Aktuálne, TV : Cestou na Mesiac sa stalo niečo čudné..(?)

420

Správa z tlače:

Zomrel Neil Armstrong – prvý muž na Mesiaci

Vo veku 82 rokov zomrel v sobotu prvý muž na Mesiaci, Neil Armstrong. Informujú o tom americké médiá. Armstrong pritom tento mesiac, len dva dni pred svojimi narodeninami, ktoré oslávil 5. augusta, podstúpil srdcový bypass na uvoľnenie koronárnych artérií.
„S ľútosťou vám oznamujeme, že Neil Armstrong podľahol komplikáciám kardiovaskulárneho ochorenia,“ uviedla vo vyhlásení rodina. Ako dodali, Neil bol milujúcim manželom, otcom, starým otcom, bratom a priateľom. Bývalý astronaut žil v oblasti Cincinnati s manželkou Carol.
Neil Armstrong sa po malom kroku z rebríka stal 20. júla 1969 prvým človekom, ktorý pred očami stoviek miliónov televíznych divákov a diváčok na celom svete vykročil na povrch Mesiaca. Týmto krokom, ktorý vytvoril prvú ľudskú stopu na mimozemskom vesmírnom telese, si zabezpečil postavenie hrdinu. „Je to malý krok pre človeka, ale veľký skok pre ľudstvo,“ boli jeho prvé slová po tom, ako vykročil na mesačný povrch. Veta sa navždy zapísala do histórie a na Zemi snáď nie je človek, ktorý by ju nepoznal. Zrnitý čierno-biely prenos vtedy podľa odhadov sledovalo asi 500 miliónov ľudí na celom svete.http://www.aktuality.sk/clanok/212814/zomrel-neil-armstrong-prvy-muz-na-mesiaci/

Túto správu a slová Neila Armstronga na Mesiaci sme sledovali všetci zo zatajeným dychom. Odvtedy prešlo veľa desaťročí. Dnes sme svedkami vecí, ktoré sú veľmi prapodivné. Vojna informácií ako aj majstrovských kamufláží a konšpiračných udalostí je dnes taká samozrejmá ako aj technika, ktorá toto všetko sprevádza.
Avšak to, že aj ten prevratný „skok ľudstva“ – ako sa Neil Armstrong vyjadril – môže byť kamuflážou, je takmer šokujúce. O tomto možnom podvode však jasne hovorí, ako aj sa nad ním zamýšľa dokument, ktorý uvádzame. Kde je vlastne pravda?

MIlí priatelia, v nedávnom videu materiálu „Zoznámte sa, Joe Black“ na našom webe je uvedená vetaVšetko čo prednedávnom natočil Hollywod ako scifi – my o chvíľu reálne máme” . Američania resp Hollywood má akúsi čudnú záľubu točiť filmy, ktoré sa týkajú udalostí, či už minulých alebo „prorocky“ budúcich, akoby sami naschvál upozorňovali na veci, ktoré máme zaregistrovať. Je to aj tento prípad možnej kamufláže letu do vesmíru?
V roku 1978 natočili film KOZOROH 1, v ktorom si dôvody takého falošného letu a postup okolo neho môžete pozrieť takmer v „priamom prenose“…

Na webe si môžete nájsť popieranie i dokazovanie pravosti amerických letov na Mesiac na rôznych linkách. Obraz si môžete urobiť sami…

Anton Selecký