Aktuálne: „Biblia“ pre homosexuálov (!) a i.

503

gayWashingtonská Národná katedrála bude dejiskom homosexuálnych sobášov

 

Svetová Lobby LGBT naďalej drzo a nehorázne valcuje normálny život.  Bohužiaľ, podarilo sa im vkliniť pomocou svojich agentov a pedofilov do Cirkvi, kde sa im darí!  Najnovšie u anglikánov ako aj v Cirkvi v USA.  Využívajú svoju úspešnú taktiku „ľudských práv“,  ktorú by bolo skôr treba zastaviť proste úplne tvrdo a bez milosti.    

Anton Selecký

 

Washingtonská Národná katedrála

Washington 9. januára (TASR/HSP/Foto:TASR)

Najvýznamnejší chrám USA bude sobášiť homosexuálov

Washingtonská Národná katedrála, kde sa americký ľud stretáva, aby oplakával tragédie alebo oslavoval nového prezidenta, sa čoskoro stane dejiskom sobášov ľudí rovnakého pohlavia.

Predstavitelia Národnej katedrály dnes informovali agentúru AP, že chrám bude jednou z prvých kongregácií episkopálnej cirkvi, ktorá bude uplatňovať nový rítus. Oficiálne tento zámer oznámia dnes vo Washingtone.

Keďže Národná katedrála je najvýznamnejším chrámom Spojených štátov, rozhodnutie jej duchovných správcov má veľký symbolický význam. Počas 106 rokov svojej existencie bola katedrála duchovným centrom pre národ, konali sa v nej smútočné rozlúčky s prezidentmi Ronaldom Reaganom a Geraldom Fordom a každoročne ju navštívia tisíce ľudí.

Dekan katedrály Gary Hall uviedol, že rozhodnutím o slávení manželstiev ľudí rovnakého pohlavia cirkev urobila ďalší krok k rovnosti v otázke manželských zväzkov. Podotkol, že “plná účasť zapojenia gayov a lesbičiek na živote cirkevného spoločenstva je v duchu toho, čo Ježiš od nás žiada” (!!!)

http://www.hlavnespravy.sk/washingtonska-narodna-katedrala-bude-dejiskom-homosexualnych-sobasov/62074/

V USA  vyšla „biblia“ pre homosexuálov

Na oficiálnej internetovej stránke tvrdia jej vydavatelia, že homosexualizmus sa spomína už v štandardnej verzii Biblie, ktorá pochádza z roku 1946. Tento titul vyšiel pod názvom Biblia kráľovny Jamesovej, čo je prepracovanie známeho anglického prekladu Biblie kráľa Jamesa, tvrdí sa v ruskom internetovom komentári (www. Sedmica.RU) Cirkevno-vedeckého centra Pravoslávna Encyklopédia.

„Chceli by sme, aby táto publikácia bola naplnená slovom Božím, aby nikto slovo Božie nemohol zneužívať a odcudzovať homosexuálov, ktorí sú takisto dietkami Božími. Sme šťastní, že náš  zámer sa nám podarilo realizovať,“ vyhlásili vydavatelia „novej verzie Svätého písma“

„Človek si nemôže sám síce zvoliť svoje pohlavie, ale môže si vyvoliť Ježiša. Nadôvažok si ľudia s inou sexuálnou orientáciou môžu teraz zaobstarať aj svoju Bibliu,“ uvádza sa vo vyhlásení.

Aby sa zostavovatelia v novej verzii vyhli útokom „homofóbov“, zahrnuli textové úpravy do ôsmich úryvkov v Svätom písme, kde sa sodomia mení na smrteľný hriech.

Napríklad, citát z knihy Levitou, kapitola 18, verš 21 – 22: „Z detí svojich nech sa neklaňajú Molochovi a nerúhaj sa Bohu svojmu. Ja som tvoj Hospodin. Neulíhaj s mužom ako so ženou: je to oplzlosť,“ je teraz v tejto podoobe: „Neulíhaj s mužom ako so ženou v chráme Molochovom: je to oplzlosť.“ V tejto variante sa podsúva, že homosexualita vznikla u pohanov, takže jej zákaz sa vzťahuje predovšetkým na pohanov, no v žiadnom prípade sa kresťanov nedotýka.

http://ruskline.ru/news_rl/2012/12/19/v_ssha_izdana_pervaya_v_mire_bibliya_dlya_izvrawencev/

 

CBR Aktuality

Milí priatelia života,

TutkováŠtátny ústav pre kontrolu liečiv zaregistroval na lekársky predpis potratovú tabletku Mifegyne k 30.12. 2012 a potratovú tabletku Medabon k 30.10. 2012. Obe tabletky sú nelegálne, lebo sú v rozpore s potratovým zákonom, ktorý vyžaduje, aby ukončenie tehotenstva bolo vykonané v zdravotníckom zariadení. Tieto registrácie porušujú aj prijatý Dohovor UNESCO o ochrane ľudských práv a biomedicíne,  ďalšie zákony a ústavné práva občanov. Viac v žiadosti CBR zaslanej riaditeľovi ŠÚKL a ďalším relevantným inštitúciám.

