Očkovanie ohrozuje vaše deti!

609


Milí priatelia, už sme niekoľkokrát uviedli informácie o očkovaní, o psychofarmakách a iných „liekoch“, jednoducho o tovare farmaceutických spoločností, ktorými sme dennodenne bombardovaní z inzertných spotov všetkých televízií. Uvádzame dokument, v ktorej vystupuje aj austrálska lekárka slovenského pôvodu, Viera Scheibnerová. Môžete si urobiť obraz o tom, čo všetko obsahuje očkovací proces,o ktorom sa vo wikipédii píše:
Očkovanie
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Očkovanie alebo odborne vakcinácia (z lat. vacca – krava, podľa Edwarda Jennera) je podanie očkovacej látky (vakcíny) do organizmu, ktorý si následne vytvorí ochranné protilátky proti antigénom obsiahnutým vo vakcíne. Tie potom majú človeka alebo zviera chrániť pred infekciou vyvolanou patogénmi, ktoré by neočkovanému jedincovi inak mohli spôsobiť ochorenie. Zároveň však musí byť eliminovaný infekčný potenciál (patogenita) samotnej vakcíny.
Očkovanie je dnes vo všeobecnosti považované za najúčinnejší prostriedok prevencie infekčných ochorení…
Napriek jednoznačným benefitom povinne podávaných vakcín a prevažne miernym nežiaducim účinkom, ktorých objektívne zistené riziko je neporovnateľne menšie s rizikom infekcie[1] existuje vzrastajúca opozícia proti povinnému očkovaniu.