Ivana Boorova, Oznam k demonštrácii v Bratislave, reagujete, video Think Your Children Are Safe? = Child Stealing By The State Full

494

 

Milí priatelia, včera ste mali možnosť čítať na našej stránke informáciu o demonštrácii pred britskou ambasádou na Panskej ulici 16 v Bratislave. Informáciu sme prevzali z TN TV JOJ o 19.30, kde neidentifikovaná pani túto skutočnosť oznámila.

Ako sme zistili, táto demonštrácia nebola  na Mestskom úrade v Bratislave ohlásená,  upravujeme preto  náš predošlý oznam.  Zo spôsobu našej výzvy bolo totiž úradmi vyrozumené, že organizátorom akcie je Magnificat Slovakia, čo nie je skutočnosťou. 

 Keďže aj TV JOJ priniesla informácie o veľkom záujme  Slovákov  o prípad Ivany Boorovej a ich internetovej aktivite, demonštráciu možno teda hodnotiť ako spontánnu akciu obyvateľstva Slovenskej republiky. Nakoľko sa očakáva množstvo účastníkov azda z rôznych slovenských miest,  a chystajú sa tam mamičky s deťmi, prosíme všetkých účastníkov o  zachovanie pokoja a rámca solídnosti celého zhromaždenia.  Prosíme zároveň všetkých, ktorí sa tohto zhromaždenia zúčastnia,  aby sa vyvarovali prejavov, ktoré by mohli byť považované za narušenie verejného poriadku.   Vďaka za pochopenie!             Anton Selecký

*****************************************************************************

Dnes o 16. tej hodine sa v Bratislave tento plánovaný protest uskutočnil.  Prišlo naň približne 200 účastníkov,  a množstvo matiek s deťmi.  Pred britskou ambasádou, v ktorej sa údajne nikto nenachádzal  skandovali protestujúci najmä –   „Chceme svoje deti“  resp. “ vráťte nám naše deti „.

Ako symbol návratu Ivany Boorovej a jej manžela  spolu s deťmi vypustili protestujúci spolu s deťmi množstvo papierových lietadielok. Podobná demonštrácia sa s menšou účasťou uskutočnila aj v Košiciach.

Večer TV JOJ oznámila, že odvolací súd v Londýne dopadol s veľkou pravdepodobnosťou v prospech manželov Boorovych a ich detí, ktoré majú veľkú šancu sa vrátiť domov na Slovensko.

*************************************************************************************

Napísali ste nám:

Milý pán Selecký,
 už dlhšiu dobu sledujem prípad pani Boorovej. Všetko sa to spustilo odobratím detí p. Čonkovej a vzápätí sa objavili ďalšie prípady. Je možné si to všetko pozrieť na stránke udalosti.noviny.sk v sekcii  Pochybné adopcie detí. Keďže sme mali cestovať spolu s deťmi za manželom, ktorý tam má stabilné zamestnanie, začala som zisťovať podrobnosti. Na jednom fóre sa na tieto praktiky upozorňovalo a to, čo som zistila ma nesmierne šokovalo – www.forced-adoption.com,  alebo články novinára Christophera Bookera v Telegraphe, do pozornosti zvlášť udávam toto video   http://www.youtube.com/watch?v=QS4zwQa_Jao&feature=related .
Na základe týchto zistení sme prehodnotili svoj zámer a rozhodli sme sa necestovať. Neviem ešte ako bude, manžel to už ďalej sám nevydrží a pre dobro rodiny sa plánuje v najbližších dňoch vrátiť. Ja som momentálne na materskej a on bude bez práce, tak už len s Božou pomocou to nejak dúfam zvládneme, veď deti sú pre nás všetkým. Ešte by som chcela poznamenať.
Ak chcete v dnešnej dobe niekam prispieť a poukázať na nejaké linky, všetko je prepojené s facebookom.  Zapoj sa, ale musiš mať konto. Ľudia by mali byť preto opatrní, slúži to na zber informácií – pre koho a prečo, to asi všetci tušíme. Je to dôvod, prečo ho ja odmietam. Ak nie si na facebooku, tak si dnes mimo diania, nežiješ.. Žeby nejaké testovanie toho, čo príde? Bez RIFD čípu ani na krok?
Vaša čitateľka
Ešte na okraj pán Selecký, pridávam túto starú báseň od Záborského, žiaľ stále ešte aktuálnu
 
Prečo sa ten slovenský ľud, každého tak bojí ?
Doja si ho sťa kravičku a on ticho stojí !
Ľudia idú ako ovce, kam ich baran vedie,
a ku stolu chodia vtedy, keď je po obede.
Vyvolia si za vyslanca, koho im rozkážu,
a keď majú raz ruky voľné, sami si ich zaviažu.
Či to tak má byť naveky ? Niet Slovákom rady ?
Kto si sám nevie byť pánom, nedočká sa vlády !

 

SKUTOČNÝ PRÍBEH: BEZ DETÍ NEODÍDEM (www.SLOVENSKO.co.uk) from proxykazaa on Vimeo.