňom dáte vedieť svojim známym, lajknete ho na facebooku, alebo prispejete finančne na pokrytie nákladov (cca 3 500 EUR – do poznámky uveďte „Pochod“).

Srdečne Vás pozývame!

Do skorého videnia v Bratislave,

Patrik Daniška

Predseda HFI

PS1: Komunikácia s pani ministerkou vo veci nelegálnych registrácii potratových tabletiek pokračuje, tu si môžete pozrieť ďalší list, ktorý sme jej pred časom posielali.

PS2:  HFI môžete podporiť aj poukázaním 2% z Vašich daní.

Pochod PRO LIFE v USA: Nedajme sa ani my zahanbiť!

Repríza:  KEĎ IDE O ŽIVOT

Po dlhom čase sa na Slovensku konečne zodvihla vlna ráznejšieho odporu voči vraždeniu nenarodených detí. Po nemastnej-neslanej rodinnej politike našich vlád prichádza k nám skrytý nátlak arbitrov kultúry smrti.

A tej u nás otvárajú dvere ľudia, ktorý by život mali chrániť. Lekári.
Potratová tabletka RU – 486 a ďalšie chemické prípravky za týmto účelom sú akože “odobrené” Úniou. Avšak aj tu (ako pri cyrilometodskej pamätnej minci ) narážame na čudný alibizmus celej mašinérie, ktorá nám vlastne dokazuje, že sme to MY SAMI, ktorí tieto „doporučenia EÚ“ schvaľujeme.
Kto má teda pravdu? Únia? Lekári, ktorí hovoria o protizákonnosti? Tí, ktorým ide o nový život, alebo tí, ktorí si pochvaľujú, že vraždenie zvalia na samotnú matku? O tom a ďalšom je náš dokument KEĎ IDE O ŽIVOT!
Slabším povahám tento dokument pozerať neodporúčame.