Aktuálne: Z Vatikánu údajne tajne evakuujú bližšie neurčené materiály

525

vatikan1Dostali sme správu, ktorú nebolo možné overiť z nezávislých zdrojov, už aj preto, lebo ide o správu od údajného očitého svedka: 
Dnes v noci prebehla prva etapa evakuacie Vatikanu. Po vela rokoch z
normalne nepristupnej Vatikanskej zeleznicnej stanice odisiel vlak so 6-imi
krytymi vagonmi, Boli nakladane ihned po zotmeni, pri vypnutom osvetleni v
maximalnom utajeni a pod dohladom Vatikanskej tajnej sluzby.
Podotykam, ze toto info nie je z chanellingu ani z ineho internetoveho zdroja. Je od cloveka z masa a kosti, ktory to sledoval na vlastne oci a riskuje zivot…  Info je doverne z dovodu ochrany autora, ale jeho obsah by sa mal sirit…..

 

HUMANISTÉ NEBO SATANISTÉ?

Ilustrace

Rok u 1846 se zjevila Panna Maria ve francouzském La Salette dvěma dětem: MelaniiCalvatové a Maximu Giraudovi.

Toto zjevení je Církví uznané, což nás opravňuje k tomu, abychom všechno, co zde bylo řečeno, brali naprosto vážně a přijímali jako pravdivé, jako autentický hlas Panny Marie, která coby starostlivá Matka chce své dítky varovat. Panna Maria zde jasně říká, že „ďábel pronikne až na nejvyšší místa v Církvi…“ a upozorňuje, že mnoho biskupů a kněží se mu zaprodá.

http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2623-zednari-rozkladaji-katolickou-cirkev-zevnitr-dabel-pronikl-az-na-nejvyssi-mista-v-cirkvi.aspx

Pápež vraj odstúpil kvôli tajnej správe kardinála Tomka

vatikantomkoRÍM – Hoci do voľby nového pápeža už nezasiahne, dianie vo Vatikáne ešte stále ovplyvňuje tak, ako málokto. Najnovšie sa však o slovenskom kardinálovi Jozefovi Tomkovi (na obr.)hovorí aj v súvislosti so špionážou. Viaceré talianske médiá totiž tvrdia, že bol šéfom vatikánskej tajnej služby.

So šokujúcou informáciou ako prvý prišiel denník La Repubblica. Vo svojom článku píše, že traja kardináli – Jozef Tomko, španielsky kardinál a člen Opus Dei Julian Herranz  a taliansky kardinál Salvatore De Giorgizo, pre pápeža vypracovali 300-stranovú tajnú správu, ktorá odhaľovala nečisté pozadie vo Vatikáne. Denník doslova poznamenal, že „Slovák bol za čias Karola Wojtylu (pápeža Jána Pavla II.) na čele vatikánskej kontrašpionáže“.

Dokument, ktorý mal Benedikt XVI k dispozícii približne od polovice decembra, tak naznačuje, že za jeho rezignáciou stálo okrem podlomeného zdravia aj znechutenie z pomerov, ktoré momentálne panujú v rímskokatolíckej monarchii.

http://www.topky.sk/cl/10/1341248/Kardinal-Tomko-viedol-tajnu-sluzbu

POznámka:  Dúfajme že sa čoskoro odhalia skutočné slobodomurárske páky vo Vatikáne. Aj táto otázka je určite veľmi zakonšpirovaná. Ale ako vieme „podľa ovocia ich spoznáme“. Treba pozorne sledovať vývoj.