Ukrajinské feministky spílili kríž(!): Vraj „zhnité náboženské predsudky“ bránia demokracii…

799

Polonahá Ukrajinka na podporu Pussy Riot zničila pravoslavný kříž

KYJEV – Na protest proti věznění tří dívek ze skupiny Pussy Riot členka feministické skupiny Femen v Kyjevě zničila pravoslavný kříž.
Aby ji kříž náhodou nezavalil, měla s sebou blondýna pomocnice.Aktivistky FEMEN zásadně protestují polonahé. Poslední pózování před akcí a pak už se štíhlá aktivistka chopila motorové pily.Do dekoltu si blondýna napsala Osvoboďte Riot.

Do půlli těla obnažená Inna Ševčenková, stálice feministických protestů na Ukrajině, seřízla dnes motorovou pilou kříž v Kyjevě. Čtyřmetrový památník, který dnes „upravila“ nápisy popsaná Ševčenková, byl vztyčen v roce 2005.

Vedle církevní symboliky měl také připomínat citlivá místa ukrajinské historie, represe ruského diktátora Josifa Stalina a éru ukrajinského hladomoru z 30. let.

http://www.lidovky.cz/polonaha-ukrajinka-na-podporu-pussy-riot-porazila-pravoslavny-kriz-1iv-/ln_zahranici.asp?c=A120817_144113_ln_zahranici_mtr

Text „modlitby“  Bohorodičko, vyžeň Putina

Bohorodičko, Panno, vyžeň Putina, … Putina vyžeň, Putina vyžeň.
Klerici v černém, zlaté nárameníky, farníci se plazí, aby se klaněli. Přelud svobody na nebesích, Gay pride poslán v okovech na Sibiř.
Hlava KGB, jejich hlavní svatý, vede demonstranty do vězení v doprovodu eskorty. Aby nejsvatějšího neurazily, musí ženy rodit a milovat. Do prdele, do prdele, do prdele.
Bohorodičko, Panno, staň se feministkou, staň se feministkou, staň se feministkou, staň se feministkou.
Církevní chvála prohnilým lídrům, kříž nesoucí procesí z černých limuzín. Do školy za tebou přichází kazatel, utíkej na hodinu a dones mu peníze! Patriarcha Gunďaj věří v Putina, lepší by bylo, kdyby ten čubčí syn věřil v Boha. Opasek Panny Marie masové protesty nenahradí, na demonstracích je Bohorodička s námi.

********************************************************************************

Dajme si to dokopy.   V Rusku „náhodou“ mladé pankáčky vtrhnú do chrámu a rúhajú sa tam bezbožnou „piesňou“. Pankáčky zatvoria. Zodvihne sa vlna sympatií  na Západe (akože ináč)  od Amnesty International, až po „celebrity“ popu  „Madonny, Mc Cartneyho, Stinga.  Ohlásené sú demonštrácie po celom svete. Hneď nato spíli ukrajinská „feministka“  kríž v Kyjeve. Túto „akciu“ „náhodou“ nafotí agentúra REUTERS! A na deň 15.  augusta – sviatok Nanebovzatia Panny Márie – minister  Miroslav Lajčák ohlasuje vznik  vládneho výboru  pre homosexuálov.

Minister spravodlivosti Tomáš Borec (na obr.)  má byť predsedom Výboru pre práva lesieb, gejov, bisexuálnych, transrodových a intersexuálnych (LGBTI).  SMER s azda tiež púšťa do bojov proti „zhnilým náboženským predsudkom“?   Čím je vlastne rafinované napadnutie sviatku Patrónky Sedembolestnej Panny Márie?   Čím je vlastne oslava odboja veriacich  proti Cirkvi liberálmi? Čo bude ďalej? 

Homosexuláli si razia cestu do spoločnosti bez akýchkoľvek ohľadov

Komunita LGBTI ľudí bude mať svoj výbor v rade

Komunita LGBTI ľudí (lesieb, gejov, bisexuálnych, transrodových a intersexuálne identifikovaných ľudí) sa napokon dočkala svojho výboru v Rade vlády pre ľudské práva, národnostné menšiny a rodovú rovnosť.
Dnes jeho vznik odhlasovali členovia rady na prvom rokovaní, ktoré bolo pod vedením nového šéfa tohto vládneho poradného zoskupenia Miroslava Lajčáka. Proti návrhu nebol žiadny člen rady, ani sa nikto nezdržal.
Vicepremiér a šéf diplomacie Miroslav Lajčák už po svojom menovaní 20. júna návrh mimovládnych organizácií na zriadenie výboru považoval za relevantný. „Ja som návrh na zriadenie tohto výboru dostal a budem sa naň pozerať maximálne otvorene a priaznivo,“ povedal Lajčák v júni.
Zriadiť výbor na dnešnom rokovaní navrhli štyria členovia rady. „Vieme, že tá situácia v ochrane LGBTI ľudí je veľmi nízka, SR nemá žiadne zákony, ktoré by ochraňovali LGBTI ľudí, takisto nemáme žiaden výbor, ktorý by ich záležitosti začal riešiť,“ uviedla členka rady Adriana Mesochoritisová na rokovaní rady.
http://www.aktuality.sk/clanok/211340/komunita-lgbti-ludi-bude-mat-svoj-vybor-v-rade/

Výbor pre práva LGBTI ľudí je krok od svojho zriadenia, TASR | 15. augusta 2012  (!) 13:03, Výbor pre práva lesieb, gejov, bisexuálnych, transrodových a intersexuálnych (LGBTI) osôb je už iba krok od svojho vzniku.

Jeho predsedom má byť minister spravodlivosti Tomáš Borec (nominant Smeru-SD), pričom úlohy sekretariátu výboru by malo   plniť práve toto ministerstvo. Pôjde o stály odborný orgán Rady vlády SR pre ľudské práva, národnostné menšiny a rodovú rovnosť.

Lajčák je presvedčený, že tak, ako sa k jeho vytvoreniu bezproblémovo postavila ľudskoprávna rada, ktorej je predsedom, žiadne problémy nenastanú ani pri hlasovaní vo vláde.

 

 

TESNE PREDTÝM SA SKONČILI TZV.LETNÉ OLYMPIJSKÉ HRY LONDÝN 2012

Záverečný ceremoniál sa hemžil oslavou pohanstva a okultizmu:

 

 

 

 

 

***********************************************************************************

Ukrajinská feministka o niekoľko  dní  nato píli v Kijeve kríž…