Vasil, mali by ťa rehabilitovať… A oni ani nemuseli hlasovať na záchode.

554


Po Lisabonskej zmluve a schválení eurovalu ďalšia zrada Slovenska

****************************************************

Návrh na vyslovenie súhlasu Národnej rady Slovenskej republiky

so Zmluvou o založení Európskeho mechanizmu pre stabilitu medzi Belgickým kráľovstvom, Spolkovou republikou Nemecko, Estónskou republikou, Írskom, Helénskou republikou, Španielskym kráľovstvom, Francúzskou republikou, Talianskou republikou, Cyperskou republikou, Luxemburským veľkovojvodstvom, Maltou, Holandským kráľovstvom, Rakúskou republikou, Portugalskou republikou, Slovinskou republikou, Slovenskou republikou a Fínskou republikou (tlač 42) – tretie čítanie. Hlasovanie o návrhu uznesenia.

Výsledok hlasovania  Návrh prešiel

http://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=schodze%2Fhlasovanie%2Fhlasklub&ID=30192

Minister Lajčák upresňuje – myšlienka superštátu EU je na úrovni „mimovládky“ – povedzme presnejšie – Bilderberg Group
http://www.webnoviny.sk/slovensko/video-minister-lajcak-obhajuje-tajne/512441-clanok.html?from=panel_plainarticle

Tak a máme tu nie rok 1968, ale 2012.  Vo vybojovanej  „demokracii“   slobodne zvolená  Národná Rada Slovenskej republiky definitívne zrádza národne i politicky  Slovensko. 

Vasil Biľak, ktorý údajne na záchode odovzdal Leonidovi Brežnevovi v hoteli Sorea dňa 3. augusta 1968  tzv. pozývací list pre sovietske vojská a vojská Varšavskej zmluvy, aby potlačili „pražskú jar“, sa dnes už nemusí ani len začervenať. Nahradili ho desiatky Biľakov, ktorí úplne verejne hodili Slovensko do pažeráka ďaľšej „mocnosti“, tentoraz Bruselu. A jablká ani nepadajú ďaleko od stromu, že – pani europoslankyňa Monika Valettová – Beňová – Flašíková…   Anton Selecký

Naozaj, čo iné by mohol povedať taký „našský“ komunista za „totality“ v Moskve, napríklad o „protisocialistických živloch“ v ČSSR?

*****************************************************************************

„CHCEME“  okupáciu Európy. KTO „MY?“ 

Aj naďalej chceme amerických vojakov v Európe. Vyplýva to zo zasadnutia ministrov NATO. Krajiny Višegrádskej štvorky (V4) sa tiež zhodli, že Spojené štáty by mali aj naďalej nechať v Európe vojenské sily…

Slovenský premiér Róbert Fico na nedávnej bezpečnostnej konferencii GLOBSEC oznámil, že slovenskí vojaci na misii NATO v Afganistane ostanú tak dlho, ako to bude potrebné. Slovensko chce podľa Fica ísť príkladom a vojakov v Afagnistane chce ponechať na misii aj po roku 2014, kedy by mali byť bojové operácie v Afganistane ukončené.

http://www.aktuality.sk/clanok/205037/slovensko-chce-americke-vojska-v-europe/

/>/>