Panna Mária na Malte: Modlite sa za Irán, Rusko, USA, Čínu a Austráliu!

1244

Je celkom obyčajný deň. V meste Birzebbugia na ostrove Malta (december 2005), plače socha Nepoškvrneného Počatia krvavé slzy. Jav popísal miestny obyvateľ Angelik Caruano. O niekoľko mesiacov, dňa 21. apríla 2006 sa Angelikovi Caruanovi doma zjavuje Panna Mária.

Prvé zjavenie na mieste – hore – Borg in – Nadur v Birzebbugii má 1.decembra 2006. Zjavenia stále trvajú.
Z posolstiev a rôznych úkazov sa dozvedáme, že Boh posiela Pannu Máriu na Maltu, lebo jej Nepoškvrnené srdce a srdce Pána Ježiša sú neustále zráňané
hriechmi.

Panna Mária nám dáva najavo túto bolesť cez krvavé slzy, ktoré jej tečú z očí na soche počas zjavení a cez malé, tŕňom prebodnuté srdce, ktoré sa zjavilo na pravej ruke sochy Nepoškvrnenej (na obr.).

Panna Mária prosí o obrátenie nie len na Malte ale aj na celom svete. Panna Mária  tiež hovorí, že cez obrátenie je možné znížiť množstvo prírodných katastrof a vojen. Zvlášť prosí o modlitby za obrátenie týchto piatich  krajín. Sú to: Irán, Rusko, USA, Čína a Austrália.
Panna Mária  požaduje obnovenie kresťanstva a zvlášť tak, ako bolo obnovené za čias  sv. Františka z Assisi.

Zjavenia a posolstva pre obyvateľov Malty sú každú stredu na hore  Borg in-Nadur, pričom raz do mesiaca je zjavenie na ostrove Gozo,   s posolstvom pre celý svete. Raz do mesiaca sa koná stretnutie modlitbovej skupiny  „Theotokos“, kde sa Matka Božia tiež niekedy zjavuje.

Angelik máva zjavenia aj u seba doma.

(Ch. Parmantier Maria Heute)

Centrum zjavenia je Eucharistia

Hlavné posolstvo Ktoré dala Panna Mária Angelikovi na hore Borg in-Nadur hovorí, že  na ceste obrátenia nás Panna Mária  sprevádza každého zvlášť

jej materinskou láskou a prosí nás aby sme ju tak isto milovali aj my,  ako ju miloval jej Syn Ježiš  Kristus.

Panna Mária sa predstavila sa ako Kráľovná pokoja pre rodinu a požiadala o naliehavé obrátenie v rodinách.
Z jej materskej lásky, v sérii zjavení, ktoré stále trvajú (v každú stredu), Mária dáva pre svet posolstvá, v ktorých odporúča: : Modlitbu srdcom, pôst, zmierenie s Bohom a s blížnymi, obrátenie a pokoj. A to odporúča najmä prostredníctvom modlitby ruženca, najmä pre rodiny s deťmi – aby touto modlitbou prekonali sily zla.
Hlavným prvkom zjavenia je Eucharistia, a to sa odráža v modlitbe, ktorú sa dala Angelikovi: “ Bože môj v Najsvätejšej Trojici, milujem ťa v Najsvätejšej sviatosti! “ – echo podobnej modlitby dostali deti z Fatimy.

Zjavenia na Borg-in-Nadur sú poverení sledovať kňazi, P. Hayden Williams OFM (kap.) a Fr. David Cefai SJ. Na vyšetrovaní tohto prípadu sa podieľa aj medzinárodný tím psychológov a lekárov.

http://www.cuoredigesu.com/html/madonna_malta_ing.html

 

Z posolstva Panny Márie na hore  Borg In Nadur 1. februára 2012:

Moje drahé deti a moje deti môjho srdca!

Navráťte sa k modlitbe, deti moje. Vráťte sa znovu späť k modlitbe a berte modlitbu vážne…. Môj Syn ma sem posiela, pretože vás miluje. Obráťte sa k nemu…“                     

 

Moje drahé deti a moje deti – môjmu srdcu najmilšie!

Na začiatku, počet tých, ktorí sem prichádzali – na tento kopec – bol väčší. Chodievali ste sem plní viery. Ale tieto dni, počet tých prichádzajúcich na tento kopec sa zmenšuje. Ľudia by nemali prichádzať len zo zvedavosti. Takí nemajú záujem o moje posolstvá. Len málokto bol k nim vnímavý.


Vráťte sa k modlitbe, deti moje. Vráťte sa znova k modlitbe a berte modlitbu vážne – neponáhľajte sa pri nej. A neskracujte modlitbu podľa vašich rozmarov, obzvlášť modlitbu sv. ruženca. Modlite sa ho iba tým spôsobom, ako som vám ho dala, moje deti – ani nepridávajte, ani neuberajte. Je to vzácna modlitba. Je to jednoduchá modlitba malých detí. Poďte opäť k môjmu Synovi Ježišovi. Žiadam to od vás ako Matka. To, že ma môj Syn Ježiš posiela, je preto, že vás miluje. Obráťte sa k nemu!
Pamätajte, že som Nepoškvrnené Počatie.
Ďakujem, že ste počúvali môj hlas..

Latest Messages

(P370) Message of 1st February 2012, given at Borg in-Nadur

My dear children and my children – the ones of my heart!

At the very beginning, the number of those coming here – to this hill – was greater.  You used to come here believing.  Yet these days, the numbers of those coming to this hill have decreased.  People would come out of curiosity.  They had no interest in my messages.  Few were attentive to them.  They would not come with strong faith.  They would come out of a strong curiosity.

My children andmy ownlittle children, come in great numbers once again to this hill of Borg in-Nadur, sinceit is mySon Jesus who is purposely sending me here – because of you.

Return to prayer, my children.  Go back to prayer once again and take prayer seriously – not hurrying or rushing through.  And do not shorten prayer according to your whim, particularly the prayer of the rosary.  Do not just come up with supplementary material to add to the rosary.  Say it just the way I gave it to you, my children – neither adding nor subtracting.  It is a precious prayer.  It is the simple prayer of little children.  Come to my Son Jesus once again.  I am asking this of you as a mother.  It is because he loves you that my Son Jesus is sending me.  Turn to him.

Remember that I am the Immaculate Conception

http://ladyborginnadur.blogspot.com/

http://ladyborginnadur.blogspot.com/p/timeline.html

http://www.timesofmalta.com/articles/view/20110424/local/Divorce-and-earthquake-forecast-at-Bor-in-Nadur.362028