TV Magnificat: Dechtice 8. júla 2012 – Nebojte sa!

414

Milí priatelia, prinášame vám videozáznam z prvej nedele 8. júla. 2012. Táto púť ako aj posolstvá Kráľovnej pomoci veľmi dobre odpovedajú na otázky a problémy našej súčasnosti, a najmä týchto dní.

 Ďakujeme Ti, že ťa môžeme každý deň volať mama, ďakujeme Ti Mária, že nás z celého srdca miluješ, ďakujeme Ti, že si prišla s Ježišom v náručí ako kráľovná pomoci a povedala si, že si nám prišla pomôcť spolu s Tvojim Synom. Ďakujeme Ti Mária za všetku Tvoju pomoc, že nám pomáhaš, my sami si to uvedomujeme. Toľko krát si zasiahla do nášho života. Keď držíš Ježiša v náručí, každé jedného z nás držíš v náručí.

Mária, prosíme ťa – pomáhaj nám, aby sme odovzdali svoj hriech, ktorý ničí naše životy. Teraz prosíme – Mária – naša Mama, daj nám srdce odvážne, aby sme sa vedeli zriecť hriechu. Každý jeden v srdci prežívame zranenie, ktoré sme si priniesli, a predtým – ako sa začneme modliť – Ťa prosíme, aby sme vedeli odpustiť všetkým tým, ktorí nám ublížili, aby sme požehnali tým, ktorí nás zranili, aby sme v Duchu  teraz objali tých, ku ktorým necítime lásku, aby sme oddelili od seba strach a prijali do svojho života lásku od Teba a Ježiša.      Martin Gavenda