Aktuálne – Lucia Nicholsonová: Skončíte v base!

1298

 My sme toleratní, riadime sa heslom ži a nechaj žiť.  Ale ak sa opovážite proti nám niečo povedať, skončíte v base…

 Citát z tlače: “Ten svet je tolerantný, tie deti sú tak zžité s homosexualitou ako takou, že im to nepríde čudné. Keby si tam niekto dovolil povedať len stotinu z toho, čo tu dnes odznieva, skončil by v base. O to buďte radšej, že my sme takí tolerantní,” odkázala.

http://www.hlavnespravy.sk/nrsr-i-matovic-nastastie-vacsina-poslancov-ma-rozum-a-partnerstva-nepodpori/43097/

 Vyššie uvedené  výsostne logické vyhlásenie poslankyne za SaS  Lucie Nicholsonovej (na obr.), ktorá je vlastne importom z Kanady, kde žila (jej manžel Nicholson – m.i. spúšťač „kauzy GORILA“ –   je Kanaďan)  korunovalo debatu o Zákone o homosexuálnych partnerstvách v NR SR. Prečo? Pretože jednou vetou odhalila celú pravdu o snahách a cieľoch tzv. „homosexuálnych lobby“, a o ich taktike My môžeme valcovať a bubnovať po uliciach ako chceme,  ale vy sa nás opovážte dotknúť!“  

Napríklad moju inzultáciu ako novinára homosexuálnym aktivistom na  PRIDE pochode  2012 v Bratislave označila prokuratúra za bezvýznamnú, ale nech by som sa ja skúsil povedať niečo na nich, tak…

To že sa neštítia montovať do svojho ťaženia aj náboženstvo a Ježiša Krista, predviedol  ďalší poslanec Martin Poliačik (alias Poldi) , ktorý sa netají so svojimi drogami a šamanským výcvikom  niekde v Južnej Amerike.

Takže SaS je pekná zbierka poslancov, ktorí sú priam predurčení importovať k nám drogy, šamanizmus a morálne zvrátenosti.

 Situáciu presne pomenoval poslanec za OĽaNO  Igor Matovič – citát zo správy:

Podľa Matovičových slov zvolili liberáli salámovú metódu. “Ak by ste rovno prišli aj s možnosťou adopcie detí, tak by to určite neprešlo. Vy idete pekne postupne po plátku salámy a chcete spoločnosť uvariť. Vy si myslíte, že nás týmto oblbnete,” povedal.

Minister zahraničia  SR (ale skôr pre Brusel) Miroslav Lajčák ešte nedávno so sebaistým úsmevom tvrdil, že táto „agenda“ (rozumej homosexuálna)  je pre každý štát EÚ povinnou jazdou.  Tak isto sa vyjadroval kedysi aj o Bosne a Hercegovine, keď tam bol vyslaný z Bruselu, čo Bosna a Hercegovina „musí“ a „nesmie“ urobiť. Nuž, možno ten úsmev pána ministra v otázke Zákona o LGBT bol trocha predčasný.  Otázkou je pravdaže, čo na to Brusel….       Anton Selecký

Ale aby sme si  ozrejmili, čo nás čaká,  a čo sa deje v krajinách, kde sa už dosiahol Zákon  „práv“  LGBTI osôb a sú „zákonom chránení“.  Len jeden príklad:

Kňaz: Mesiac väzenia pre pravdu o homosexualite

 Homosexualita a sloboda prejavu.

V roku 1988 evanjelický kňaz vo Švédsku otvoril biblický príbeh o Sodome a Gomore. Cirkevné zhromaždenie /v ktorom boli aj homosexuáli/ informoval o tom, že Boh sa stále hnevá na sexuálnu zvrhlosť a bude súdiť tých, ktorí ju praktizujú.

O niekoľko mesiacov neskôr bol tento kňaz odsúdený na štyri týždne väzenia. Porušil švédsky zákon, ktorý ochraňuje skupiny ako homosexuáli pred „verbálnym násilím“ – verejným prehlásením, ktoré im môže spôsobiť rozpaky kvôli ich sexuálnej orientácii.

http://granosalis.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=2954

Viac o prípade:

Zatykač na pápeža?

Domino fórum (Martin Hanus) – rok 2004

Švédsko podkopáva náboženskú slobodu

Švédsky kňaz putuje za názor na homosexualitu do väzenia a západné médiá, s výnimkou kresťanských, sú ticho. Nemecká vláda chce priznať homosexuálnym párom právo na adopciu a odpor spoločnosti je menší než pred tromi rokmi, keď ľavica uzákonila registrované partnerstvá. Kam smeruje Západ?

Ake Green sa vyjadruje naliehavo a prísne, ako je to typické pre jeho evanjelikálnu cirkev letničného smeru. Takto kázal svojim veriacim minulé leto o homosexualite: „Je to nenormálny, strašný nádor v spoločnosti.“ Krátko nato bol Green obžalovaný za porušenie antidiskriminačného zákona, pretože sa dopustil „nenávistného prejavu voči homosexuálom“. Neskôr sa ho v súdnej sieni prokurátor po prehratí kázne z magnetofónového záznamu opýtal, či pokladá homosexualitu za chorobu. „Samozrejme“, odpovedal Green. Svoju kázeň odmietol odvolať a trval na tom, že veriacim vysvetľoval „biblický pohľad na homosexualitu.“ Minulý týždeň ho za tento pohľad odsúdil súd na mesiac väzenia. Kázali už iní. Napríklad prokurátor: „Každý môže mať náboženstvo, aké chce, ale toto je frontálny útok proti homosexuálom.“ Rozsudok obhajoval Predseda Švédskej federácie pre práva lesbičiek, gayov, bisexuálov a transsexuálov Soren Andersson: „Odsúdenie nemôžem pokladať za čin, ktorý by zasahoval do náboženskej slobody.

http://claritatis.cz/zpravy/tisk/zatykac-na-papeza/1341?PHPSESSID=c256415be9b025c4ff6bc70466a2ad3f