S CBR, prosím, žiadajte ŠÚKL o zrušenie oboch registrácií. Pripojte sa k tlačovej správe (viď aj nižšie), ktorú môžete preposlať so sprievodným emailom na tieto kontakty:

ŠÚKL: mazag@sukl.sk, sukl@sukl.sk, registracia@sukl.sk

MZ SR: minister@health.gov.sk, office@health.gov.sk, podatelna@health.gov.sk

NR SR: richard_rasi@nrsr.sk, vzd@nrsr.sk,  (Výbor pre zdravotníctvo)

Prosím, zapojte sa do tohto megaprotestu. Prepošlite tento email ďalej aj svojim známym, aby i oni protestovali. Spolu môžeme zastaviť túto smrtonosnú tabletku. Urobte tak ihneď, najneskôr však v najbližších 10 dňoch, aby emailové schránky ŠÚKL boli zahltené našimi sťažnosťami.

JT

Vopred Vám veľmi pekne ďakujem za Vašu angažovanosť.

S úctou, Jana Tutková,  riaditeľka

TS: zaregistrované potratové tabletky sú nelegálne podľa potratového zákona

Centrum pre bioetickú reformu poslalo riaditeľovi ŠÚKL žiadosť o urgentné zrušenie registrácie potratových tabletiek Medabon a Mifegyne pre ich nelegálnosť. Potratový zákon totiž dovoľuje, aby umelý potrat bol vykonaný iba v zdravotníckom zariadení. To v prípade potratových tabletiek, ktoré sú schválené na lekársky predpis a budú vydávané lekárnikmi, nebude zabezpečené.

Je vrcholom, že takáto smrtonosná tabletka na extermináciu nenarodených bola zaregistrovaná ako „humánny liek“.

Zároveň nebola splnená podmienka odbornej a verejnej diskusie, ku ktorej sa zaviazala SR ratifikovaním Dohovoru o ochrane ľudských práv a biomedicíne. Ľudské právo lekárnikov na výhradu svedomia nijako nebude chránené a vzhľadom na platný Trestný zákon hrozí im, ako aj ŠÚKLu, stíhanie za navádzanie žien na nelegálne ukončenie tehotenstva.

  V USA a v európskych štátoch sa vyskytlo mnoho prípadov smrti žien v dôsledku požitia potratových tabletiek. Všetky tieto fakty poukazujú na nepriaznivú vyváženosť rizika a benefitu, ktoré sú zákonným dôvodom na zrušenie registrácie uvedených „liekov“.

Povolenie predaja “potratovej tabletky” na Slovensku by bolo protiústavné

Záborská varuje pred protiústavným predajom potratovej tabletky na Slovensku. Toto nie je len nejaký “ibalgin”

Bratislava/Brusel 9. januára (TASR/HSP – Foto: HSP)

Povolenie predaja “potratovej tabletky” na Slovensku by bolo protiústavné

Europoslankyňa Anna Záborská je presvedčená, že ak by Štátny ústav kontroly liečiv (ŠÚKL) povolil predaj potratovej tabletky RU 486, konal by protiústavne. Vyzýva preto ministerku zdravotníctva a riaditeľa ŠÚKL, aby zamietol žiadosť o registráciu pre prípravok Mifegyn, ktorú podala spoločnosť Exelgyn v máji minulého roku. Rozhodnutie sa očakáva už v najbližších dňoch.

“Ústava SR garantuje právo na ochranu života aj pred narodením. Zároveň aj harmonizovaná legislatíva EÚ dáva každému členskému štátu právomoc rozhodovať o tom, či na svojom území umožní predaj prípravkov vyvolávajúcich potrat. Verím, že Ministerstvo zdravotníctva aj Štátny ústav kontroly liečiv dobre poznajú platnú legislatívu a nepovolia predaj potratovej tabletky na Slovensku,” zdôraznila Anna Záborská.

Europoslankyňa tiež upozornila na nedávny rozsudok Súdneho dvora EÚ v prípade Brustle vs. Greenpeace, podľa ktorého ľudské embryo “predstavuje každé ľudské vajíčko od štádia oplodnenia” a je potrebné rešpektovať jeho dôstojnosť. Prípravok Mifegyn nie je antikoncepcia. Pod označením RU 486 bol vyvinutý s jediným cieľom – umelo vyvolať potrat a smrť ľudského zárodku.

“Štát, ktorý čelí demografickej kríze, by mal namiesto liberalizovania potratov hľadať spôsoby, ako podporiť ženy v rozhodnutí prijať počaté dieťa,” dodala Záborská.

http://www.hlavnespravy.sk/a-zaborska-povolenie-predaja-potratovej-tabletky-by-bolo-protiustavne/61912/

 

TV OROL:  AGENT ABBEY

Pri tomto filme som si spomenul na všetky tie peripetie ohľadne pašovania náboženskej literatúry za komunizmu do Československa, ktoré sme tu zažili. Dokonca aj to dievča Abbey sa mi vynára, samozrejme v iných postavách – v Joanne, Kristine a iných “agentkách” o. Antona Hlinku z Mníchova…

Boli to odvážne dievčatá, spomínam si na “môj” prvý voz – bolo to 21. augusta 1979, keď prišli, a na ceste nás skoro zastavili policajti, a auto nabité knihami… Nuž, bolo to dobrodružné, dokonca cez nás chodili Biblie do Ruska aj do Číny. Preto je dnes zaujímavé, že ešte existuje krajina – teda Čína, kde sa tieto pomery ešte nezmenili. Nuž, treba im pomáhať ako sa dá…           Anton Selecký

http://www.orol.tv/videos/agent-abbey/