Voľby 2012: NIE SaS a 99%, NIE liberálom, NIE homoideológii a perverzite

343

Milí priatelia, pokračujeme v téme včasnej sexualizácie detí, čo je najodpornejšia snaha pekla za celé dejiny ľudstva. Je to odpor proti Ježišovým slovám: Nechajte maličkých prísť ku mne… (Lk 18, 16)

Na Slovensku sa homosexuálni sťažujú, že im naši politici nie a nie vyhovieť. Preto sa pokúšajú spolu so zahraničnými politickými lobby preniknúť do nášho zákonodarného zboru. Neľutujú pritom ani peniaze, ani námahu, ani klamstvá. Preto pozor pri týchto voľbách! Nenechajte sa učičíkať sľubmi, dôchodkami, minimálnymi mzdami! Za tým všetkým je podvod a snaha preraziť do slovenskej politiky cestu perverzite a antikresťanstva.

Romana Schleinger, jedna z vedúcich hnutia „Inakosti“ sa sťažuje: Slovensko sa zmieta v kauze Gorila, nespokojní ľudia demonštrujú v tisíckach na námestiach. LGBT ľudia sú súčasťou tohto nespokojného davu, nielen pre všetko čo kauza explicitne zhmotňuje, ale aj preto, že nám slovenskí politici už viac ako desať rokov odkazujú, že nie je vhodný čas na riešenie našich problémov a legislatívneho zrovnoprávnenia rovnakopohlavných vzťahov. Argumentujú nepripravenosťou spoločnosti a rozvracaním tradičných rodín. Skutočnosť však nasvedčuje tomu, že tí, ktorí sa najviac pričinili o rozvracanie rodín, a nielen tých heterosexuálnych, sú práve oni. Tu už neobstoja žiadne protiargumenty. Chýbajú nám práva na legitímne uzatváranie partnerských zväzkov, na možnosť adopcie detí našich partnerov a partneriek, sme nahnevaní/é, že sa táto téma sústavne a systematicky zametá pod koberec politickej nevôle, a preto budeme tento rok pochodovať opäť,“ hovorí riaditeľka podujatia Romana Schlesinger.

POZOR NA TOTO! V tento rok 9 júna sa homosexuáli chystajú pochodovať 9 dní! Ak im umožníte cestu aj volením Sas a tzv. 99%, dočkáme sa ešte horšieho vývoja!