Neuveriteľné: Chorváti „odklepli“ vstup do EÚ!

318

To čo sa zdalo byť pred krátkym časom neuveriteľné, sa stalo skutočnosťou. Chorvátsky parlament ratifikoval dohodu vstupu Chorvátska do Európske Únie.

Napriek masívnemu odporu a po dobre známych skutočnostiach, o ktorých Chorváti vedia, čo sa týka života v ríši Európska Únia, sa Chorváti – resp. vládni činitelia rozhodli pre tento krok. Keďže podobne je na tom aj Srbsko, zostáva žasnúť nad skutočnosťou, ako Európska Únia dokázala infiltrovať do vlád spomínaných krajín svojich ľudí, aby sa stal skutočnosťou fakt, že samotné tieto krajiny žiadajú o svoje vlastné vazalstvo a stratu nezávislosti.
Anton Selecký

Parlament Chorvátska ratifikoval dohodu o vstupe krajiny do EÚ

Tagy: Politika, EÚ, Správy
9.03.2012, 18:05
Photo: EPA

Chorvátsky parlament na mimoriadnom zasadaní jednomyselne schválil ratifikáciu dohody o vstupe krajiny do Európskej únie. Informovali o tom miestne médiá.
Chorvátsko sa stane členom EÚ 1.júla 2013 po ukončení procesu ratifikácie v 27 krajinách EÚ dohody o členstve, ktorú chorvátska vláda podpísala v Bruseli 9.decembra minulého roku. Do dnešného dňa dokument ratifikovalo 5 členských krajín EÚ.

http://slovak.ruvr.ru/2012_03_09/67981686/

MÔJ NÁROD
Marko Perkovič
Od časov ešte od Krista nové tváre, scéna rovnaká, diabolské sily sa snažia, aby nás nebolo
Antikristi a slobodomurári, komunisti, tí a iní šíria satanské frázy, aby nás porazili ach môj národ, ach môj národ…
A my hluchí, nemí, slepí, bojíme sa vlastnej tmy, národ vybraný od Boha – v duši nezhoda
Z povesti našej slávnej a aj tej nie tak dávnej, všetko čo nám je vzácne, zliali do jedného ach môj národ, ach môj národ…
Vezmime do rúk osud a šťastie, ani ja viac takto nemôžem a nechcem, vezmime do rúk osud a šťastie ach môj národ, ach môj národ…
Generácie junákov, a víťazné vojská silné, ešte sa starajú a hynú pre Domovinu Z nebeských tých výšok, daj nám Bože opäť Syna, nech nás vyvedie z biedy až k víťazstvu, ach môj národ…
Vezmime do rúk osud a šťastie ani ja viac takto nemôžem a nechcem, vezmime do rúk osud a šťastie, ach môj národ, ach môj národ…

Chorváti vzývajú „všetkých svätých“, aby ich ochránili pred Európskou úniou! A čo my?

Európska únia
16.02.2011
Napísal IGOR CAGÁŇ

Plagát je dobre vidno z hlavnej splitskej cesty.

V prímorskom, jadranskom a chorvátskom mestečku Split sa v januári tohto roku objavil na súkromnom pozemku veľký plagát s vyobrazením Panny Márie a s nápisom „Kraljice Hrvata, sačuvaj nas od ulaska u EU!“ („Kráľovná Chorvátov, ochraňuj nás pred vstupom do Európskej únie!“).

Priestor na plagát na dvore rodinného domu Maria Lovrinčevića si prenajal veriaci, ženatý mladík, ktorý chce zostať v anonymite. Tento priestor si autor plagátu vybral hlavne preto, že je na neho dobrý výhľad z hlavnej cesty.

„Čo získame vstupom do Európskej únie?“ pýtajú sa Chorváti.

Na plagáte sa autor pýta: „Čo získame vstupom do Európskej únie?“ A zároveň si odpovedá:

Dlhové otroctvo,
Chemtrails a geneticky modifikované potraviny (GMO),
kultúru smrti,
diktatúru relativizmu,
a iné zlo…
Niektorí z Vás si možno povedia, že autor plagátu je nejakým náboženským fundamentalistom, ktorého pohľad na život je ovplyvnený dogmami katolíckej Cirkvi. Poďme sa preto pozrieť na jednotlivé body, ktoré plagát prorokuje Chorvátom po ich prípadnom vstupe do Európskej únie (teda od roku 2004 na našu každodennú realitu):

http://beo.sk/europska-unia/1265-chorvati-vzyvaju-vsetkych-svatych-aby-ich-ochranili-pred-vstupom-do-europskej-unie