Aktuálne: Proti registrovaným partnerstvám, Pozoruhodná Markíza a i.

1054

BRATISLAVA – Šesť občianskych združení organizuje 11. septembra 2012 o 16.00 h pred budovou parlamentu zhromaždenie, v rámci ktorého chcú vyjadriť svoj odmietavý postoj voči návrhu registrovaných partnerstiev homosexuálov. Spúšťajú tiež kampaň s názvom Niečo tu nepasuje, ktorou chcú poukázať na výnimočnosť manželstva.

Aktivisti žiadajú, aby vláda predložila ústavný zákon, ktorý ochráni definíciu manželstva ako trvalého zväzku muža a ženy, ako aj jeho výnimočné postavenie v spoločnosti. „Manželstvo má nezastupiteľnú a jedinečnú funkciu v spoločnosti, a preto si zaslúži výsadné postavenie. Zavedenie registrovaných partnerstiev je krok proti tomuto výsadnému postaveniu manželstva,“ uviedol jeden z hovorcov kampane Patrik Daniška.

http://www.topky.sk/cl/10/1323126/Aktivisti-chystaju-zhromazdenie-proti-registrovanym-partnerstvam

 

Svedectvo o Bohu v „jame levovej“

Včera t.j. v stredu 5. septembra 2012 odvysielala TV MARKÍZA v Relácii MODRÉ Z NEBA pozoruhodný príbeh, ktorý si tu môžete pozrieť. Okrem toho, že je pozoruhodný sám osebe, je trocha pozoruhodné aj to, prečo si Markíza – teda Vilo Rozboril, tento príbeh vybral. Nedávno to bola „svadba“ dvoch homosexuálov v Českej republike (medzitým sa už aj stihli rozviesť) teraz je to prípad, ktorý spochybňuje resp,. vyvracia tézy LGBTI ideológie a organizácií o podstate „normálnosti“ homosexuality. Dokonca v tejto relácii padne svedectvo o Bohu, jeho prikázaniach, o podstate vzťahu muža a ženy, o vyliečiteľnosti homosexuality a jedinečnosti úlohy rodiny a manželstva muža a ženy.. Vskutku pozoruhodné, na TV Markíza úplne vymykajúce sa z rámca ideovej zameranosti spomínanej televízie.
Dvaja mladí ľudia teda svedčia bez zábran o svojom vzájomnou vzťahu, o svojom vzťahu k Bohu a o svojej viere. Vilo Rozboril to v závere úplne neprirodzene (alebo na príkaz vrchnosti) tlačí do „normy“ vyhlásením o dôležitosti tolerancie a záverečnou vetou, ktorá úplne kontrastuje s celým svedectvom spomínaných mladých ľudí Júlie a Jozefa – a to vetou v tom zmysle, že: Hlavné že si ľudia neubližujú, nech si potom každý „robí čo chce“.  
Každopádne odporúčame si príbeh pozrieť, pretože je to neuveriteľné – teda v TV Markíza – dalo by sa povedať v „jame levovej“ – a úžasne silné svedectvo, ktoré dnes súčasné generácie mimoriadne potrebujú.    Anton Selecký

************************************************************************************

 

LIST ZDRUŽENIA PRE OCHRANU RODINY PREDSEDOVI PARLAMENTU SR P. PAŠKOVI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAUZA  POKUS O VÝTRŽNÍCTVO HOMOSEXUÁLNYM AKTIVISTOM NA POCHODE PRIDE BRATISLAVA 2012

 

 

 

 ODPOVEĎ UŽ ŽIADNA NEPRIŠLA.