LGBTI: Nič im nie je sväté – okrem ich hriechu

499

 

Poliačik:  Ježiš Kristus by hlasoval za registrované partnerstvá.

Rozpravu v NR SR  o návrhu zákona o registrovaných partnerstvách homosexuálov vyhrotilo vystúpenie poslanca Martina Poliačika (SaS – na obr vľavo). Ježiš Kristus by podľa Poliačika hlasoval za zákon o registrovaných partnerstvách.

„Ježiša Krista si neber do úst, mňa to uráža,“ povedal mu na to Richard Vašečka z Obyčajných ľudí a nezávislých osobností (OĽaNO).  Poliačika, ak je taký smelý, poslal do Teheránu kričať meno Mohameda.

Na Poliačika reagoval aj líder OĽaNO Igor Matovič.  „Neobtieraj si svoju nevymáchanú liberálnu hubu o Ježiša,“ vyzval poslanca SaS.

http://spravy.pravda.sk/poliacek-sa-zastitil-jezisom-ostatni-sa-za-to-donho-pustili-pqs-/sk_domace.asp?c=A121030_100456_sk_domace_p12

Email Ing Jany Tutkovej, M.A.  riaditeľky Centra pre bioetickú reformu poslancom Národnej rady SR

Vážená pani poslankyňa, vážený pán poslanec,
 prosím Vás o odmietnutie návrhu zaviesť bezplatné sterilizácie pre chudobných. Bohatstvom chudobných sú ich deti.
 Kým svoje deti zabíjame potratom zo strachu o zníženú životnú úroveň, z našich daní prispievame na deti chudobných Rómov, ktorí na potraty nechodia. Riešením nie je podnecovať Rómov k menej deťom, ale nerómov k prijatiu viac detí.

Ak poslankyňa Nicholsonová chce naozaj znížiť počet potratov, ako deklaruje, nech podnieti ženy k adopcii. Aby sa zásadne znížil počet potratov, musela by žiadať o sterilizáciu pre všetky ženy s jedným a dvoma deťmi, keďže tie predstavujú zhruba 60% prípadov umelých potratov tak v minulom roku ako i dlhodobo.
Ženy sú už teraz dosť manipulované pod rúškom slobodnej voľby. Svoju slobodu však zneužívajú na zabíjanie detí v maternici a ubližovanie sebe samým. Lekári im podsúvajú umelé potraty ako legálnu voľbu. Kým sa ich počet znižuje, narastá počet chemických potratov spôsobených hormonálnou a tzv. núzdovou antikoncepciou. Tá je agresívne propagovaná gynekológmi. Bezplatná sterilizácia bude len ďalším podnecovaním k nesexuálnemu a nereprodukčnému bezpráviu na ženách. Toto je proti ženám, ľudskej sexualite, zdraviu i materstvu.

  Centrum pre bioetickú reformu (CBR) ostro odsudzuje návrh poslankyne Lucie Nicholsonovej, ktorý vysiela signál aj obetavým ženám, ktoré mali odvahu prijať viac detí, aby išli na sterilizáciu. Žiada nehorázne, aby sa daňoví poplatníci poskladali na mutiláciu reprodukčného systému matiek.
 Nicholsonová by nenútila vegetariánov kupovať iným hamburger, ale kresťanov chce nútiť, aby platili iným sterilizácie! To je liberálne pokrytectvo.
Vopred Vám ďakujem za odmietnutie tohto extrémneho návrhu, ktorý zaváňa genocídou Rómov a chudobných.
 S úctou,

Ing. Jana Ray, M.A.
riaditeľka
Centrum pre bioetickú reformu
PO Box 1
054 01 Levoča
info@cbreurope.sk

Zákon o bezplatných sterilizáciách napokon v Národnej rade SR neprešiel. 

Evropa se stále víc odklání od svých duchovních kořenů

Nová Evropa nebude vulgárně ateistická jako sovětská říše. Spirituální agendu jí zajistí náboženský synkretismus na bázi „prolínání světů“.

Moderní Evropa ztělesněná utopickým projektem centrálně řízeného nadnárodního státu se čím dále víc odklání od svých duchovních kořenů.

Proto nijak nepřekvapuje, že jsou v sídle Evropské komise vylepované propagační plakáty zobrazující rovný podíl různých, i zcela protikladných světonázorů na budování sjednocené Evropy.

http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2290-evropa-se-stale-vic-odklani-od-svych-duchovnich-korenu.aspx